nattstad

har fuckat upp min blogg totalt plus att jag börjar lessna lite på blogg.se, så därför byter jag till nattstad. Ni hittar mig nu här http://www.nattstad.se/josefineappelqvist :)

barnvakt

Så jävla ovärd skoldag. Kom på skolan lagomt i tid för mattelektionen (duktig, japp) men det gjorde inte läraren. Hade alltså ingen matte och jag hade lika gärna kunnat börja 15.10. Så under dom timmarna tröståt vi lite chokladbollssmet och chillade inne i lägenheten med våra nya datorer. 
 
Slutade 4 och då åkte jag hem för att trycka i mig lite mat och sen cykla ner till agnetha där jag spenderat kvällen. Har alltså varit barnvakt åt hennes godingar och det gick bara fint. Kom hem runt halv nio och har sen dess umgåtts med isabell framför idol och maria wern. Hon drog precis hem och jag ska sätta igång en film innan jag slocknar. Godnatt!

onsdag

Börjar 12.40 idag så fick sova ut några extra välbehövliga timmar. Precis gjort en asgod lunch som jag nu sitter och äter innan jag gör mig redo för skolan. Har matte en timme sen hål en och en halv timme så lär säkert gå hem om inget annat uppstår. Annars så slutar jag klockan 4 och ikväll ska jag vara barnvakt. Helt ok!
 
 
 

första dagen på sista året

Idag började allvaret igen efter flera veckors ledighet. Första dagen på mitt sista år, känns helt sjukt faktiskt men också så jäkla skönt! Dagen började med fika med ettorna och tvåorna innan vi fick schemat och lektionerna drog igång igen. Har också fått nya crome-datorer från skolan, var som lilla julafton typ :))
 
Slutade skolan 4 och då åkte jag ner på gymmet. Var biceps och triceps som stod på schemat och trots huvudvärk från helvetet kunde jag ge musklerna en omgång. Kabaaaam. Nu ska jag springa in i duschen, hoppa i myskläder och invänta idol. Puss!

körlektioner

Idag startade jag dagen med en dubbel körlektion på bilskolan. Trots att jag var hur nervös som helst (utan anledning) gick det bara fint. Har en lektion till idag 14.45, så skönt att vara igång med körkortet! Ska ta mig lite mat och sen göra lite teori och ta det lugnt ett tag innan det är dax igen.

kung helg

Igår spenderade jag dagen med isabell. Åt lunch ute, såg på fotboll, satte oss nere vid saiwa och åt mjukglass. På kvällen blev det utgång med olivia och moa plus massa fler, va på mesenkalaset där vi träffade på en hel drös folk och sen avslutades kvällen med några raggar. Slapp dessutom somna själv så har ingenting att klaga på.
 
Idag kom agnetha och ungarna förbi så har lekt med dom hela dagen typ. Blev utklassas i både kubb och yatzy och sen tryckte vi i oss kladdkaka. Har dessutom varit huuur varmt och fint väder som helst hela helgen :) Har precis kollat på film mef min syster och nu ska jag läsa lite körkortsteori innan jag somnar. Godnatt!
 

jobbkväll

Idag startade jag dagen med ett 40 minuters spinningpass. Var ett riktigt roligt pass och jag var helt slut efteråt. Cyklade hem eftet det, tryckte i mig lite mat och såg ett one tree hill avsnitt innan jag tog en promenad ner till jobbet. Fick hoppa in och jobba ett kvällspass ikväll och det var hur kul som helst att vara tillbaka igen. Jobbar hela nästa helg också så de känns bra :) Ligger iallafall i soffan och ser irene huss så ska se klart de innan jag checkar ut för ikväll.
 

helt ok

Idag, efter ett hårt benpass och en skön dusch cyklade jag över till kajsa som bjöd på lyxmiddag. Efter nån timme plockade vi upp isabell, handlade lite och åkte sedan ut till malgovik där vi spenderat kvällen. Satte oss vid vattnet, tryckte i oss fikat och tog igen en massa prat. Hur mysigt som helst! Kom hem för ett tag sen och har precis lagt mig i sängen och ska se lite tv innan jag slocknar. Godnatt på er!

21.20

Va barnvakt i 3 timmar ungefär och det gick hur fint som helst. Såg på barnfilm och myste på. Precis sett klart idol och nu ser jag nån serie på 4an som jag fastnat för. Riktigt bra faktiskt. Resten av kvällen kommer spenderas i soffan framför film. Helt OK :)))

gym och barnvakt

Idag efter jag vaknat och ätit upp min dunderfrulle la jag mig i soffan och kollade igenom 2 av dom nya wallanderfilmerna, riktigt bra faktiskt. Vid halv 2 tog jag tummen ur röven och tog med mig min syster ner på gymmet. Körde axlar och rygg och fick till ett jävligt bra pass. Avslutade med några magövningar följt av ca 30 minuter hård och svettig cardio. Hur nöjd som helst. Nu ska jag kasta i mig lite mat och sen gå ner till agnetha för att vara barnvakt åt hennes goingar. Vi hörs senare!
 

måndag

I lördags blev det ugång med en hel drös folk. Sjöng för saga vid tolvslaget som fyllde 18, fick träffa några storumangrabbar som jag inte träffat på år och sedan avsluta kvällen med några raggar. Kvällen slutade dock på alldeles för sena timmar men oj så värt det.
 
