torsdags-inspiration


glöm inte att ställa frågor :)

Det kan ni göra till vänster i menyfältet!

Dag 8. Detta gör jag på helgerna

Antigen festar jag
Eller så är jag bara hemma och har feta hemmakvällar med kompisar hehe. Jag och kajsa brukar va rätt bra på de;)

torsdag

3 halvsuddiga bilder från idag. 18års-firande och gofika i slutet av dagen. Proppmätt men jag klagar inte, för gott var de :) Efter skolan svängde jag förbi på black rinse innan jag åkte hem och fick med mig det ni ser på bilden ovan för endast 60 kr. Rearearea!!! Ska smälta ner fikat lite så att jag får i mig maten som är pågång, dock tror jag inte de är nått problem. Hej fet:P:P
 
Blir förövrigt vilodag från träningen idag så får se vad kvällen har att erbjuda. Vi hörs lite senare!

Ego

Kom hem för ett tag sen från bion, va och såg "Ego" med min fina syster och den kan jag starkt rekomendera, både rolig och sorglig. Sjukt sevärd iallafall :) Innan det var jag nere på gymmet på ett 50 minuters spinningpass som bjöd på massa backar, tempoökningar, frysningar, broms osv. Kunde gå därifrån blöt och med skakiga ben iallafall hehe.
 
Fick förövrigt hem dessa två godingar idag. Beställde dom i måndagskväll så fick dom jätte snabbt och jag är huuuur nöjd som helst :)

Biotime!


Kdwbdlslröe

Rätt skön tisdag, har bara rullat på. Smet från skolan vid kvart över två för hade tid hos tandläkarn halv 3. Min tandläkarskräck kröp fram men mot min förvånan hade jag inga hål och fick gå därifrån redan efter 5 minuter hehe. Tog med mig Olivia ner på gymmet efter det. Värmde upp med 3 km löpning och sen blev det ett skönt benpass!

Nu har jag iallafall laddat upp med andra säsongen av desperate housewives och popcorn som jag ska mysa med. Puss!


Dag 6. Mitt senaste förhållande

Haha ja, what to say? Mitt senaste förhållande var iallafall med Jesper Häggström. Vi har varit tillsammans 2 gånger men det har inte riktigt funkat nån av gångerna, utan vi passar bättre som kompisar. Och trots allt som hänt mellan oss står han mig nära, och vi har bra kontakt (till och från) och kan prata om det mesta med varandra vilket är sjukt skönt :)

Dag 5. Mina 3 favoritserier


söndag

Var ju som sagt barnvakt hela kvällen igår åt mina 3 favoriter. Vi åt pizza, godis, ostkrokar, chips, spelade spel, lekte, såg film och myste på. Var helt slut på runt halv 1 då jag kom hem och somnade på bara några röda, men det var det helt klart värt! :)
 
Idag har jag haft min äldsta syster på besök några timmar, varit på gymmet och sprungit några kilometer sen pumpat armar, pluggat och tagit mig en skön dusch. Snart blir det mat och sen parkerar jag mig i soffan resten av kvällen. Puss!

Dag 4. Hur man fångar mitt hjärta

Oj, va svårt.. Alltså jag har ganska svårt att få känslor för folk, men då jag väl får det faller jag mycket för personligheten, charmen och humorn. Humorn är viktig då jag själv har rätt kass humor och kan ha roligt åt det mesta haha. Han ska kunna stå för den han är och inte ändra personlighet beroende på umgänge. Omtänksam, spontan, snäll, barnslig(hehe)  och sån person jag kan ha jäävligt rolig med. Det är väl ungefär det :)

fin lördag!

Åkte ner på samhället för att införskaffa mig ett par nya täckbyxor som jag sedan invigde ute på sjön med kusinerna och allihop. Bilrace, fyrhjuling och strålande solsken, klagar inte det minsta!! Har kommit hem och ska bara byta om snabbt innan jag börjar röra mig mot agnetha. Vi hörs kanske under kvällen eller nått, puss på er!
 

spontanresa till lycksele och barnvakt ikväll!

Var ju som sagt med jimmy igår. Va ute och ragga ett tag, sen vid 10 drog vi en spontanresa till lycksele. Fick krama om alla mina fina som jag inte träffat på evigheter, ragga runt och träffa massa annat folk. Klockan hann slå över 4 innan jag var hemma och låg i min säng, men sjukt kul hade jag iallafall!
 
