göteborg

Tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt medans jag endå har tid för datorn. Livet leker här nere iallafall och jag har kramat om alla mina fina så hårt det bara går. Obeskrivliga är dom!! Haft världens bästa dagar här nere och ikväll firar vi valborg nere på klipporna med ungefär hundra andra personer. Ska äta och fixa klart mig innan jag börjar röra mig mot marko, niklas och issa. puss på er!!

mot göteborgstrakterna!

Packningen står färdig och klar och jag ska snart gå upp och äta frukost innan jag börjara röra mi mot skolan. Tar helg redan klockan 12 idag och runt 1 rullar jag ca 110 mil neröver.iiiih så jävla glad!!!!! Vet inte hur de blir me uppdateringen eller så, kanske slänger in ett inlägg där nere, och om inte så hörs vi på onsdag då jag kommer hem igen :) Ni få hare braaaa, puss!

-

'ibland vill jag bara släppa taget, och sjunka till botten.'

torsdag

Började dagen med nationella C-delen där vi skulle skriva. Skulle ha mellan 300-600 ord och tror inte jag fick ihop så många hehe.. Blev klar efter en timme iallafall så hade fetaste hålet. Åt och sen fördrev vi tiden med yatsy hemma hos Vanja där jag förövrigt drog hem storvinsten, också gjorde jag inte de ;pPpP Efter de såg vi nå band som va här o spela och sen fick vi gå hem redan före klockan 2. Underbart!

Kvällens planer är att i första hand packa klart allting, skicka in lite skolarbete och sen ska jag försöka ta mig ner till gymmet. Nu > packa!


25 april

Spårade lite på skolan idag, som vanligt. Slutade halv 4 och då drog jag och Vanja på stemans och åt panini, fint! Har städat undan lite på rummet och börjat lägga fram lite kläder o sånt inför helgen då jag rullar mot göteborgstrakterna för att fira valborg med mina favoriter.glad!!

Ska tare luuugnt ett tag innan jag drar ut me lite folk.pz

måndag

Måndagen avklarad. Överskottsenergi, bus och mörkerkurragömma är vad jag och Vanja sysselsatt oss me på rasterna haha. Pyntade upp Jimmys bil också och tror han fick lite panik då han trodde de va parkeringsböter hehe. Efter skolan for jag och Vanja på stenmans och fika och sen skjutsade Dennis hem oss.

Precis ätit mat och nu ska jag lägga mig i soffan och se lite one tree hill, sen får jag se vad de blir ikväll!

och dedär me räkost är de nog bara vi som förstår hahaha!

söndag

Skön söndag. Gjort bort lite skolarbete, tränat och legat i soffan. Nu är Kajsa påväg hit för lite söndagsmys med big brother och massa prat!

if its all i ever do, i will give my heart to you

Gårkvällen rockade totalt! Dock blev det lite kaos ett tag men det är sånt man får räkna med. Vi började iallafall några stycken hemma hos jesper, sen rullade vi vidare till matley ett tag men vart så jääävla mycket kaos där så vi åkte tillbaka till jesper där de strömmade in massa sköningar!

Sov inte hemma inatt därav ingen uppdatering idag. Så vad har jag gjort? Ätit pizza, tagit ett antal powernap på soffan och haft huvudvärk som fan. Ska iallafall bli hur skönt som helst att få sova i sin egna säng istället för att ligga och trängas 2 stycken i en liten jävel heheh. Nej ska se gårdagens big brother avsnitt och sen faktiskt sova. Hur trött som helst efter bara några få timmars sömn. Godnatt på er!



utgång!



Fixat mig och fått mat i magen. Om några minuter rullar jag ner till Vanja och sen börjar kvällen!!! Hare bra så hörs vi då vi hörs.kram

freeeeeedag


-fick hem denna goding idag!

Hej folket. Kom hem från kittejfjäll igår och hade det jävligt kul trots allt! God mat, massa bus, slalom osv. Dock gick det knappt att åka nått i backen eftersom de va svinhårt och bara is.. aja, hann med massa bus på kvällen och medans alla andra sov satt vi uppe med några boys hela natten hehe.

Och idag är det freeeeedag och jag slutade innan 12, underbart. Så kom hem för ett tag sen och nu skruvar jag upp volymen i högtalarna och börjar fixa mig inför kvällens utgång!:D hörs innan jag drar,piz

kittelfjäll

Hej på er. Sitter och äter frukost nu och ska alldeles strax gå ner och packa det sista. Åker till kittelfjäll 10.50 med klassen + hr och el. Slalom, massa utelekar, hotellmat(!!!!!!) o lite sånt:D wiho. Måste skynda mig nu så ni få hare bra!!!!kramiz

bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon.

Dagen har varit som vilken tisdag som helst. Började klockan 1 men lunchade som vanligt med vanja innan. Gjorde inte speciellt mycket på skolan heller och fick gå hem en halvtimme tidigare ungefär!

