woop

I lördags lämnade jag norrland för detta år och begav mig ner till borås för att spendera julen hos mormor. Fick bara bra julklappar så nöjd är jag, kan lägga upp bilder lite senare! Bästa av allt är ju att snart sitter det en tatuering på mig, wihoo!!

Lämnade iallafall borås i onsdags och har nu bosatt mig i mitt andra hem, här trivs jag som bäst! Har kramat om alla här nere så hårt som det bara går, och dom senaste kvällarna har varit hur bra som helst. Har dessutom fått spendera lite kvalitetstid med mina favoritgrabbar. Bäst är dom, utan tvekan!! Har förövrigt precis gjort mig klar och ska snart möta upp therese och åka in till kungsbacka. Mellandagsrean kallar, här ska handlas!!


jullov!!

Kan med glädje också säga att jag fått jullov, tjohoo! Hade en lektion idag där vi gjorde bort våra redovisningar. kirrade ett A vilket känns lagomt gött hehe. Slutade vid 10 nån gång, mötte upp kajsa och några fler och drog sen på stenmans för lite lunch.
 
Har förövrigt precis kommit hem från nån timme i jacuzzin med erika och lovisa, haha börjar bli standard men fan så skönt det är! Håller på packa och ska börja slå in alla julklappar som jag inte har gjort, sen ikväll ska jag träffa isabell. Hörs senare!
 
 

torsdag

Spenderat min dag i lycksele på lasarettet för min mage. Gjorde ett ultraljud på en kvart ungefär som inte gav ett skit och sen fick jag åka hem igen. Svängde förbi dollarstore innan där jag hann inhandla dom sista julklapparna så nu är det klart, hur skönt som helst!!
 
Mötte upp kajsa direkt jag kom hem. Satte oss på stenmans ett par timmar för lite kaffe och prat. Drog hem till mig efter det och här har vi spederat kvällen. Mat, film och överskottsenergi i mängder. Haha du är så bra!! Ska lägga undan datorn och smsa lite innan jag säger godnatt. Puss!

onsdag

Har varit en skön dag idag. Gjorde bort 2 prov innan lunch, sen drog jag och mina fina tjejer ner på stenmans för lite mys-lunch. Kom tillbaka på skolan för att ha akutsjukvård men slutade med fika, julmusik, ljus och massa prat. Efter skolan tog jag med mig linn och lovisa på body center. Började med ett kort träningspass och avslutade med ungefär en och en halv timme i jacuzzin. Fina onsdag!!
 
Ikväll har jag hängt med kajsa som har kommit hem. Vi åkte ner till agnetha för att passa tvillingarna ett tag, så vi roade oss med pippi, iphonespel, kurragömma och massa bus. Är helt slut på så avrundar här och inväntar sömnen. Godnatt på er!

måndag

Började inte förns 10.30 idag, så fick sova ut nån timme iallafall. Resten av dagen flöt annars bara på, fick tillbaka samhällsprovet som vi gjorde förra veckan och jag blev faktiskt nöjd över mitt betyg, weho.
 
Ikväll har jag avverkat ett spinningpass på en timme. Var ett riktigt kul pass och dessutom bjöds det på julmusik under hela passet :) Har duschat och snabbfixat mig och är snart påväg ut ett tag. Puss!

söndag

Hade en jättebra kväll igår med massa härligt folk. Dock spårade det lite men det är sånt som ingår hehe. Men de va hur kul som helst iallafall, och runt halv 4 var jag nöjd och fick skjuts hem av benne! Idag har jag legat i soffan, tagit nån timme i jacuzzin med mami, kollat på luciasoaren och nu på kvällskvisten myst med varma mackor, pepparkakor, julmust och glögg. Är rätt trött efter knappt några timmars sömn så ska mysa ner mig i sängen framför solsidan och invänta sömnen. Godnatt!
 

lördag, wohoo

Var som sagt uppe med tuppen idag. Åkte ner på body center och hamnade på ett svettigt indoorwalking-pass i 40 minuter, sen avslutade vi som vanligt med frukost som dom bjöd på. Skön start på dagen! :) Pumpar musik och är på jävligt bra humör. Om ett tag blir det dusch och fix och sen ikväll drar jag ut för att spendera kvällen med skönt folk :) Hörs senare, puss!
hann ta en suddig bild, hehe
 

08:20 - mot gymmet!!

 

utång eller hemmamys?

Hemma igen efter vår lilla roadtrip till åsele, trevligt var det iallafall :) Kom hem och möttes av ett paket från min minsta syster, och i låg en hand som hon gjort på slöjden som jag kan ha mina mycken på. Tack mitt hjärta!!
 
Snart blir det mat och sen får jag se vad det blir ikväll. Ryktas om utgång men vet inte om jag är så sugen på de ikväll haha.. Får överväga ett tag och se hur jag gör. Puss!

fredags-inspiration


jfr

 
        
2 sjuk snygga skor från jfr. Gått och kärat ner mig totalt! MmmMMmMmh♥
 

fredag, ledig och roadtrip till åsele!

Legat lite off på bloggfronten, men la bloggen lite åt sidan och fokuserade på annat ett tag. Dom senaste dagarna har iallfall bestått av plugg, träning, sjukstugebesök, häng med bra folk, provtagning på skolan och överskottsenergi i massor! Idag är jag ledig, igen hehe, fjärde fredagen i rad jag är ledig ;);) Såå skönt!!
 
