svar:

 
- i will, ska bara fixa en bild! jackan kommer från ellos :)

klickat hem denna goding!


redhead

Redan klockan 9 idag var jag nere på gymmet för lite träning och efteråt bjöd body center på frukost. Skön start på dagen! Svängde förbi konsum på hemvägen för att köpa en mörkröd hårfärg att lägga i mitt svarta hår. Blev dock mest rött uppe vid utväxten men jag är sjukt nöjd iallafall!
ska försöka ordna en bild på håret lite senare!

välkommen helg!

 
 

torsdag

Skolan idag var huuur lugn och skön som helst. Såg i rymden finns inga känslor, bakade chokladbollar och dessutom hann jag jobba järnet på vårdlektionen. Nöjd!! Åkte med mamma hem vid 4, bytte om till träningskläder och åkte sedan ner på body center för ett spinningpass. Pressade nog mig själv lite för hårt så va helt skakis i benen efteråt haha, men de va sjukt skönt!
 
Har varit cool med kajsa ikväll och nu säger jag godnatt och slår igång ett avsnitt av andra avenyn. Godnatt på er!
 

mot gymmet!


måndag

Var minusgrader, frost och sol ute idag när jag klev upp. Älskar hösten!! Annars har dagen bara följt sina spår. Har varit rätt lugn och fick gå hem en halvtimme tidigare ungefär. Så kom hem för typ en timme sen och nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och se lite andra avenyn ett tag, sen klockan 6 har jag bokat in mig på ett hårt spinningpass hehe.. Men de ska bli skönt!!
 

söndag

Efter att ha legat i sängen ungefär hela dagen och kollat på alldeles för många andra avenyn avsnitt tog jag tummen ur röven och pillrade mig iväg till gymmet för att svettas lite. Efter gymmet belönades jag med lite palt så klagar inte det minsta!! Har hoppat i min one piece och ska snart placera mig i soffan och ligga där resten av kvällen framför X-factor och beck. Puss!

i got a reason to cry

Kom precis hem från stugan där vi gratta kusin och åt smörgåstårta och massa annat gött. Ikväll blir det ba mys med bastu, godis och soffäng i min one piece. Skulle egentligen dra ut ikväll men en myskväll hemma lockade liiiiite mer ;) ska lägga mig och se lite andra avenyn nu, puss

11:37

Eftersom jag endå inte fattar nått av den sista uppgiften lägger jag den åt sidan och tar tag i städningen inne på min toa. Ser ut som ett bombnedslag och halva min garderob ungefär ligger där inne haha.. latero!
 

lördag

Hej på er. Va uppe med tuppen idag trots att det är helg. Men vaknade pigg iallafall och nu sitter jag omringad i massa skolböcker och skolarbeten. Har gjort klart 2 arbeten och är på det sista där jag inte fattar ett skit haha.. aja, idag blir det stugan för att gratta kusin, plugg och städning, sen får jag se. Puss!
 

we will never ever getting back together

Efter en kort skoldag, ett besök på sjukan, ett träningspass och en bra kväll sätter jag igång en film och inväntar sömnen. Godnatt på er!

ut

Lägger undan pluggingen lite och drar ut med lite skönt folk.herååÅÅåå

onsdag

Dom 2 första lektionerna var så jävla sega, det spöregnade ute och allt jag ville var att komma hem till min säng. Kände mig som ett emo ungefär. Men efter lunch hade vi akutsjukvård där vi för en gång skull gjorde lite praktiska saker. Fick sätta på nackkrage på varandra och sen öva på hur man gör om nån sätter i halsen. Kul var det iallafall!
 
Efter skolan tog jag med mig 2 av mina favorittjejer ner på gymmet. Fick ihop ungefär 2 timmar vilket var sjukt skönt och jag är hur nöjd som helst!! Har duschat och ska snart äta tacos sen sätta mig och plugga diabetes!

19:39

Hemma igen från ett skönt och svettigt träningspass. Blev mest kondition men la till lite axlar och rygg på de! Har tryckt i mig lite fruktsallad och nu ska jag springa in i duschen för att sen hoppa i min one piece och gosa ner mig i soffan.pz!

tisdag

Tog mig iväg på skolan idag. Spydde inge mer så var nog inte magsjuka utan bara nått som behövde komma upp! Dagen har följt sina spår trots att den varit rätt seg. Slutade tio över fyra så då åkte jag med mamma hem och nu har jag precis ätit. Ska byta om till träningskläder och sen åka ner på gymmet för lite hårdträning. Fan va skönt!!
 