Ikväll hamnade jag på ett spinningpass i 40 minuter ungefär, roligt men jävligt jobbigt haha. Har packat och precis tagit mig en sköön dusch, smort in mig o lite sånt. Ska springa upp och fixa en smoothie och sen gosa ner mig i soffan framför big brother! pejjjjz

du var ett tidsfördriv, du betydde inte allt, men det blåste aldrig kallt

Har tränat, ätit och landat i mina mjukiskläder. Gosat ner mig i soffan framför lite big brother live och ska snart gå och fixa iordning en god smoothie! Har hunnit klickat hem godingen nedanför också, lätt en av dom godaste parfymerna:D

inspiration



måndag

Slutade 11.30 istället för 16.10 idag, faaaaan så skönt!!!!! Tog årets första mjukglass ute med vanja efter skolan, ashärligt väder o allt! Så kom hem för en stund sen och nu ska jag bara lägga mig i soffan framför one tree hill innan jag rör mig mot gymmet!

Dag 15. Nyaste bilden på mig själv


söndag

Vaknade vid halv 12 idag, låg kvar några timmar framför one tree hill innan jag åkte ner på body center för lite träning. Kom hem och såg irene huss innan maten och efter det färgade jag håret. Medans alla andra färgar blondt inför sommarnså håller jag mig till det mörka;)

Precis varit ute på en liten powerwalk, sjukt härligt väder! ska ringa linnea en snabbis innan jag gosar ner mig i soffan och inväntar big brother live. Rösta kvar amandus nu folket!!!!!!


Dag 14. Min spotifylista

hands up
hands up
hands up
hands up
hands up
hands up

lördag

Hemma igen efter några sköna dagar uppe i fjället. Kört flera mil med skotern, fiskat, grillat, solat, ätit gott o sånt! Har varit hur mysigt som helst men det är också skönt att vara hemma igen :) Tagit flera bilder också så kommer komma upp en liten bildbomb!

Precis varit ute i stugan en sväng och nu myser jag ner mig i soffan framför en film.pz










upp till fjälls

Haft mina släktingar från borås på besök sen i fredags, därav ingen uppdatering. Har iallafall varit i stugan, varit i klimpfjäll, byggt på brännan o lite sånt. Och mer hinner jag faktiskt inte skriva, ska klä mig o fika och sen åker jag och kajsa upp till fjället och andas lite fjäll-luft!!! Så vi hörs då jag kommer hem igen, med massa bilder, i promise. Hare bra!

spindeljävel

åååååååååååh paniken.... precis då jag myst ner mig i sängen för att se film, big brother o lite sånt så ser jag helt plötsligt fetaste spindeln krypa på en av mina kuddar. flyger såklart upp och ropar på mamma och när hon kommer för att ta bort den är den borta. kuuul att veta att den kryper runt nånstans i mitt rum och jag ska sova här......

påskloooov

Sorry guys, inte haft tid för datorn därav uppdateringen! Igår gjorde jag iallafall bort mitt tal i svenska nationella och jag kan faktiskt säga att de gick bra. Prickade in 3.30 sekunder så hamnade över E iallafall. Efter skolan blev det dorotea en sväng för att gratta min kusins kille. Bjöds på smörgåstårta och massa annat gott! Va hemma runt 9 tiden igen, åkte ner till vanja och sen hamnade vi hemma hos andre med han och jimmy där de blev film hela kvällen!

Idag efter jag vaknade åkte jag nästan direkt ner till gymmet. Blev ett skönt träningspass och sen när jag kom hem igen blev de storstädning. Vek in alla kläder i garderoben, städade hela min toa + mitt rum osv. Skönt som fan nu då de är klart! Precis duschat o så och nu ska jag bara chilla och invänta maten!

20:28

Har precis snabbfixat mig och nu drar jag ut för att vara med vanja, andre och jimmy! Hörs väl då jag kommer hem eller nått, heid0

Dag 13. Min familj





tisdag

Sköön dag. Började klockan 1 och då hade jag möte med kuratorn vilket faktiskt gick super. Sen på skolan åt vi kladdkaka och glass och sen fick vi typ sluta! Efter skolan for jag och tränade och nu har jag precis duschat. Ska äta upp min mat och kolla runt lite på datorn sen får jag se vad jag gör!!puss

umeå

Hann ha lektion en halvtimme igår sen fick jag helt plötsligt åka iväg till umeå lite akut.. Så där spenderade jag min dag, på sjukhuset. Blev en liten runda på stan också där jag gjorde av med några hundringar. Kan visa bild senare kanske! Va hemma runt 10 igårkväll, såg big brother och sen somnade jag på bara några röda. Trött hehe.

Vaknade iallafall lite före 9 idag och mitt alarm står på halv 12??? Så nu lígger jag och kollar på tv samtidigt som jag kollar runt lite på datorn. Börjar ju klockan 1 idag så ska bara chilla några timmar till hihi. Slutar 4 och då drar jag och tränar så vi hörs då vi hörs!

söndag

Spenderat min söndag på gymmet, bakom ratten och omringad i allt plugg. Haha åh, minns inte sist jag pluggade såhär mycket, men skönt som fan att få de gjort och inse att man faktiskt lär sig saker!

Nu ska jag iallafall springa upp lite snabbt och göra iordning varma mackor och sen invänta big brother.
Ut med jimmy och kvar med amandus.punkt



RSS 2.0