Har ätit frukost och ska snart göra mig iordning lite och dra ut på samhället en sväng. Runt kvart i 4 drar jag ner till agnetha för att vara barnvakt resten av kvällen. Åh så kul de ska bli, ska kramas och busa med mina favoriter hihi. Vi hörs sen, puss!

fredagskväll

Har tryckt i mig tacos, snabbfixat mig och gjort mig redo för en kväll med jimmy :) Ha en fin fredagskväll folket!

fredags-inspiration


Dag 3. Nått jag ser fram emot denna sommar

Oj så mycket jag ser fram emot denna sommar! Fylla 18, ta körkort, gå på krogen, åka utomlands, festivaler och andra festligheter, få jobb och så mycket mer. Denna sommar kommer rocka, wihoooo!!
 

heeelg!!

Hello friday. Var en ganska onödig dag då vi bara hade svenska 20 minuter typ, sen på engelskan fick vi ett läsförståelseblad som vi skulle göra. Resulterade till att jag bara satt och tittade upp i taket på den lektionen. Slutade iallafall halv 12, så åt några pannkakor på skolan innan jag rörde mig ner mot gymmet med linn och lovisa där vi spenderat några timmar. Blev axlar och mage följt av jacuzzin och massa prat. Skön start på helgen :)
 
Har ätit macka och druckit kaffe så ska samla lite mer krafter innan jag börjar städa mitt rum och min garderob. Lär ta ett tag då heeela min garderob ligger på golvet och mitt rum behöver en makeover. Vi hörs senare!

Dag 2. 5 bilder från sommaren 2012


hello torsdag

Hej på er. Dagen har bjudit på sooool, bra humör, förlossningsfilm och i slutet av dagen myste vi med nybakat bröd och kaffe som rune gjort iordning. Slutade vid halv 4 så mötte upp mamma efter det och åkte ner på body center. Värme upp med crosstrainern och sen fick benen och rumpan puuuumpa. Hade spagetti-ben när jag gick därifrån, men jag klagar inte för det är sån skön känsla! :)
 
Sen jag kom hem har jag tryckt i mig pannkakor, tagit mig en skön dusch och gjort klart mitt svenska arbete (äntligen) trots att jag är 2 cool 4 school. Men det är skönt att ha det bortgjort så nu har jag resten av kvällen på mig att göra nått kul. Vi hörs!

bara för att fylla ut bloggen lite

Dag 1. En bild på mig och 15 sanningar

Dag 2. 5 bilder från sommaren 2012

Dag 3. Nått jag ser fram emot denna sommar

Dag 4. Hur man fångar mitt hjärta

Dag 5. Mina 3 favoritserier

Dag 6. Mitt senaste förhållande

Dag 7. Det här hade jag på mig idag

Dag 8. Detta gör jag på helgerna

Dag 9. Någon jag saknar

Dag 10. Någon jag kan berätta allt för

Dag 11. Min dag

Dag 12. Mitt favoritställe

Dag 13. Min familj

Dag 14. Min spotifylista

Dag 15. Nyaste bilden på mig själv

Dag 16. Någonstans jag vill åka

Dag 17. Bild på mig från ett år tillbaka

Dag 18. 5 saker jag gör varje dag

Dag 19. Bild på personen jag senast fick sms av

Dag 20. Staden jag bor i

Dag 21. Du och någon klasskompis

Dag 22. En bild på någon som är snygg

Dag 23. Någon i din släkt

Dag 24. Bild från ett ställe jag varit på

Dag 25. Detta mår jag bra av


Kan väl börja med dag ett nu då!

