we heart it











sunshine, woop

Hemma från ryggbehandligen och har precis tryckt i mig lite tacos som blev kvar sen igår. Tog mig en promenad hem och fan va skönt de är ute. Strålande solsken och allt, iiiih!

Ska sätta igång och städa mitt rum, sen träna lite osv. Later0 dudes!

måndag

Vaknade strax efter halv 10 idag, på min lediga dag dessutom???? haha vafan hände....aja, hinner göra mycket mer då iallafall :) Ska snart äta frukost, ska bara vänta på att mitt ägg ska koka klart. Halv 12 ska jag på ryggbehandling igen, sen på sjukan igen. Lite less nu på att mina öron aldrig ska bli friska.. Nej ska äta frukost nu, talk to u lateroooo guys!

lördag

Klockan 06.25 ringde mitt alarm idag. Satte upp håret, åt frukost, borstade tänderna och ungefär en halv timme senare var jag nere på praktiken. Tog hårt i hjärtat att behöva kliva upp så tidigt..... Jobbade till 12 och har varit ledig sen dess. Blev bjuden på fika hos Agnetha så kom därifrån för ett tag sen. Börjar 16.30 igen och jobbar till 20.00 så ska ta en liten pn innan jag gör mig redo för kvällens jobb.piz

22:00

Legat i soffan framför 'jag saknar dig' med syster idag, vi båda grät så tårarna sprutade men fan så fin film trots allt!

Nu på kvällskvisten har jag ätit god mat, sett the voice sverige och bara myst på. Ska se big brother nu och sen ställa mitt alarm på alldeles för tidiga timmar. Godnatt!

fredag

Sorry dudes, lagt bloggen lite åt sidan ett par dagar men är tillbaka nu igen! Annars då? Praktiken rullar på och idag är jag ledig, woop woop! Sovit 12 och en halv timme inatt också, underbart.

Ligger och kollar på tv nu och läser massa bloggar men ska snart gå upp och göra kebab,mumz! Later0 fellas

tisdag

Trotsade mina öron och mitt huvud och gav mig iväg på praktiken idag, gick bra endå. Efter jag slutat spenderade jag ungefär en och en halv timme på sjukan, sen när jag kom hem möttes jag av lite fler nya saker. Fina tider!

Blev lite less på att bara vara hemma ikväll så drog ut ett tag och träffade lite folk. Efter några timmar sa kroppen ifrån och jag åkte hem. Ska se klart big brother nu sen sova, godnatt fellas!


nu:


15:42

Hemma från ryggbehandligen. Trots att jag nog fick va med om den jävligaste smärtan så känns de faktiskt bra. Är ju en hårding hehe :P:P Nemen ska dit om en vecka igen! När jag kom hem möttes jag av lite nytt smink, välbehövligt och bra!

Sitter och kollar på tv nu och ska gå upp och hämta nått att äta.later0!

summer


måndag

Idag är jag ledig och börjar faktiskt bli frisk. Fri från febern iallafall och har bara liiite ont i öronen och halsen, fyfan va skönt!! Precis ätit lunch och ska snart klä mig o så innan jag drar iväg på ryggbehandling klockan 2! LATER

vilket skämt

hahahahahhahahahahaha. 106 dagar hanna, ojojoj.....

bajsbajsbajs

fuckkKKkkKkKk allt..............

förlåt för uppdateringen men är inte alls på blogghumör. kryper ner i soffan istället och inväntar big brother!!!!! kram

lördagskväll


Detta har jag myst med ikväll nergosad i soffan framför melodifestivalen. Lite förvånad över hur folket röstar som skickade vidare ranelid till final, pinsamt sverige.. Är iaf astrött nu så ska krypa ner i sängen och kolla på tv ett tag innan sömnen kommer på besök, trots att klockan bara står på tidiga timmar. Godnatt folket!!

summernight


lördag

Hej på er. Fick sova till halv 1 ungefär, satan så skönt. Låg kvar ett tag och pratade med min älsklingslinnea i telefon innan jag drog mig upp och tryckte i mig frukost och tog alla mina tabletter. Verkar ju aldrig bli riktigt frisk, fyfan va less jag blir..........

Idag då? Får inte göra ett skit så blir nog sängen och film. Vill ut och ha kul, vara med massa folk osv. fml

17:51

Sömnlösa nätter, spenderar mina dagar i min säng, feber som aldrig vill gå ner och så äckligt ont i både hals och öron så vet fan inte vad jag ska göra snart......ja, ganska så less nu!

