söndag

Har haft en jättebra helg med bra folk. Öl, mat, stan, sleepover och sånt. Tackar för det! Idag mår jag ju dock som jag förtjänar så har varit inne i göteborg ett tag men annars bara legat hemma. Inväntar Therese och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, chansar på att den blie tidig för jag är verkligen hur trött som helst. Ha en fin söndag, puss! 
 
 

torsdag

Fick min kväll räddad igår iallafall.  Va ute med carro ett tag och sen träffade jag william och några som underhöll mig till halv 2 ungefär.  Åh så fint folk jag har runt mig! 
Idag har jag varit i göteborg hela dagen typ, strosat runt i nordstan och ätit thaibuffe. Nu ska jag packa ner mina träningskläder och möta upp Therese. Ska in till kungsbacka och fixa gymkort, ska bli kul att få testa på nått nytt :)

regn

Igår fick jag spendera lite kvalitétstid med mina grabbar som gav mig en hel del goa skratt och ha lite tjejsnack med min fina Therese.  Hur bra som helst! Idag har det spöregnat konstant så har knappt rört en fena på hela dagen.  Ska kanske träffa carro och emil lite senare men gör jag inte det tar jag mig bara en lugn hemmakväll.  Funkar det också!  
 

tisdag

Midsommar rockade fett och jag hade hur kul som helst. Alkohol, bra folk och en sen natt. Tack alla inblandade :))))
 
Annars har jag inte gjort så mycket de senaste dagarna, vädret har varit lite halvtaskigt så har bara tagit det lugnt med lite folk. Igår var jag inne i kungsbacka för att fixa ett nytt legitimation och fick också med mig en ny telefon hem, en Samsung galaxy s3, feels good! Den här dagen startade jag med en löprunda och sen har jag varit nere på stranden ett tag med adam, emil, cassandra och ida. Är bara hemma lite snabbt nu för att göra mig iordning och äta lite innan jag drar ut igen. Ni får ha en fin kväll folket så hörs vi. Puss!
 

Midsommar

Kom fram natten till igår efter att ha varit på resande fot i 12 och en halv timme. Några få timmars sömn och runt 11 igår rullade vi ner mot ullared för att göra oss av med lite pengar och handla lite onödiga saker. Vädret var hur fint som helst och vi hade runt 27 grader hela dagen, hur skönt? Kvällen spenderade jag med alla mina fina så vi hade kramkalas och lite sånt. Åh så skönt det är att vara här nere!!

Idag är det midsommar så har precis duschat och fixat mina naglar. Mormor kommer snart ner så kommer umgås lite med hon innan jag gör mig iordning inför kvällen. Vi hörs lite senare!


00.01

Idag har jag packat, dragit ett 2 timmars pass på gymmet och nu på kvällskvisten varit barnvakt med kajsa åt mina favoriter. Gosat och lekt av oss all energi vi hade ungefär, mina pluttar! Har också kramat isabell hejdå och fått lätta mitt hjärta en sista gång innan hösten. Hade tänkt starta nått big brother avsnitt nu och sen försöka sova. Är taggad till tusen, fan så skönt att få komma härifrån. Puss!

måndag

Jobbade mina 19 timmar i helgen och nu har jag fått sommarlov på riktigt. Hur skönt är inte det lixom? Fick sova ut idag utan att behöva vakna av ett alarm som jag inte gjort på flera veckor. Har fixat och donat lite här hemma idag och på eftermiddagen tog jag mig en cykeltur fram och tillbaka till gymmet. Ett svettigt intervallerpass följt av ben och biceps. Ett av alla mina mål var att innan jag åker till göteborg (vilket jag gör på onsdag) skulle jag klara ta minst 100kg i benpressen. Kan med ett leende på läpparna säga att det målet är avklarart, OJ så skönt!!!
 
Umgåtts med kajsa ett tag ikväll och nu sitter jag i soffan med lite skön musik och läser igenom några bloggar. Ska bädda iordning snart och lägga mig och fördriva resten av kvällen med några big brother avsnitt. Puss!

14 juni

Idag har jag varit och kollat på mina fina systrar som tagit examen, lunchat med farmor och farfar och kollat på sutdenten. Helt sjukt att om bara ett år är det min tur!! Hängt med kajsa resten av dagen och nu har jag landat hemma och är påväg att börja göra mig iordning för ikväll blir det utgång. Blir dock en rätt tidig kväll eftersom jag börjar jobba 07.00 hehe. Ni får ha en fin kväll folket för det har jag tänkt att ha. Puss!

sommarlov

Fick sommarlov idag och det firade jag in med ett jobbpass. Jobbar min sista helg i helgen och sen tar jag sommarlov på riktigt resten av sommaren. Det är la fint!! Har också fått reda på vad mina domningar som jag har i handen beror på, och det var som vi trodde karpaltunnelsyndrom. Så blir operation, men dock inte förns i höst så får klara mig med ett handledsskydd under tiden. Ikväll har det spöregnat så har varit förbi hos agnetha ett tag för att kramas lite med tvillingarna och sen åkte jag ner på gymmet, som jag förövrigt typ hade för mig själv och körde igenom ett ben-pass. Nu blir det ett big brother avsnitt innan jag somnar. Natti!
 