Dag 1. En bild på mig och 15 sanningar

1. jag bor i norrland men har mitt andra hem i göteborg där jag spenderar hela min sommar och några andra lov. trivs som bäst där nere!!
2. jag tål inte mjölk
3. jag kan inte spara pengar, direkt jag får dom spenderar jag dom ungefär
4. jag har världens finaste vänner
5. jag älskar min familj
6. jag är oftast oseriös och kan skämta om allt typ hehe
7. skrattar alltid åt mina egna skämt haha
8. älskar mat. det är typ mitt allt♥
9. älskar att träna. tränar ungefär 6 dagar i veckan
10. klarar inte av torra personer som inte kan bjuda på sig själv eller har nån humor
11. jag är bara 1.53
12. jag går vård och omsorg
13. jag har ett jävla temperament
14. jag är blond egentligen men har varit mörkhårig ett tag och det trivs jag bäst i
15. jag pratar typ hela tiden,hehe

onsdag

Gled runt på skolan idag utan att veta vars på jorden jag hade mina fötter. Tänkt på tok för mycket har jag också gjort och varit lite för inaktiv på lektionerna. Gick från skolan vid 2 och begav mig ner mot lilla ängla spa där jag hade en ryggmassage som väntade på mig. Sååååå skönt och var som en ny människa när jag gick därifrån. Det var nog det som behövdes idag! Dock har jag en låsning i bäckenet som är orsaken till att jag har så ont i ryggen men vafan, yolo:P:P

 

Kom hem vid 4 så ställde mig som en boss och gjorde iordning middag. Agnetha var också förbi så vi smed lite planer om lördag då hon anlitat mig som barnvakt åt hennes tre goingar. Åh vad jag ska mysa med dom!! Uppdaterar senare, puss


(Y)


tisdags-inspiration


haha

 
 
 
 

tisdag

Tryckt i mig lyxmat som bestod av korv och spagetti och har hoppat i min extremt sköna one piece. Tvättat bort sminket och gjort mig redo för en skön hemmakväll utan plugg. Magen håller på krångla så blir ingen träning ikväll. Tror det kan behövas då jag knappt låter min kropp vila mellan varven, lite dumt faktiskt. Så ikväll kommer jag ligga i soffan, kolla på desperate housewives och leta efter något gott och ätbart. Det hör faktiskt till kvällar som denna.
 
Annars har jag bara varit less på skolan idag då jag egentligen kunde slutat kvart över 1 men var tvungen att sitta kvar i två fucking timmar för att  göra ett prov som tog tio minuter ungefär.  Men vädret var hur fint som helst så ska väl egentligen inte klaga!
 

kvällsmys

 

måndags-inspiration


Skön måndag

Fick en bra start på denna vecka. En lektion så slutade redan 10 över 10. Blev kvar på skolan ett tag där vi åt och lite sånt, sen vid 12 tog jag med mig linn ner på gymmet. Löpbandet, crosstrainern, armar, rygg och ben. Känns bra! Kom hem för ett tag sen och har precis duschat. Kokat kaffe och gjort iordning mackor och nu blir det plugg. Hörs sen!


söndag

Hej på er. Vaknade vid 11 idag och nån timme efter det kom kajsa förbi på kaffe och prat. Hann också med att färga mitt hår, färgade bort det röda och har återgått till det mörka, det jag trivs som bäst i :) Vid halv 6 blev vi bjuden på palt och farmor och farfar, sen åkte vi hem och bänkade oss i soffan framför bingolotto, dock utan vinst hehe. Nu blir det iallafall ben&jerry's framför desperate housewives. Puss!
 

10:48

Hej på er. Åt frukost för ett tag sen och skulle precis ge mig på ett tappert försök till att plugga. Insåg då att jag fått instuderingsfrågor på ett område och ett sammanfattningsblad på ett annat område, och jag kommer själv inte ihåg vilket område det är jag har prov på hehe.. Så får lämna det åt sidan ett tag och invänta svar från min lärare! Lördag idag iallafall. Blir gymmet om ett tag, sen köpa hårfärg och plugga. Sen får jag se vars på jorden mina fötter står.

Hej lördag


härliga fredagskväll

Tog med mig Olivia ner på gymmet tidigare ikväll. Värmde upp med en halvtimme på crosstrainern och sen blev det ben och mage. Dock gick det jävligt trögt idag, men det är bara att ladda om och ta nya tag!! Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Glidit runt i min one piece och kollat på gladiatorerna. Ja det blev en hemmakväll ikväll och det ångrar jag inte nånstans. Klockan står på tidiga timmar och jag har gjort mig redo för sängen. Godnatt på er! 

mot gymmet!