Ska kliva upp och göra iordning nån frukost och sen gosa ner mig framför solsidan. Lite senare idag drar vi en roadtrip till åsele och sen när jag kommer hem får jag se vad kvällen har att erbjuda :) Puss på er!
 

sneak peak på håret


Idag fyller världens bästa mamma år, grattis på födelsedagen, i love you! ♥
 
Har haft födelsedagsfirande och folk här hela dagen, därav ingen uppdatering. Har förätit mig på massa gott fika och nu på kvällskvisten legat helt utslagen på soffan framför solsidan och beck. Haha det tar på krafterna att ha kalas. Ska kolla klart på beck och sen säger jag godnatt. Puss på er!
 

mys-lördag

Började min lördag med ett 50 minuters spinningspass klockan 9 följt av god frukost som body center bjöd på. Åkte hem och sen spenderade jag eftermiddagen med att färga mitt hår. Började med att bleka bort det svarta och sen kastade jag i en brunröd färg. Lär väl ta ett tag innan jag vänjer mig men jag blev nöjd trots allt :) Ska fixa bild åt er senare, promise!
 
Ikväll har jag och mamma varit ensam hemma, så vi har ätit god mat och sen bara myst på i soffan. Klockan står på tidiga timmar, men trött som jag är avrundar jag här. Godnatt på er!
 
 

hello friday

 

torsdag

Skolan idag flöt på som vanligt. Hela eftermiddagen gjorde vi praktiska saker. FIck kompressionslinda ben och prova på att ta ven-prov. Tur vi har en låtsasarm som man kan öva på innan man kommer ut i verkligheten, haha. Men hur kul som helst var det iallafall :) Hann klämma in lite julfika emellan också, mys!
 
Nu har jag tagit helg iallafall, skönt!! Ikväll ska jag försöka ta mig ner till gymmet och ta igen de dagar jag inte kunnat träna och sen ska jag bara hem o mysaaa :) Hörs senare!

onsdag

Tog mig iväg på skolan idag, men det tog bara en timme ungefär innan jag hamnade på sjukan där jag fick spendera några timmar. Prover på prover som dom skulle skicka vidare och sen ska jag tillbaka om en vecka för en träff med läkare.
 
Slutade skolan klockan 2, så har pratat av mig lite med mormor och nu lagt mig framför tv;n. Får se om min kropp klarar av ett träningspass senare ikväll eller om den säger ifrån. Så sjukt träningssugen...
 

20:47

Legat under täcket hela dagen framför one tree hill. Glömde bort hur rastlös man kan bli när man är sjuk haha. Ryckte iallafall upp mig och städade rummet lite och sen tog jag en skön dusch där jag smorde in mig, målade naglarna och sånt efteråt, huur skönt som helst!! Ätit lite frukt och snart parkerar jag mig i sängen igen framför mer one tree hill. Puss på er!

tatuering

Har bestämt mig för hur jag vill ha min första tatuering, som kommer göras inom kort. Vill ha ungefär som på bilden ovan med fåglarna, dock vill jag att den ska gå från innersidan av armen och sedan utåt. Tycker det är så sjukt fint!! Vad tycker ni, hiss eller diss? :)

tisdags-inspiration


hemma idag igen

Igår låg jag i sängen hela dagen med såna jävla smärtor i både rygg och mage. Vaknade inatt också av att jag hade så ont att jag typ varken visste ut eller in hehe. Så stannade hemma idag också, så får se om de går över eller inte. Lite läskigt faktiskt då man får så ont och inte veta vad det beror på eller vars det kommer ifrån..
 
Vaknade iallafall för ett tag sen och har fått i mig lite frukost. Intagit sängläge igen och ska väl sätta igång en film eller nått snart. Försöka göra lite skolarbete också så att jag inte hamnar allt för mycket efter. Vi hörs senare :)
 

help meee

Jag är så sjukt sugen på att göra nått nytt med mitt hår. Har ju varit svarthårig ett tag nu utan att gjort nått med det, så lite less har jag blivit.. Är lite sugen på att färga antingen mörkblondt/ljusbrunt eller mörkrött (som jag funderat på ett tag), men kan inte bestämma mig.. Här har ni två bilder på hur jag skulle vilja ha det. Vad tycker ni? :)

måndags-inspiration


sjukis-måndag

Sjukanmälde mig efter första lektionen idag. Fick sån jävla smärta i magen och bak i ryggen, visste typ inte vars jag skulle ta vägen haha.. Har dragit på mig myskläder, gjort upp eld i kamin och bäddat ner mig i sängen. Gjort bort lite skolarbete har jag också gjort, så nu kan jag bara ta de lugnt resten av dagen. Lite surt eftersom jag bokat in mig på pass ikväll och jag är jävligt träningssugen, meeeen what 2 do.  Aja vi hörs lite senare. Puss!

första advent

Haft en mysig helg i sollefteå. Sprungit runt på stan, tryckt i mig god mat, tagit det lugnt och köpt de flesta julklapparna. Sjukt skönt känns de! :)
 
Första advent och skyltsöndag idag. Har sprungit runt ute på samhället och kollat lite med Isabell, och nu på kvällskvisten har jag bastat, ätit nachotallrik och kollt på solsidan. Har parkerat mig i min säng med fruktsallad, vatten och sms och redo för kvällens beck :) Puss på er!
 
 

RSS 2.0