Glad påsk!!


back in black och besök ikväll!

Tillbringat den här dagen ute i stugan också, var dock inte lika varmt idag så vi stannade bara några timmar. Sen jag kom hem har jag hunnit städa rummet och färgat håret. Den blonda utväxten hade trängt fram alldeles för mycket och efter många om och men la jag i en svart färg så är back in black igen hehe. Trivs bäst i det och jag är supernöjd :)))) Ska måla naglarna och lite sånt nu innan maten, får också besök från stockholm vid halv sju om ska stanna här till måndag. Skoj :) Glad påsk på er!

Fina dag!

Första dagen på påsklovet bjöd på strålande kanonbra väder, så har spenderat hela dagen ute i stugan med våfflor, skoterkörning och morotsolja i ansiktet i hopp om att få lite färg, och nog fick jag de hehe.

Kom hem vid 4 typ och då åkte jag ner på gymmet där ben stod på schemat. Bra pump och skakiga ben efteråt, precis som de ska va;) tog nån timme i jacuzzin efter det och snart börjar hockeyn så ikväll blir de hockeykväll för hela slanten. Skellefteåååå!!!


21.16

Första passet på en vecka så körde rygg och sen hann jag lägga till lite biceps övningar. Kändes bra! Införskaffade mig också ett nytt proteinpulver eftersom mitt andra håller på ta slut, så nu är jag så gott som tillbaka på banan igen :)

Har varit och handlat med mamma ikväll och spenderat en halvtimme i telefonen med Kajsa. Känner mig inte speciellt kry så ska se nån film och försöka bli helt frisk. Lagomt less på min förkyldning, jävla skit.


Påsklov!!!!

Va hemma igår också men idag tog jag mig iväg på praktiken. Va hur kul som helst att få krama om alla barnen igen och träffa mina fina arbetskamrater. Har verkligen fått världens bästa praktikplats :)))) Har varit ute hela dagen ungefär och barnen har åkt skidor, fått påskägg och träffat påskkärringen. Lyckliga som aldrig förr haha. Blev också en kortdag idag så fick skjuts hem för ett tag sen och nu har jag tagit påsklov. Känns gött hehe. Ska ta de lugnt ett tag innan jag åker ner på gymmet efter en veckas förkyldning, så ska bara mjukstarta med ett lugnt ryggpass :) Nu ska jag spela candy crush, vi hörs senare!


tisdags-inspiration


Fick en fråga som jag tänkte svara på!

tja! jag undrar om du har några bra träningstips? eller om du möjligtvis kunde lägga ut ditt tränings schema eller något.. för är grymt sugen på att börja träna (hela kroppen) men har ingen aning om vart jag ska börja, är lite småjobbigt att åka till ett gym sen vet man inte vad man ska göra liksom.. gärna hur länge och hur mycke du gör av de olika sakerna också!

Sen en annan fråga, när du började träna hur ofta
tränade du då? och pressade du allt du kunde så som du tränar nu i början eller tog du de lugnt då till kroppen vant sig?:)
-
 
Hej! Ett tips när du ska börja träna är att du tänker igenom vad du vill med din träning, vars du vill komma, vad du har för mål osv. Eftersom du tycker att det är lite småjobbigt att åka till ett gym så finns det alltid saker som du kan göra utan ett gym. I konditionsvägen kan du tex börja med powerwalks några gånger i veckan och under varje gång så ökar du tempot. När du känner att du börjar komma igång kan du höja en ribba och börja löpa, och likadant där att du ökar tempot för varje gång, beroende på vad som känns bra för dig! Du kan också ta tid på hur lång tid det tog att powerwalka/löpa din runda varje gång, jag lovar att du kommer se skilland på tiden!
 
Sen när du ska träna igenom kroppen utan ett gym kan du använda din kropp och din kroppsvikt som redskap. Tex plankan, sidoplanka, situps, rygglyft, knäböj, utfallssteg, benlyft åt sidan, tricepsdips med hjälp av stol, pall eller bänk bakom dig osv. Det finns hur mycket som helst, och du kan hitta mycket mer tips på youtube där du också kan se hur dom utför övningarna :)
 
Jag har inget direkt träningschema och det brukar bli olika från vecka till vecka. Men jag kör ben/rumpa 2 gånger i veckan eftersom man inte ska köra det allt för ofta. Sen brukar jag bara köra på beroende på vad jag är sugen på, men jag brukar se till att alltid fokusera på max 2 kroppdelar åt gången och verkligen köra gärnet på dom, och då brukar det bli ungefär 12x4 repetioner vid varje övning. Ibland mer och ibland mindre beroden på hur mycket kraft och energi jag har i kroppen :)
 
