mot gymmet!


friday friday

2 lektioner och slutar 11.40 på fredagar, klagar inte det minsta!!! Sjukt skönt med helg iallafall, känns i kroppen att skolan är igång igen. Trött och bara allmänt seg. Har skruvat upp volymen i högtalarna och nu ska jag ta tag i mitt rum och städa till de lite, sen vid 3 ungefär åker jag med mamma ner till gymmet där jag också möter upp Linn och Sofie. Hörs lite senare!

mystorsdag


Åh myskvällar i mitt ♥!!

i don't care, i love it

Fick sluta vid halv 12 idag, klagar inte!! Åt på skolan och sen åkte jag med mamma hem. Nu sitter jag och kollar runt på lite biljetter ner till göteborg dit jag åker på höstlovet. Har hittat några billiga och bra så ska väl ta o beställa snaaart :)
 
Nu däremot ska jag gosa ner mig i soffan och slå igång några andra avenyn avsnitt och dreggla lite över Jonas Bane som kan vara en av dom snyggaste killarna i världen. HerrååÅÅåÅ






onsdag

Skön dag idag. Specialpedagogik, psykologi och akut sjukvård och sen slutade vi klockan 2. Efter skolan blev det gymmet med några tjejer från klassen. Två timmar fick vi ihop och jag lovar er att de känns i kroppen hehe.
 
Har varit och handlat med mamma och precis ätit mat och hoppat i min one piece. Grått och tråkigt ute så stannar inne ikväll och ba myser istället för att dra ut!

tisdag

Hej på er. Efter ett bra sommarlov är jag nu tillbaka i skolan igen. Har mest gått igenom schemat och dom nya kurserna idag, sen haft lite smålektioner i 10 minuter ungefär. Men schemat är jag iallafall bra nöjd över :)
 
Om 50 minuter ungefär blir det spinning och ikväll blir det troligtvis film med isabell. Fint!! Nu ska jag byta om sen bara ta det lugnt innan jag börjar röra mig!

lördag

Mysig kväll med syster igår. Vi gjorde i ordning god mat och placerade oss sedan i soffan med täcken, kuddar, godis och film! Idag har vi hunnit med att städa lite och nu sitter jag med färg i håret och är snart påväg till duschen för att skölja ur det :)

fredag

Igår gjorde jag klart min sista dag på jobbet, för ett tag iallafall. Har ju fått extra jobb där vilket känns jävligt braa :) Pengar♥♥
 
Gårkvällen spenderade jag med skönt folk. Raggade, köpte nattkäk på statoil, hade allsång i bilen o lite sånt. Bra kväll iallafall! Idag var jag uppe med tuppen trots att jag kom hem rätt sent. Men klev upp och följde mamma för att handla, och nu har jag hoppat i min one piece och gosat ner mig i soffan. Ikväll har jag och syster planerat en myskväll med god mat, massa film och mys eftersom vi blir ensam hemma!
 

låt mig få följa med

Har njutit av min lediga dag idag med film och soffmys med syster. Men har faktiskt också hunnit vara iväg och fixat mig ett nytt träningskort. Löste 10 månader och hann ta ett pass ikväll och kan säga att det känns att jag inte hållt igång nått i sommar haha.. Men jag är tillbaka på banan och nu jävlar ;)
 
Nu ska jag skalla kudden och invänta sömnen med en film. Godnatt på er!

19 augusti

Hade en trevlig kväll igår med mina fina. God mat, massa gott, film-mys och prat. Fint!
 
Har krypit i min one piece och förberett mig för en lugn dag. Huvudvärken har tagit över och jag ska bara ligga inne och kolla på film och ta det lugnt, sen ikväll får jag se om det blir annat! Nu ska jag gå upp och göra nudlar sen gosa ner mig i soffan. Talk to u later0

18 augusti

Wihooo vilken skön dag. Smorde in oss med olja och la oss sedan på kajsas gräsmatta i flera timmar och ba njöt. Jävlar vad varmt det har varit idag, underbaaart. Är hemma nu lite snabbt för dusch och lite fix men snart vi drar till kajsa igen där hon bjuder på mat och massa mys! Ha en fin lördag folket

oh sunny day

Hej på er. Har vaknat, ätit frukost och dragit på mig shorts och linne med bikini under. Strålande solsken och en jävla värme så om ett tag springer jag och isabell över till kajsa för att bygga på brännan lite. Tar med mig sol-oljan så är väl förberedd! ;)
 

back in reality

Tillbaka i verkligheten. Har lämnat mitt andra hem (för några veckor iallafall) och landat hemma i norrland igen. Dock kom jag hem i söndags men har inte haft tid till att uppdatera eftersom redan på måndagen började jag jobba. Så har jobbat hela veckan och nu har jag heeelg. Är dessutom ledig på måndag så får en extra helg-dag hihi. Nemeeen måste bara säga att denna sommar har varit så jävla bra och jag saknar mitt andra hem och alla där nere, men snart beställer jag tågbiljetter och åker dit på höstlovet!!
 
Ikväll vet jag inte vad det blir. Får se om jag orkar dra ut nånting eller om jag bara hoppar i min one piece och kör på en hemmakväll. Får seeee!

2012-08-07

Sov som vanligt borta inatt också och igår hade jag en finfin kväll. Var med massa folk, åt kantarellmackor och avslutade sedan kvällen med tv-spel i flera timmar :)

Idag vaknade vi vid 12 ungefär och de första vi gjorde var att slå igång mario igen. Haha tror vi börjar bli beroende men vafan, de regnade endå så då får man;) Nu är jag hemma iallafall och har hunnit duscha och fixa till mig inför lite grillning hos våra grannar. Efter det cyklar jag upp till issa sen får vi se vad denna tisdagskväll har att erbjuda!

6 augusti

Har typ nästan flyttat hemifrån känns de som haha. Nejmen jag sover typ alltid borta och har ingen tid till att vara hemma ungefär! Förövrig så har dagarna sen sist varit kuuung. Vi har hängt på klipporna, hängt på skolan, gungat, varit med massa folk, fått besök av farbror blå osv.
 
Igår var vi ute och åkte i emils epa och jag hann knappt blinka till innan vi krockade.. Hela epan ser nu ut som en ihop-tryckt cola burk ungefär och emil krossade hela framrutan med sitt huvud. Det enda som blev med mig var att mitt ben typ åkte åt helvete, så ska väl vara glad över att de gick såpass bra som de gick!
 
På kvällen blev det altanhäng hemma hos emil med massa folk där vi grillade korv och hade det bra. Nu är jag hemma lite snabbt för att fixa iordning mig lite och sen dra ut igen.piz
 

RSS 2.0