lördag

Redan klockan halv 11 var jag nere på gymmet idag. Skönt att börja dagen med lite träning! Blev ungefär en timme och sen åt vi smörgåstårta som dom bjöd på, gött!

Håller på att plugga nu iallafall. Börjat skriva lite på mitt tal till svenskan men de är fan inte lätt. Skrivit hur mycket som helst och är ungefär 2 minuter så måste lägga till typ dubbelt så mycket eftersom de ska vara 4 minuter. Aja, har lagt de lite åt sidan ett tag så nu ska jag skriva klart mitt referat. Hörs senare!

underbara helg

Skolan idag följde sina spår. 3 lektioner och slutade 13.30. Dock har inte vädret följt sina spår. Snöat som fan så nu är hela vilhelmina vitt igen, fuckkkk. Efter skolan gick jag hem, åt lite och sen trotsade jag min träningsvärk från helvetet och åkte ner på body center för lite mer träning. Avslutade träningen i solariumet följt av tårta som dom bjöd på eftersom body center fyller 6 år!

Kvällens planer är att bara ligga inne. Inte sugen alls på utgång haha. Så blir hemmakväll med filmer, massa gott och plugg! Har typ med mig hela mitt skåp hem från skolan. Måste ta igen allt jag ligger efter i så att jag kan börja få betyg i alla ämnen!

21:22

Blev ungefär en timme och 20 min på gymmet ikväll. Körde mest kondition men de va skönt! Lovar er att de känns i kroppen efter 3 träningspass haha.. Precis kommit från duschen och smort in mig med godingen nedanför. För er som letar efter en bodylotion som luktar gott så kan jag starkt rekomendera den. Finns på apotek och vanliga affärer!

Ska springa upp och fixa ordning gó fika nu och invänta big broter!kramiz


torsdag

Åh, har typ skrivit om dehär inlägget 3 gånger.....aja, har iallafall varit en riktigt skön skoldag idag. Började med idrott där de blev styrka, step up o lite sånt. Sen ha vi bara suttit vid datorn, gått lös me musik, druckit varm choklad och ätit gott! Efter skolan gick jag och vanja på extra idrotten. Va bara vi där så vi fick göra vad vi ville. Gjorde upp en bana med både styrka och kondition och faan va jobbigt de va haha!

Precis ätit iallafall och nu laddar upp för dagens tredje träningspass! puss på er


pyntat upp vårat klassrum med några snygga killar!!!!grr

-


Dag 12. Mitt favoritställe


onsdag

Ganska chill dag. Klockan 10 skulle jag, sofie o några fler från andra klasser bli intervjuvad av nå skolgrejs. Tog en timme ungefär men va rätt drygt haha! Så hann ha svenska typ en halvtimme och sen hade vi lunch. Klockan halv 3 hade jag tid på sjukan igen, haha känns som om jag varit stammis där nu ett tag.. Fick iallafall droppar utskrivet o lite sånt.

Precis ätit våfflor till middag och funderar på att dra och träna om ett tag. Skulle va jävligt skönt men får se hur jag gör!

01:03

bra kväll! är hemma nu och ska sova, pussgodnatt

Dag 11. Min favorit musikvideo



vi kan, hehe :P :P

tisdag

Kan börja detta inlägg med att berätta för er att jag fick mitt första A nåååågonsin idag!!!!!stolt hehe.
Annars började jag klockan ett idag. Gjorde muntligt prov i skelettet där jag fick a, klarade alla kroppsdelar på latinska;););) såg film efter det och sen fick vi sluta!

Fick skjuts hem av jonas för ett tag sen och nu väntar jag på mat. Ikväll drar jag nog ner till jonas för att fira den nyblivna 19åringen!

cool xD xD :Pp


måndag

Måndagen avklarad, riktigt skönt! Har inte varit nått speciellt heller utan den har bara rullat på. Efter skolan for jag och tränade iallafall, sprang ett tag sen körde jag styrka resten. Efter det åkte jag hem och åt lite tacos och därefter tog jag mig ut på 6 km powerwalk så nu är jag nöjd!!