 

måndag

Haft en superbra helg i östersund. Vi har förätit oss på hur mycket gott som helst, varit på stan, gjort av mig med nån tusenlapp och annars bara mått. Klagar inte!! Idag ligger jag dock hemma från skolan för inatt har jag sprungit och spytt om vart annat. Usch, vågar knappt i mig nån frukost.. aja ska lägga upp några bilder från i helgen och på mina inköp sen sätta igång en film. Puss!



fredag och östersund ikväll

Hej på er. Slutade som valigt halv 12 idag och nu är det heeelg. Så jävla skönt!! Dock har jag knappt haft nån skola i veckan haha.. Kom iallafall hem för ett tag sen och ska kolla på några avsnitt av andra avenyn innan jag börjar packa. Klockan 16.30 tar jag bussen mot östersund för bra en helg med kajsa. Blir fint! Men ska ta de lugnt ett tag nu, vi hörs innan jag drar till bussen. Puss

torsdag

Idag tog jag mig iväg på skolan och dagen har varit hur chill som helst trots att vi slutade 10 över 4. Men bakade kladdkaka och fikade typ hela eftermiddagen, hehe. Efter skolan gick jag till farmor och farfar som bjöd på mat så har precis kommit hem från dom. Har läst igenom engelskan och nu ska jag bara kolla runt lite på datorn sen drar jag nog ut ett tag. Puss!

21:23

Efter att ha legat i sängen i 2 dagar tog jag mig iväg på ica ikväll. Kände mig som en zombie ungefär men va skönt som fan att komma ut. Ikväll har vi bara myst i soffan med massa tända ljus framför tv;n. Huvudvärken har tagit över och jag ska slå igång lite andra avenyn innan jag somnar. Puss!

couse boy i know we can make it

Andra avenyn, sängen, musik och plugg är vad jag sysselsätter mig med idag. Är rastlös och vill bara hitta på något. Skulle helst av allt åka ner på gymmet och köra slut på mig själv, är så jävla träningssugen!! Har iallafall pratat av mig lite med mormor vilket kändes sjukt skönt. Nu gosar jag ner mig under täcket framför andra avenyn igen, puss på er!

onsdag

Stannade hemma från skolan idag också. Hade endå bara en lektion så missar inte så mycket iallafall! Ligger i sängen och kollar runt lite på datorn men ska snart sätta igång en film och bara mysa. Måste plugga lite sen också!
 
Fick förresten hem mina navelpiercingar igår, mycket nöjd!
 

i'm not afraid to take this stand

Isabell kom över ikväll så vi lyxade till det med kladdkaka, film och prat. Fint!! Hon drog precis hem och jag har gosat ner mig i min renbäddade säng och ska sätta igång lite andra avenyn innan sömnen kommer på besök. Godnatt på er!


Skulle behöva åka till umeå för att krama om mitt hjärta, som jag inte gjort på ett helt år..saknar dig min bästa♥
 

tisdag

Stannade hemma från skolan idag. Känns som om hela magen har vridits ut och in, och sen öroninflammation på det. Så har legat i sängen i princip hela dagen framför andra avenyn. Botar alla sjukdomar i världen!!

 
 
 
 

fint

Hade 2 lektioner och slutade redan halv 12 idag, klagar inte de minsta!!! Åt lunch på skolan med mina tjejer innan jag åkte hem med mamma. Har hoppat i min one piece och gosat ner mig i soffan och nu blir det popcorn, cola och andra avenyn, - bara för att jag kan!! Ikväll blir det dorotea, herååÅÅåå 

let me hold you

Blev en sväng ner på samhället. Kollade runt lite och fick med mig en ring + ett par nya jeans hem. Nöjd! Haft varit med isabell nu ett tag. Blev fruktsallad, film och wordfeud! Hon har dragit hem och jag ska hoppa in i duschen innan de blir grillat till middag. Puss!

 
 

lördag

Idag var jag uppe med tuppen. Vaknade vid halv 9 och kunde inte somna om. Låg och drog mig ett tag innan jag bestämde mig för att åka ner på gymmet. Började med lite kondition och avslutade sen med armar, axlar, mage och rygg. Skön start på dagen! Har tryckt i mig gröt till frukost och dragit på mig kläder och är snart påväg ut på samhället en sväng för att kolla lite!