Jag började träna på gym för ca 2 år sen, till och från. Jag var inte alls lika aktiv då som nu och jag tog inte träningen på allvar och det blev inte många träningsdagar i veckan. Utan det var i höstas som jag verkligen satte igång på riktigt. Nu tänker jag väldigt mycket på vad jag äter och hur mycket jag äter. Jag tränar 6 gånger i veckan, har söndagar som vilodag. Jag kombinerar kondition med styrketräning och jag märker såna skillnader på mig själv, både fysiskt och psykiskt. Jag mår mycket bättre och jag känner mig nöjdare med mig själv. Jag orkar mer konditionsmässigt och jag ser resultat från min styrketräning vilket ger mig sån stor motivation till att aldrig vilja ge upp. Och kom ihåg: vill du, så kan du!! :)

lite nytt påväg hem

Klickade hem lite nytt och välbehövligt igår. Taggad på att få hem mitt nya träningslinne och inviga det :)))))
 
Känns förövrigt rätt surt att ligga inne sjuk när det är plusgrader och strålande solsken ute. Är inte lika pigg som jag var igår heller och dessutom tror jag att jag har öroninflammation på ingång. Fina tider hehe....... Nej ska gosa ner mig i soffan och sätta igång en film. Puss!

Söndag

Vaknade upp till mammas nybakta bullar så har precis tryckt i mig en och en kopp kaffe. Är lite piggare idag iallafall, bara bihålorna och öronen som spökar lite så blir nog hemma imorgon också så att jag kan bli riktigt frisk snart! Annars så lyser solen och det visas plusgrader ute så ska nog klä på mig ordentligt och sätta mig ute ett tag. Måste ju passa på :))))


21:45

Inte gjort så mycket idag heller, legat i soffan med halstabletterna och nässprayen i högsta hugg, tagit en skön dusch och ätit en god nacho-tallrik som typ var höjdpunkten på hela dagen. Precis kollat på finalen av gladiatorerna och nu bäddat ner mig i sängen och ska se en film. Spännande liv jag har hehe. Blir inge mer inlägg ikväll så vi hörs imorgon. Ha en fin fredagskväll, puss!

Fredag

Hej på er. Vaknade för en liten stund sen och känner mig mer hängig idag.. Så blir soffhäng hela dagen idag också. Har iallafall gjort iordning en goood frukost, får dock se om jag får i mig allt med tanke på att jag knappt kan svälja. Annars får jag tvinga i mig för är så jävla hungrig haha!


sjuk och less

Tillbringat ungefär hela min dag i soffan. Sovit och krigat lite med min extrema huvudvärk och min förkyldning. Sjukt less är jag och nu vill jag bara komma tillbaka på banan igen. Blir iallafall hemma imorgon också så ska starta en film strax och sedan försöka sova. Godnatt på er!

nytt i garderoben


sjuk

Med tanke på hur många smittor och allt som kretsar på ett dagis så har jag bara gått och väntat på att åka på något. Och nu ligger jag här och har dragit på mig en jävla förkyldning. Svullen hals, ont i öronen, tungt huvud och seg i hela kroppen. Känns ganska surt att missa några dagar av praktiken, jag som trivs så bra. Men allra jobbigast är ju att jag måste avstå från träningen ett tag framöver. Jävla skit....:(
 
Har druckit varm choklad och gosat ner mig i sängen igen och här lär jag väl ligga resten av dagen. Får ladda upp med massa filmer så att jag har något att sysselsätta mig med. Vi hörs senare!

Rygg, triceps och hockeykväll

Efter ett jävligt bra rygg och triceps pass följt av hockeykväll med Isabell där Skellefteå förövrigt tog hem vinsten (bästaaaa!!) skallar jag nu kudden och gör mig redo för natten. Godnatt på er!


måndag

Som vanligt så gick praktiken hur bra som helst. Slutade vid fyra och har precis fått i mig mat i magen. Ska bara smälta ner den och sen kickar jag iväg mot gymmet. Taggad på ett hårt rygg och triceps pass :)))) Ikväll blir det hockeykväll och jag ser fram emot en vinst för skellefteå igen hehe.

<3

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa. Love yoooou!!

söndags-inspiration


söndagsmys och förskottsfirande

Vädret höll i sig idag med så satte mig ute i solen ett tag med mamma innan det blev förskottsfirande för bästa pappa som fyller år i morgon. Farmor kom med tårta och sen blev det massa annat gött! Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Kom precis ur bastun där jag spenderat nån timme och sen har jag haft lite 'ta-hand-om-mig-själv-tid' så passade på att raka mig, göra ansiktsmask, hårinpackning, smort in mig o lite sånt. Hur skönt som helst!! :)
 
Nu ska jag noppra ögonbrynen och måla naglarna innan jag gör iordning lite frukt och parkerar mig i soffan och inväntar johan falk som börjar klockan nio. Ha en fin söndagskväll folket. Puss!

Fina lördag!