Nu drar jag på mig myskläderna och slänger mig i soffan med min efterlängtade calippo shots!!puss på er


Dag 10. Någon jag kan berätta allt för

Helt ärligt så finns de nog ingen jag kan berätta exakt allt för, utan det håller jag nog helst för mig själv. Men sen finns de ju dom som jag verkligen litar på och kan prata med oavsett vad, men ingen jag kan berätta allt för!


lördag

Hej på er. Vaknade runt halv 11 idag och bara nån timme efter det for jag och tränade med olivia och mamma. Va riktigt skönt faktiskt! Kom hem för ett tag sen och ska snart hoppa in i duschen. Inga planer inför kvällen iallafall eftersom dom flesta är på vintermarknan i åsele och jag orkade inte följa. Så får se om jag bara stannar inne ikväll eller om jag hittar på nått me nån som är kvar i villis. Dusch nu iallafall.pejz


21:51

Pappsen bjöd på pizza ikväll, fina tider! Hade egentligen tänkt dra ut ikväll men är så jävla trött så stannade hemma istället och det är jag glad över att jag gjorde. Riktigt skönt att bara få dra på sig mjukiskläderna, sätta upp håret och slänga sig i soffan med massa gött framför tvn;)

Nu kryper jag iallafall ner i sängen och inväntar big brother följt av någon film.puss på er!



its' friday friday!

Freeeedag och helg, underbart. Varit rätt skön skoldag idag också, slapp engelskan också för rektorn skulle komma o prata! Slutade halv 2 och då gick jag direkt ner på sjukan eftersom jag hade tid där runt 2 tiden. Fick ta bort de dom stoppat upp i mina öron men visade sig att det inte hjälpt nått alls. Så dom skrev ut penicillin till mig igen och skickade en akut remiss till lycksele så får se vad det blir av dehär!

När jag kom hem möttes jag av lite nya kläder. Kan visa er lite senare för nu ska jag städa rummet!puss

Dag 9. Någon jag saknar


saknaden är stor, älskade morfar

torsdag

Har avverkat årets första utvecklingsamtal idag, haha och ja vad säger man? Ligger efter i så sjuukt mycket så ska börja få extra hjälp för chans att komma ikapp och få ett betyg i alla ämnen.. Åh ångesten! 

Slutade iallafall strax före halv 3 idag. Gick ner på sjukan för att återigen kolla mina öron och där fick jag spendera nästan 2 timmar. Fick träffa flera olika läkare, ta prover och till sist gå därifrån med nå grejs uppstoppat i mina öron så nu hör jag inte ett skit. kult!! Men tydligen skulle de hjälpa, skulle även få örondroppar o lite sånt och funkar inte de så blir jag skickad vidare till öronakuten i lycksele.

Till tröst har jag iallafall mina trogna pojkvänner ben&jerry. Mina räddare i nöden!!

14:41

Nu ska jag packa ihop mina träningskläder och sen gå ner till farmor och farfar för att äta. Dom bjuder ju trots allt på fläskpannkaka;) hörs ikväll!

Dag 8. Detta gör jag på helgerna

Oftast är de väl kompisar, fezt eller bara hemma o chillar jävel!


onsdag

Började dagen med ett matteprov i 3 timmar, dock blev jag klar redan efter en kvart haha. Hade feeeetaste rasten efter de så gled bara runt på trean med massa folk! Flyttade fram historian också så vi började klockan ett istället för halv 3 men fick gå hem redan en kvart senare.kung:D Hann göra bort mitt historaprov också, klarade allt utom en del så den har jag kvar.

Aja, har precis kommit hem och nu ska jag bara chilla. Får se om jag går ner till farmor och farfar och äter där eller om jag fixar till nått här hemma. Ikväll väntas iallafall träning!pejjjjjjz

- dagens!


18:59

Fick stå över simingen ikväll på grund av mina öron. Ja, börjar bli gaaanska så jävla less nu efter sisådär en och en halv månad....menmen what 2 do lixom. Har iallafall duschat och nu gosat ner mig i soffan. Ska hämta lite fika och sen se big brother 24/7 :) kramiz

Dag 7. Det här hade jag på mig idag (lite sent men heheh)


16.00

Haha åh, så jävla ovärd dag.. Började klockan ett, såg en teater som förövrigt sög och sen fick vi sluta. Aja, kan ju glädja mig med att vi slapp massa lektioner iallafall;););)

Kom hem för ett tag sen och nu tänker jag slänga ihop nån mat lite snabbt innan jag och vanja drar och simmar. Får se om vi drar ut efter de eller vad vi gör!herråååÅÅåå

tisdag

Det är tisdag vilket betyder att jag börjar klockan 1! Dock är jag uppe med tuppen, vaknade redan halv 10 och kunde inte somna om. Så ska bara göra mig i ordning och sen möta upp vanja för att äta lite o så innan skolan börjar :) Slutar runt 4 idag så vi hörs då!kram

måndag

Hej på er, och förlåt för att bloggen ligger lite åt sidan men har så mycket annat att ta tag i nu, men den är snart tillbaka som vanligt igen!