Jag var aldrig din, och du var aldrig min

Har haft fredags-mys med familjen ikväll. Vi gjorde iordning hemgjord pizza fast på tortilla bröd och de kan jag stark rekomendera haha, gott som fan! Gjorde sedan upp eld i kaminen, tände ljus och myste oss ner i soffan framför fångarna på fortet. Skön kväll!
 
Har gosat ner mig i sängen och klockan står på tidiga timmar. Men har ont i huvet, ont i mina öron och är astrött så ska se film och sen faktiskt sova vilket ska bli huuur skönt som helst!!



klickat hem 2 nya navelpiercingar









17:32

Blev bara kondition idag, crosstrainer och sen löpbandet. Skönt! Efter träningen följde jag mamma för att handla och nu har jag precis kommit hem. Det spöregnar ute så blir nog bara mys med film o så ikväll. Ska hoppa i min one piece och invänta maten. Puss på er

Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen

Slutade 11.40 idag och efter det blev det lunch på stenmans med mina tjejer, mys! Blev kvar ett tag med massa prat och lite innan 1 gick jag ner på sjukan där jag hade tid för att kolla upp mina öron. Visade sig vara öroninflammation igen. Åh less...aja är hemma nu och är genomblöt eftersom det började spöregna precis när jag gick hem haha. Så ska byta om till mina träningskläder och sen åka ner på gymmet!

22:50

Hade vård hela eftermiddagen. Tog kapillärprov på varandra och det gick fina fisken. Resten av tiden fördrev vi med diabetes, segt men endå skönt! Slutade 10 över 4 och då åkte jag bara hem för att byta om och sen ner på gymmet där det blev kondition och armar. Invigde också mitt nya träningslinne som förövrigt satt perfekt :)
 
Ikväll har jag umgåtts med isabell och nu slår jag av datorn och inväntar sömnen. Godnatt!

onsdag

Tycker om onsdagar, dels för att vi bara har tre lektioner, dom är chill och vi slutar klockan 2 hehe. Efter skolan blev det ungefär en och en halv timme på gymmet med Linn och sen tog vi oss en skön promenad hem.
 
Har varit och införskaffat mig ett nytt träningslinne som låg väldigt högt upp på min lista. Hittade ett för halva rea-priset så gjorde ett riktigt kap och jag är nöjd!! Nu ska jag plugga engelskaglosor, piz

tisdag

Seg skoldag. Trött och ba allmänt less. Slutade vid 4 och då åkte jag med mamma hem, sen runt 6 åkte jag ner på body center. Va en hårding och bokade in mig på två pass ikväll, spinning och sen provade jag på core med sofie och jag lovar er att de va bland de jobbigaste jag gjort haha.. Men nöjd är jag iallafall!
 
Har bara myst på ikväll pågrund av vädret och nu har jag gosat ner mig i sängen och ska slå igång en film. Puss!

biljetterna bokade!

Har bokat biljetter ner till göteborg ikväll så nu de är klappat och klart. Så den 27 oktober sätter jag mig på tåget, till mitt andra hem och alla mina underbaringar, wihoooo!
 
Nu blir det film och sen kan jag somna med ett léende på läpparna. Godnatt på er!

gina tricot












 
 

söndag

Hade en bra dag/kväll igår med kajsa och isabell (som kom senare på kvällen). Vi gjorde iordning tacos och sen på kvällen blev det mys med cider, godis, popcorn och film. Spenderade natten hos kajsa så kom hem för en timme sen ungefär.
 
Regnet öser ner så har planerat en mysdag idag. One piecen är på och jag har filmer som väntar på att bli sedda. Kanske tar mig ett pass på gymmet senare ikväll, får se. Vi hörs lite senare!

lördag

Hej på er. Har vaknat och det är strålande solsken ute, underbart! Sitter och dricker en smoothie till frukost och ska alldeles strax klä på mig, sminka mig och platta håret. Kajsa står på dagens schema så ska springa över till henne då jag är klar :)
 

00:33

Blev ett skönt träningspass med linn och sofie. Efter det åkte jag hem, snabbduschade och sen mötte jag upp isabell. Vi cyklade ner på samhället och hamnade sedan på krogen där vi åt buffé och snackade lite skit. På hemvägen köpte vi med oss godis och sen hem till isabell för lite fredagmys. Kajsa dök upp efter ett tag och har hängt med oss resten av kvällen!

Har landat hemma i min säng och nu tänkte jag skalla kudden och slå igång en film. Godnatt!
 

RSS 2.0