 

fredags-inspiration


fredag

Fredag lika så helg, underbart!! Gick på skolan för att göra bort mina två lektioner, åt och sen åkte jag hem. Sitter och lyssnar på musik och funderar lite över kvällen. Antingen drar jag ut med massa skönt folk (i typ -25), eller så åker jag ner på gymmet och sen hem och myser med film och sånt. Åh får panik över att ha beslutsångest haha. Har ju några timmar att bestämma mig iallafall :)
 
Aja, det är helg iallafall och det ska jag njuta av fullt ut, oavsett vad jag gör. Vi hörs senare folket, puss!

Torsdag

Skolan idag rullade på. En psykologilektion på tre personer, massa genomgångar och film ungefär. Fint!! Efter skolan åkte jag hem och tryckte i mig mat innan jag åkte ner på gymmet där jag var inbokad på 2 pass. Började med indoorwalking i 45 minuter följt av ett spinningspass i 45 minuter. Hur skönt som helst!

Har också hunnit med lite plugg nu på kvällskvisten, och nu gosar jag ner mig under täcket framför några desperate housewives avsnitt. Godnatt på er!


Jan. 15, 2013

Hej på er. Skolan idag rullade bara på, börjat med några nya kurser som ingår i våran inriktning så idag började vi med barnhälsovård. Blev dock en kort lektion men jag klagar inte hehe. Slutade 14.40 idag så då gick jag ner på gymmet där jag spenderade nån timme. Började med löpbandet och sen gav jag axlarna och rumpan en omgång. Hur skönt som helst!!

Har precis ätit och sånt så nu sitter jag med plugg i högsta hugg typ. Pluggar både samhällskunskap och naturkunskap ikväll så att jag kan få in de nån gång, helst innan proven hehe.


Måndag

Kan börja detta inlägg med att berätta lite kort om helgen. I lördags gick vi på stan några timmar innan vi handlade det sista inför kvällen. Gick hem och lagade iordning mat samtidigt som vi fixade oss. Runt sju kom allt folk så vi körde massa spel, drack, sjöng, dansade och skrattade. På 12-slaget sjöng vi för Kajsa som äntligen gett sig in i vuxenlivet och blivit 18!!!! Kvällen slutade runt 2 och då somnade vi på bara några röda.
Igår tog vi oss inte upp förns vid 12 ungefär. Snabbstädade och packade ihop våra saker, sen åt vi på kebab-baren innan vi satte oss på bussen hem. Har några suddiga bilder från helgen men får se om jag lägger upp dom sen.

Var på skolan idag som var rätt chill. Slutade runt halv 3 och då gick jag hem innan jag åkte ner på body center för mitt första träningspass på några veckor. Hamnade på ett spinningspass i 50 minuter och sen avslutade jag det med löpbandet. Sen jag kom hem har jag hunnit duscha, fixat lite med den nya hyllan jag satt in i mitt rum, ätit frukt och kollat på idrottsgalan. Nu avrundar jag kvällen med desperate housewives. Godnatt på er!


Mot Östersund

Tog mig iväg på skolan idag för att göra bort 2 lektioner. Slutade halv 12 så åt lunch med mina fina tjejer innan jag åkte hem. Har kollat igenom några avsnitt av one tree hill, packat, druckit kaffe och löst sudoku. Ska äta snart och sen åker jag ner på busstationen där jag möter upp Karin och sen åker vi mot östersund! Kastar in nått inlägg från mobilen senare, puss på er!


torsdag

Hej på er. Fick sova ut idag och dessutom vakna upp nästan helt frisk. Wihoo!! Har inte fått tillbaka min röst helt och har lite hosta kvar, men annars är jag snart tillbaka på banan igen! Har legat i sängen hela dagen, pratat med kajsa, ätit kycklingssallad, kollat på one tree hill och lyssnat på musik. Har inte så mycket annat att berätta då jag knappt gör nånting på dagarna. Ska gå upp och koka kaffe och spela quizkampen. Puss!

22:23

Tog mig ner på ica tidigare ikväll bara för att få komma ut lite. Hjälpte till att handla och sen köpte jag med mig en cola hem. Sen har jag inte gjort så mycket mer, soffhäng och film ungefär. Kollat på sista avsnittet av inkognito som gick ikväll också, sjukt bra var serien iallafall :) Nån annan som såg?
 