Har hur som helst varit hemma från skolan idag. Sett klart nästan hela 6 säsongen av desperate housewives, gjort bort lite skolarbete men annars bara legat i sängen. Rätt skönt endå! Precis ätit och bränt över lite filmer till en dvd och nu gosar jag ner mig i soffan.puss

grattis pappa♥

Hej på er. Vaknade strax efter nio idag jätte pigg haha, slog igång några desperate housewives avsnitt innan jag fikade och började göra mig i ordning. Idag fyller världens bästa pappa år så alldeles strax kommer släkten hit för att fira. Smörgåstårta, kakor och god mat i mängder, wiho! Nej måste fixa klart allting nu så vi hörs lite senare.puss!

- solbränd b0y!

lördag

Hade huuuur kul som helst igår, verkligen. Sov inte hemma inatt heller, heehe. Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Bubbelpool, bastu, sett film med mamma och soffläge i stort sett hela dagen. Ganska skönt endå!

Nu kryper jag iallafall ner i sängen och slår på några desperate housewives avsnitt innan sömnen kommer på besök trots att klockan bara står på tidiga timmar, men har inte fått så många timmars sömn inatt haha! Nej, vi hörs när vi hörs dudes. Godnatt!


fett med ös, medvetslös

Fredag likaså helg, underbart. Skolan idag följde bara sina spår. Slutade 14.30 så gick hem en snabbis innan jag drog mig iväg till body center för lite träning. Avslutade träningen i solariumet också, fina tider!

Förövrigt så håller jag på att fixa mig inför kvällens äventyr i väntan på mat. Drar ut direkt efter jag ätit så vi hörs då vi hörs. pz!

onsdag

Skolan idag var bara chill. Fick sluta tidigare på nästan alla lektioner osv. När jag kom hem tryckte jag i mig lite mat och sen gav jag mig iväg till gymmet som jag förövrigt precis kommit hem ifrån!

Nyss duschat o sånt så ska gå upp och hämta nått litet att äta sen se nån film och invänta big brother.kramiz

20:48

Hamnade på ett sjukt jobbigt men roligt spinningpass ikväll. Avslutade med lite styrka också så de va skönt! Precis kommit från duschen, smort in mig o lite sånt så nu ska jag kasta mig i soffan och invänta desperate housewives följt av big brother! puss


Dag 6. Mitt senaste förhållande

Haha ja, what to say? Mitt senaste förhållande var iallafall med Jesper Häggström. Vi ha varit tillsammans 2 gånger, senaste gången var i höstast. Vet inte varför de tog slut eller så, men alla förhållanden har ju sina uppförsbackar och vi var nog väldigt olika.. Dock är vi jättebra kompisar och kan berätta det mesta för varandra vilket är sjukt skönt!!

tisdag

Andra skoldagen på 6 veckor, check. Måste säga att de faktiskt känns jävligt konstigt att vara tillbaka i skolan då man vant sig vid att kliva upp och gå till praktiken haha. Började klockan 1 idag iallafall och det enda vi gjort är att fika och pratat om praktiken, fyllt i nå papper och sen fick vi sluta, skönt. Så kom hem för ett tag sen och sitter nu och väntar på mat. Ikväll väntas spinning!! pz

- dagens

Dag 5. Mina 3 favoritserier


söndag

Idag låg jag i sängen till strax före 1. Gjorde varma mackor och la mig i soffan framför desperate housewives och där har jag legat heeeela dagen, skönt som fan! Ryckte precis upp mig och sprang in i duschen och nu ska jag snart gå upp och poppa popcorn, fylla ett glas med iskallt vatten och invänta big brother!pejjjjz