22:09

Efter jag varit på gymmet och kört biceps och triceps i nån timme tog jag en raggardusch och cyklade över till Kajsa. Åkte och handlade lyx-middag som bestod av billys panpizza och cola innan vi drog ut på en roadtrip med lite party i bilen. Livet ju! Precis landat hemma i sängen och ska som alla andra kvällar se nått bigbrother avsnitt innan jag somnar. Godnatt på er!
 

tisdag

Kom på skolan idag och möttes av Linn som satt i klassrummet. Upptäckte sedan att vi var helt ensam på skolan och att vi egentligen var lediga idag utan att nån hade berättat det för oss. Jävligt ovärt faktiskt, stressade som en tok i onödan haha.. Fick iallafall ha lite betygsnack med några lärare och jag blev possitivt överraskad över hur jag ligger till. Har dessutom gjort bort en restuppgift i historia som jag hade kvar från ettan och har nu blivit godkänd i den kursen. 100 kilo lättade helt plötsligt från mina axlar, så jäkla gött!!!
 

Tog mig en skön promenad hem med Jenny och ligger nu i soffan och ser lite big brother. Har hetsätit ett as-gott mellanmål och laddat upp med energi inför dagens biceps och triceps pass på gymmet. BAAAAAM. Vi hörs senare!
 
 

måndag

Efter en helg fylld med jobb och knappt någon vila alls var det hur skönt som helst att få sova ut några extra timmar idag. Idag har jag jobbat mellan 11.30 - 16.00 och det gick bara fint. Rullade ner till gymmet efter det för att köra ett kort ben och axlar pass innan jag åkte hem och parkerade mig i soffan, och där har jag spenderat den största delen av kvällen. Trött som fan så ska bara se klart ett big brother avsnitt innan jag stänger igen ögonen. Godnatt på er!

jobb-helg

Jobbar hela den här helgen med och idag har jag gått delad tur. 07.00 - 12.00, då kom kajsa förbi och surrade och åt lite glass och sen jobbade jag igen 16.00 - 21.00. Har varit ovanligt lugnt ikväll så allt har bara gått fint. Kom hem för nån timme sen och har precis duschat och lagt mig i sängen. Alla andra är ute och skålar ikväll och jag ska äta ostbågar och se big brother i min ensamhet innan jag ställer alarmet och stänger igen ögonen. Hade också velat vara ute ikväll meeeeen cash is king! Godnatt på er :)

Nationaldagen

Fick mig 12 timmars sömn inatt och oj så behövligt det var! Åt frukost ute i solen och nån timme senare var jag nere på gymmet med hur mycket energi som helst. Så eftersom det inte blivit så mycket träning i veckan drog jag till med ett dubbel-pass. Värmde upp med milen och sen blev det biceps och triceps följt av ben. Har precis duschat och kastat i mig lite snabbmat och ska snart börja röra mig ner mot jobbet där ett kvällspass väntar :) Ha en fin kväll folket!


friday

Började 10.30 idag och fick sluta redan 3 timmar senare. Var perfekt för då kunde jag hoppa in och jobba några timmar :)))) När jag slutade mötte jag upp kajsa så vi åkte ner på ica och handlade lite innan vi åkte ut mot min stuga där vi spenderat kvällen. Åt det ni ser på bilden ovanför och pratade ut om livet ungefär. Välbehövlig kväll! Kom precis hem och ska slå igång lite bigbrother innan jag somnar. Ska verkligen njuta av att inte behöva ställa något alarm och sova ut så mycket som det bara går. Puss!

umeå och sjukhuset

Spenderat hela min dag i umeå. Blev någon timme på sjukhuset där dom fäste fast massa elektroder på handen för att mäta nervernas hastighet och det gjorde dom genom att skicka ut strömstötar, var riktigt obehagligt faktiskt men de gick bra. Så väntar bara på svar från min läkare och så får vi se om de blir operation eller inte.
 
När jag var färdig mötte vi upp min syster så vi åt thaibuffé och drog några rundor på stan. Fick faktiskt med mig några grejer hem som ni ser på bilderna. Hur nöjd som helst! Kom hem runt halv 6 och nu hade jag inte tänkt göra så mycket mer utan bara ligga i min soffa hela kvällen. Puss!

måndag

Va så jääkla trött imorse när alarmet ringde och dessutom hade jag världens huvudvärk. Märks att det inte blivit mycket sömn på senaste haha. Tog mig iväg på skolan i regnet iallafall och vi gjorde inte så mycket. Smet från skolan lite tidigare för var tvungen att hoppa in och jobba några timmar och det gav mig lite mer energi. Så när jag slutade skyndade jag mig ner på gymmet och fick till ett riktigt bra och svettigt pass. Blev axlar och rygg och jag tröttade ut musklerna totalt, så skönt!!
 
Har varit med Kajsa ikväll så kom hem för ett tag sen och har precis lagt mig. Såg att man kan se förra årets big brother avsnitt så ska se klart första avsnittet innan jag somnar. Blir upp tidigt imorgon också för att åka till umeå och kolla upp mina domningar i handen, efter flera veckor fick jag äntligen en remiss!
 

jobb-helg

Igår jobbade jag heeela dagen, likaså idag. Kvällen igår var riktigt stressig. Strömmen gick och det kom larm på larm så vi hade de vi gjorde haha. Hann spendera några timmar med kajsa efter jag slutade så vi tog en roadtrip och sen hade vi lite altanhäng.
 
Idag har jag jobbat 8 - 17 och de gick bara fint. Kvällen har bjudit på ett svettigt spinningpass följt av mys med jordgubbar framför solsidan och wallander. Ska bara se klart wallander och sen ta igen lite sömn. Godnatt på er!

RSS 2.0