Som ni säkert ser så har jag kirrat ny header, finally hehe. Annars rullar allt på och jag har redan avverkat en vecka av praktiken. Har spenderat min dag ute i stugan och tagit några sköna timmar ute i solen. Hur fint väder som helst har de varit! Ikväll kom Isabell förbi så vi har ätit och druckit lite gott och nu ska vi se filmen bitchkram!


torsdag och hockeykväll

Praktiken går bara finfint och jag trivs hur bra som helst! Slutade vid fyra idag och då mötte jag upp min syster och gick ner på gymmet där axlar och biceps stod på schemat. Fick till ett bra pass och jag var hur nöjd som helst efteråt :) Ikväll blev det hockeykväll med Isabell. Skellefteå - brynäs och skellefteå visade vad dom gick för och krossade dom totalt med 7-3. Bästa bästa bästa!! Hon drog precis hem och jag har lagt mig i sängen och ska se lite tv innan jag somnar. Godnatt!
 

Morgonmys innan praktiken


praktikdag 2

Sitter och trycker i mig frukost innan jag gör mig klar för praktikdag 2. Går förövrigt superbra där och jag trivs redan! Jobbar mellan 9-16 varje dag också så har ingenting att klaga på :))) Drar och tränar idag efter jag slutat sp vi hörs nån gång ikväll. Puss!


20:36

Avrundar lovet och helgen med sängmys och one tree hill. Imorgon börjar praktiken och jag är lite nervös men samtidigt taggad. Ska bli kul att få rå om barn i 5 veckor framöver :))))) Ha en fin kväll folket, puss!

söndag

Jobbade min sista dag i torsdags och sen tog jag sportlov igen, från datorn och bloggen också hehe. Så har hängt lite i stugan med skoter, sol och grillmys, sen har jag tränat på som vanligt, umgåtts med bra folk och igår blev det mellokväll med jäkla massa gott. Robin kammade hem segern och det var heeeelt rätt!!
 
Kom hem från gymmet för ett tag sen där det blev axlar och rygg. Har ätit lite mellanmål bestående av kvarg, hallon och en proteinshake och tagit mig en skön dusch. Ska se nått avsnitt av one tree hill innan vi firar mormor som egentligen fyller år på tisdag, men då åker hon hem så vi passar på idag!

20:38

Fick en fråga om vars jag jobbar, och det är på tallbacka, ett äldreboende :)
 
Jobbat mellan 7-16 idag och det var hur roligt som helst att komma tillbaka till jobbet igen. Dock lite trögt att ta sig upp, men de var de värt :) Dagen har bara rullat på och jag var helt slut på när jag kom hem så har bara tagit det lugnt hela kvällen. Gjort iordning varma mackor och lagt mig i sängen och ska snart starta en film innan jag säger godnatt. Börjar 7 imorgon också men slutar klockan 12 och då tar jag sportlov igen hehe.

22:36

Har spenderat hela dagen med kajsa så vi har tagit igen lite skitsnack och sånt. Nu på kvällskvisten drog vi raggen medans hon övningskörde och sen gick vi hem till mig, gjorde iordning lite gott och parkerade oss framför tv;n med massa mer prat så har lättat mitt hjärta för ett tag framöver hehe. Hon har precis dragit hem och jag har lagt mig i sängen redo för lite sömn innan alarmet ringer. Börjar klockan 7 så det är väl bäst att jag avrundar. Godnatt på er!
 

tisdags-inspiration


tisdag

Godmorgon. Vaknade för en timme sen ungefär och har precis ätit frukost och lagt mig i sängen igen framför one tree hill. Ska ligga och dra mig ett tag innan jag åker ner på gymmet där ett benpass väntar, taggad till max!! Inga planer för resten av dagen utan jag får ta de som de kommer helt enkelt. Känns som om jag inte gjort nått vettigt på mitt lov men imorgon och på torsdag blir det iallafall jobb, och sen åker jag förmodligen upp till fjället med kajsa några dagar :) Vi hörs senare, puss!

22:17

Ett roligt, jobbigt och svettigt spinningpass fick påbörja denna träningsvecka, hur skönt som helst!! Efter gymmet åkte jag hem och snabbduschade innan jag svängde förbi hos Isabell några timmar med popcorn, prat och några one tree hill avsnitt. Har precis landat hemma i min säng och ska snart sätta igång en film. Puss på er!

måndag

Uppdateringen har fått lida lite de senaste dagarna, men det är lov så det är väl sånt som hör till. Har inte gjort så mycket speciellt heller utan mest bara njutit av att det är lov och umgåtts med bra folk :) Idag har jag dragit sänghäng typ hela dagen och spenderat lite kvalitétstid med min fina therese i telefonen. Ska snart hoppa i träningskläderna och ladda upp inför kvällens spinningpass, och sen kommer resten av kvällen spenderas med isabell. Underbara lov!!
 

sportlov

Har fått lov idag och dessutom har vi ingen skola på sjuuuuu hela veckor, känns förjävla skönt hehe. Firade in lovet med buffe på hotellet med Lovisa och Erika, och sen åkte jag ner på body center där jag avverkade ett skönt ben-pass, plus införskaffade mig ett par nya träningshandskar!
 
Har duschat och typ fixat klart mig så väntar bara på mat och sen drar jag ut. Så ni får ha en fin fredagskväll, puss på er!

RSS 2.0