Dag 4. 15 sanningar om mig själv



1. jag bor i norrland
2. jag tål inte mjölk
3. jag kan inte spara pengar, direkt jag får dom så spenderar jag dom
4. jag älskar min familj
5. jag har världens underbaraste vänner
6. jag är oftast alltid oseriös, skämtar om typ allt hehe
7. jag skrattar alltid åt mina egna skämt, haha
8. klarar inte av torra personer, såna som alltid ska vara seriös och aldrig kan bjuda på sig själv
9. jag är bara 1.53
10. jag går vård och omsorg
11. när jag gick i 6an åkte jag till thailand en månad med en kompis och hennes mamma och pappa
12. dehär va ganska meningslöst
13. börjar få slut på sanningar
14. -
15. -

lördag

Gårkvällen spenderades först ett tag på ug men vart så tråkigt där så gick ner till simon istället där vi va några stycken. Va dock rätt kaos så for hem runt 2.

Har precis varit ner på samhället en sväng. Fikade och sen fick ett par nya skor följa med mig hem.nöjd!

swag

Färdigfixad och redo för kvällen. Drar ut nu så vi hörs ikväll då jag kommer hem.puss!


13:41

Hamnade på ett spinningpass i 40 min följt av lite styrka efteråt, skönt vare! Precis fått i mig lite lunch och nu slänger jag mig i soffan framför filmen 'whats your number' innan jag börjar göra mig redo för kvällen! peace

Dag 3. Nått jag ser fram emot denna sommar

åka till sveriges bästa ställe, peace and love, danmark, fylla 17, alla sena utekvällar, få vara med världens bästa och ba sommarn i allmänhet. fyfaaan va bra den kommer bli!!!!!! cant wait


fredag

Hej på er. Spenderade gårdagen/kvällen med isabell och kajsa. Bowling, frasses, massa prat och mys med chokladfundue och frukt till big brother. Fina tider! Runt halv 2 landade jag iallafall hemma i min säng.

Vaknade för ett litet tag sen och ska snart springa upp och fixa iordning lite frukost innan jag rör mig mot gymmet!pz

22:01

Soffläge och desperate housewives är vad jag fördrivid min dag med. Pretttty skönt me lov då man bara kan ligga och ta de lugnt;););) Börjar dock bli rätt rastlös så känner att de är på tiden att jag tar tag i mig själv och och hittar på nått!

Ligger i sängen och inväntar big brother som precis började!piz

Förresten, idag fyller min fina år! Grattis på födelsedagen hjärtat, älskar dig:)♥

Dag 2. 5 bilder från sommaren 2011


onsdag

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, så jävla skönt att va igång igen! Tack världens bästa mormor som fyllde på de♥ Blev iallafall 30 min crosstrainer, 10 min springning och resten styrka :)

Sitter med ett glas iskallt vatten med is i och lyssnar på musik samtidigt som jag väntar på att Jimmy och Nella ska komma hit.pz


20:39

Återigen då jag gjort mig färdig och redo för att dra ut ändrar jag mig i sista sekund och byter om till mina mjukiskläder och slänger mig i soffan istället, haha känner mig förjävla lat... Har kollat på bigbrother live och spelat kort med systeryster där jag förövrigt kammade hem storvinsten alla gånger!

Ska springa upp och fixa iordning lite fika och invänta desperate housewives följt av bigbrother.puss!


walking on sunshine,wooooho

What a day! Strålande skolsken, plusgrader och jag fick sova ut till 12 ungefär, u-n-d-e-r-b-a-r-t! Precis varit nere på sportringen med mamma för o kolla på en ny vinterjacka, dock hittade jag ingen så får vänta till nästa vinter, är ju inte så mycket kvar av denna!

Sitter med fetaste musiken i högtalarna och bara tare luuuugnt. Ska kolla på nått dh avsnitt innan jag börjar göra mig iordning för att sen dra ut!