Igår kom min syster, jacob och lille edvin på besök. Fick mysa lite med min favoritpojke, mosters älskling♥
På kvällen hade jag lite mys med alexandra så vi tog nån timme i jacuzzin och kollade massa one treee hill avsnitt med popcorn och kantarellmackor. Nu ska jag gå ner och byta kläder och göra mig iordning lite och sen träffa isabell. Hörs senare!

00.09

Efter en bra kväll med alldeles för mycket gott, skratt och 3 vinster i yatzy med kajsa tackar jag för mig och checkar ut för ikväll. Godnatt på er!
 
 

freeeedag

Igår hann jag dra 3 träningspass, skriva in mig på körskolan, ägna nån timme i soffan med en bok och kaffe (pensionärsvarning) samt ha kaffedejt med kajsa.
 
Idag startade jag dagen med ett 40 minuters spinningpass med min favoritinstruktör, jobbigt som fan var det och jag var något blöt efteråt men oj så skönt. Avslutade med några magövningar innan jag åkte hem till duschen. Ligger i soffan och inväntar kajsa så vi kan åka ut till meselefors och trycka i oss kräftor och annat gott. Ni får ha en fin kväll så hörs vi senare!
 
 

kesoplättar

Testade att göra kesoplättar idag som jag toppade med kvarg och hallon. Det enda ni behöver är 2 ägg, 3msk keso, en skvätt mjölk, en nypa vaniljpulver och en nypa salt. När ni mixtrat ihop smeten med en stavmixter låter ni det stå i 10 minuter innan ni börjar steka. Sedan värmer ni hallon och rör ihop det med kvargen som ni toppar på plättarna. Supergott och superenkelt! :D

onsdag

Igår följde jag med till lycksele för min syster skulle till tandregleringen. Vi hann ockå dra en runda på dollarstore och stan innan vi rullade hemåt igen. När jag var hemma och fått mat i magen åkte jag och kajsa ner till min stuga där vi fikade lite med farmor och farfar och tog ett kvällsdopp i solnedgången. Hur mysigt som helst!! Resten av kvällen spenderades med tända ljus och one tree hill.
 
Idag har gjort bort lite ärenden på banken och sen inte så mycket mer. Köpte nytt träningskort igår (äntligen!!!), ska bara byta om sen köra mitt första pass på typ 8 veckor. Taggad till max så nu jävlar!!

måndag

I lördags blev det spontan utgång med isabell, sofie, johanna och andreas. Förade lite hos johanna innan vi rullade vidare utåt. Träffade på massa folk och runt 11 drog vi på hotellet och röjjde lite mer. Klockan stod på alldeles för sena timmar när jag ramlade innanför dörren men oj så kul jag hade. 
 
Igår var jag ute i stugan för lite middag med farmor och farfar där vi också drog ut en sväng med båten. På kvällen umgicks jag med kajsa och nötte massa one tree hill avsnitt, som jag också gjort idag. Nu blir det tvmys resten av kvällen innan jag stänger igen ögonen. Godnatt på er!

nyfärgat hår och nyfixade naglar

Har sovit som en liten bäbis i min säng inatt, så jäkla skönt. Vaknade vid halv 10 så låg och drog mig framför tv;n ett tag innan jag gjorde frukost. Har färgat bort min kritvita utväxt som satt på halva huvudet ungefär och gjort nya naglar. Lite lördagskvalité sådär. Ikväll lutar det åt att dra ut och träffa folket här för första gången på 7 veckor :))) Puss!

22:55

Efter två dagars bilresa är jag åter på hemmaplan. Lite blandade känslor faktiskt men finns inte så mycket att göra åt saken utan bara göra det bästa av situationen. Ikväll har jag packat upp det mesta, kramats med isabell och myst med ost, kex och lite öl. Landat i min säng som var en av de bästa sakerna att komma hem till. Faan va skönt det ska bli att få sova i den inatt. En film och sen säger jag godnatt. Puss!

hejdå göteborg och hej norrland

Måndagen blev inte riktigt som vi planerat. Var tänkt att vi skulle ta bussen in till kungsbacka 20.09. Precis innan vi skulle dra hände en (läskig!!) grej som gjorde att vi först fick invänta poliser och sen stanna kvar och vittna. En och en halv timme senare, stressade som fan tog vi bussen in och hamnade på ester. Beställde in alkohol och dansade till världens bästa trubadur som verkligen fångade upp hela stället. Åh så bra det var!! Senare under kvällen hamnade vi ute i dotedorp en sväng också.
 
På tisdagen skyndade jag mig hem för att göra mig iordning innan jag åkte in till göteborg för att sätta min andra tatuering på plats. Den blev huuuur bra som helst och jag är så jävla nöjd!!
 
Annars har dagarna bara rullat på. Har tagit vara på dom så mycket som det bara går men igår var jag tvungen att pussa och krama alla hejdå. Sved i hjärtat att göra det och lämna mitt andra hem efter 7 veckor. Men åker ner igen på höstlovet så vi ses snart iallafall. Är påväg hem till norrland nu så hör kanske av mig nån gång under vägen. Puss!
 

måndag

Bloggen hamnar lite efter men ni får ha överseende med det. Dom senaste dagarna har iallafall varit hur bra som helst. Sovit borta typ varje dag, glassat i det fina vädret, tagit några dopp i havet, åkt till donken mitt i natten, haft myskväll med maria, och skrattat som aldrig förr med mina favoriter. Livet är rätt fint. Idag tänkte jag ligga ute i solen ett tag innan jag laddar upp inför kvällen. Drar in till kungsbacka på måndagsklubben på easter med maria och charline. Blir kul:D

RSS 2.0