Har lagt mig i sängen och ska snart kolla på film, dricka cola och spela quizkampen. Puss!

shapemeup

Klickade runt lite överallt på internet och hittade efter ett tag en jättebra blogg som drivs av 2 tjejer, som skriver om träning, träningstips, kost osv. Dom lägger också upp videos efter deras träning så man får se hur dom gör sina övningar osv. Har läst igenom den ett tag och den är verkligen motiverande och värd att kika in på. Så tycker ni ska ta er en titt :)
Klicka på bilden för att komma till deras blogg!
 

you can do it!


onsdag

Hej på er. Vaknade för ett litet tag sen och har precis varit uppe för att ta hostmedicin och sånt. Kokade lite kaffe och rörde ihop en äggröra till frukost. Det är jättefint väder ute och här ligger jag.......aja de är väl lika bra så att jag kan bli frisk snart :) Ska leta efter nån film att se, sen läsa lite i körkortsboken. Vi hörs senare!

22:35

Dragit soffhäng hela dagen framför one tree hill, kollat igenom H&M katalogen ett par gånger och spanat in lite snygga sommarkläder, blivit så rastlös och sällskapssjuk att jag typ suttit och pratat med mig själv och myst med grönsaker och dipp är vad jag spenderat min dag med. Något less på att bara ligga inne hela tiden. Vill ut och träffa folk, och framför allt kunna träna!! 
 
Har inte så mycket annat att berätta så avrundar här och slår igång tv;n. Puss!

10:20

Ligger hemma från skolan idag då jag inte hunnit bli frisk. Dessutom har jag typ tappat rösten och hostat så mycket att jag fått träningsvärk i magen, skönt:PpP Blir väl inte så mycket idag heller, utan sänghäng och film så att jag kan bli frisk. Viktigast är ju att jag blir frisk till helgen då vi åker till östersund för att fira kajsa som fyller 18!!
 
Ska leta efter nån film som jag kan sätta igång och bara mysa. Vi hörs lite senare :)

Less

Igår åkte jag på 39 graders feber så låg och sov hela dagen ungefär. Dock hann jag lite smått kolla igenom matchen mellan skellefteå och Frölunda som skellefteå förövrigt kammade hem rätt stort hehe.

Legat hela dagen idag med, med feber hosta som tar kål på mig, har nog hostat sönder hela mig snart. aja bloggen lär få lida ett tag men vi hörs då vi hörs!


23:40

Blev kajsa ikväll iallafall. Bästa av allt var ju att hon kom med chips och dipp, hon vet precis vad jag behöver när jag är sjuk hihi. Bäst är hon!! Vi har hängt i soffan hela kvällen med gladiatorerna och massa prat.
 
Hon gick precis hem och jag har gosat ner mig i sängen med julmust och massa filmer. Godnatt på er!
 

skön


fredag

Åh så less jag är på att vara sjuk. Snorig, hosta, ont i öron, ont i halsen och ja, u name it. Legat i sängen hela dagen och kollat igenom några andra avenyn avsnitt och dregglat över Jonas Bane, trots att jag kan varenda avsnitt utantill typ hehe. Men bäst är det!! Gjort upp eld i kaminen och fyllt upp rummet med ljus och försöker göra det bästa av situationen.
 
Får se om jag umgås med kajsa ikväll eller inte. Blir nog bara lugnt hur som helst så att jag kan bli frisk nån gång. Vill kunna träna och ha kul... Jävla förkyldning!!

myskväll

Trotsade min förkyldning och åkte iväg mot åsele för lite kalas. Tryckte i mig smörgåstårta och massa annat gott trots att jag knappt kände nån smak. Sket man väl i xD xD Busade av mig lite med småbarnen också innan vi åkte hem igen.
 
Har dragit på mig myskläder, poppat popcorn och laddat upp med massa filmer så nu blir det mys resten av kvällen. Puss!

tillbaka på hemmaplan

Efter fleraflera bra dagar nere i mitt andra hem landade jag igår hemma i norrland igen. 2013 är här och jag är taggad till tusen på detta år. Flera 18års-firanden framöver, jag fyller 18, åker utomlands, tar körkort, går in på mitt sista år av skolan, sommarlovet som kommer bjuda på maaaassa kul o sånt, wooop!!
 
Vaknade för ett tag sen och nu ligger jag dyngförkyld i min säng framför disney channel hehe. Ska ligga och kurera mig ett tag innan det blir dusch, fix och åsele ikväll. Kalas som väntas. Hörs senare!

RSS 2.0