Dag 1. En bild på mig och någon jag umgås med dagligen


25-dagar

Dag 1. En bild på mig och någon jag umgås med dagligen
Dag 2. 5 bilder från sommaren 2011
Dag 3. Nått jag ser fram emot denna sommar
Dag 4. 15 sanningar om mig själv
Dag 5. Mina 3 favoritserier
Dag 6. Mitt senaste förhållande
Dag 7. Det här hade jag på mig idag
Dag 8. Detta gör jag på helgerna
Dag 9. Någon jag saknar
Dag 10. Någon jag kan berätta allt för
Dag 11. Min favorit musikvideo
Dag 12. Mitt favoritställe
Dag 13. Min familj
Dag 14. Min spotifylista
Dag 15. Nyaste bilden på mig själv
Dag 16. Någonstans jag vill åka
Dag 17. Bild på mig från ett år tillbaka
Dag 18. 5 saker jag gör varje dag
Dag 19. Bild på personen jag senast fick sms av
Dag 20. Staden jag bor i
Dag 21. Du och någon klasskompis
Dag 22. En bild på någon som är snygg
Dag 23. Någon i din släkt
Dag 24. Bild från ett ställe jag varit på
Dag 25. Min dag


23:11

Ångrade mig i sista sekunden och stannade hemma ikväll istället. Bytte om till mjukiskläder och slängde mig i soffan me massa götta framför tv;n! Precis sett klart big brother och ska nu krypa ner i sängen och kolla på tv.pejjjz


in every breath i take im breathing you

Efter att ha sett ett antal desperate housewives avsnitt tog jag nyss tag i mig själv och sprang in i duschen, klädde på mig och fixade mig. Så nu sitter jag här helt ready och väntar på mat. Ikväll drar jag ut med några stycken iallafall, ingen aning vad vi hittar på men de märks väl :) Slänger in en bild lite snabbt på vad jag har på mig ikväll, nu ska jag äta tjao!

nu:


måndag

Va äre med lov och vakna tidigt???? Redan klockan 10 låg jag och kollade på trassel, haha naw. Precis ätit frukost iallafall och ska väl inte göra så mycket mer nu, se film och ta de lugnt sen ikväll drar jag nog ut :) Har inte så mycket mer att säga så talk 2 u later0 guys!


16:11

Fan vilken skön dag. Skoter, sol, varma mackor o sånt, woop woop. Precis kommit hem och landat i mina mjukiskläder och snart väntas mat. Får se om jag orkar dra ut nånting ikväll eller om jag bara stannar hemma, det återstår att se! Ska kolla på bigbrother avsnitten jag missat nu,hojj

söndag

Gårkvällen va jävligt kul faktiskt! Började hemma hos robbin och sen hamnade vi lite överallt, åkte bil osv. Finns inte så mycket mer o berätta, va väl hemma runt halv 4 och då däckade jag direkt!

Vaknade för en timme sen ungefär och tror de blir en sväng upp till stugan om ett tag. Är asskönt väder idag så ska ba steka jävel, grilla o köra skoter!pz

utgång

Kom hem från skoterracet för ett tag sedan och har nog förfrusit mina fötter haha, men man är väl en raggare;););) Dock va de asskönt väder ute, strålande solsken, plusgrader o allt! aja, har precis snabbduschat och nu håller jag på att fixa mig. Så fort jag gjort mig klar och fått nånting i magen springer jag ner till vanja och ikväll blir det utgång!! Måste skynda mig nu, herrrrråååååå


lördag

Gårdagen stavades i stort sett bara kaos. Massa bråk hit och dit och aaaah.. Men fick iallafall träffa massa folk som jag inte träffat på ett jävla bra tag så de är jag glad över! Va väl hemma runt 3 inatt och då däckade jag på bara några röda!

Vaknade för en halvtimme sen ungefär och har precis ätit frukost. Ska bara göra mig i ordning lite snabbt sen drar jag och vanja ner och kollar på skotertävling! Peace

sportlov!!!!!!!

Hehe har typ ingen tid för bloggen... Haft praktik mellan 8 och 15.30 hela veckan, skyndar mig hem för att äta och sen dra ut. Kommer typ hem bara några timmar innan jag ska kliva upp för att dra iväg på praktiken igen så aaaah.

Nu är iallafall praktiken slut efter 5 veckor, haha faan va tiden har gått! Kommer kännas askonstigt att inte gå dit nå mer eftersom jag ställt in mig på de nu ett tag, men what to do lixom. Håller på att fixa mig nu och ska snart gå upp och värma lite mat. Ikväll drar jag och vanja till lycksele och styr upp lite!!!!woop woop

01:42

idag har jag: varit på praktik, färgat mitt hår svart, varit på ug, haft snöbollskrig med vanja jimmy o hampus och avslutat kvällen med film hemma hos vanja, kung! nu ska jag sova, godnatt

RSS 2.0