Precis kommit ur duschen iallafall, smort in mig o lite sånt. Skönt som fan att kunna unna sig med sånt då man är sjuk. Laddat upp min spotifylista med lite sköna låtar och snart blir det gomat! peace

snyggt från gina




22:08

halsfluss, öroninflammation och feber, fan va jag älskar mitt liv<333333333
orkar inte skriva så tar mina jävla smärtor och ser tv ett tag innan jag ska försöka sova.puss


new


taggar sportlovet med min andra halva♥


bajs

knappt sovit nått inatt heller på grund av den äckliga smärtan, helvete så less... klev upp vid halv 10 och tog en ipren, sen la jag mig och skulle försöka sova igen. gick det?nej. har fan ont i hela jävla kroppen och aaaaaah,blir galen..

ligger och läser massa bloggar nu och ska sätta igång en film om ett tag.upd senare istället.pz

beställda!


20:06

Kom precis ur duschen. Gjort ansiktsmask, hårinpackning, rakat benen osv och kan faktiskt säga att jag nästan känner mig som en ny människa trots att jag ligger här helt utslagen hehe.

Annars då? Knarkar alvedon, ipren och halstabletter för fulla muggar och bor i princip i min säng. Sett klart alla dh avsnitt, kollat facebook 940184 gånger, läst alla mina bloglovininlägg så nu har jag absolut ingenting att göra.kulit!! Nej ska ta mig i kragen och beställa nya hårförlängningar sen se nån film.kramiz

hell0 gammal bild

så jävla snyggt


onsdag

Somnade 5 inatt och vaknade halv 10, alltså 4,5 timmars sömn...fyfan. Sjuk idag med, tror jag håller på få öroninflammation också, älskar att allt kommer på samma gång<3<3<3 Sett klart 4 säsongen av dh, den sista jag har också så får fördriva tiden med lite andra avenyn nu.pz!

21:17

Räddningen då man är sjuk är att få krypa ner i soffan med en bra film och massa gott! Så har myst med chips och dip till filmen 'Crazy, stupid love' med mamma, sevärd faktiskt :)

Nu däremot ska jag och mina trogna pojkvänner ben&jerry krypa ner i sängen och se desperate housewives.kram!

kult

Har sovit hela dagen ungefär, helt jävla slut haha. Fryser som ett as gör jag också så ska ta på mig massa mjukiskläder och försöka få i mig nån mat, har typ inte ätit på hela dagen så håller allvarligt på svälta ihjäl!

'alla tofflarnas dag'

Alla hjärtans dag idag, haha lite överskattat men jaja... Vaknat flera gånger inatt av att jag typ kokat över, jävligt jobbigt. Är ju ledig idag också så slapp få frånvaro för att jag är sjuk iallafall! Ska gå upp och göra iordning thaisoppan som mamma köpte och försöka få i mig den. Kan knappt svälja så kommer typ svälta ihjäl hehe.. Fan vad jag whinar, talk to i lateroooo guys

ok

Sjuk. ont i halsen, ont i örat, ont i huvudet, värk i hela kroppen, fryser, men svettas samtidigt. ja, u name it..ska ta på mig flera lager med kläder nu och fixa iordning lite fika innan jag lägger mig i sängen med en film.kram

skulle behöva åka till umeå för att lätta på mitt hjärta och krama om denna brud.saknar dig♥

kung

Är nu hemma igen efter lite äventyr i storuman. Blåmärken lite överallt och en höft som är halvt ur led men annars har helgen varit azuuum! Så tack alla som va me :)

Har inte så mycket mer att skriva för stunden. Är trött o less så gosar ner mig i soffan framför wallander istället!
 


spontanresa


Partylinnet är på, solen lyser och jag ba steker xD xD Springer runt och fixar och donar under tiden som musiken hörs i hela huset. Måste packa o lite sånt innan jag möter upp mina fina och Hampus skriver att han är redo att börja åka till storuman! Ni få hare bra så hörs vi då jag kommer hem nån gång heheh,piz

fredag

Idag är jag ledig, fyfan va skönt! Dock vaknade jag typ halv 10, haha lite ovanligt.. Startade nått avsnitt av desperate housewives innan jag gick upp och gjorde iordning fika! Nu ligger jag här och dunkar musik högt som fan för mig själv.kult :P:P aja, nu blir de dusch o fix för ikväll drar vi till storuman lite spontant, kung!


(y)


22:52

Varit på ug ikväll med några, chillade osv xD xD haha nemen hade kult! Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag i sängen med lite musik o så. nu ska jag och min huvudvärk se massa avsnitt av dh!pejjzzzz


drar ut nu!


torsdag

Att börja 7 kan nog vara bland de jobbigaste...fyfan. Klockan 3 hade jag iallafall tid på rygg/nacke/axlar-behandling. Haha allting i min rygg va typ snett så min rygg känns nästan som ny nu då den är påväg att bli fixad!

Har precis ätit upp min kycklingrulle som blev kvar sen igår, så ska börja göra mig i ordning nu. Upd senare dudeeees!

onsdag

Jobbade inte kväll ikväll, haha fan så skönt. Dock började jag 8 och jobabde till halv 4! Varit rätt mycket idag så nog har tiden rullat på. Avslutade praktiken med pizza hemma hos farmor&farfar, fina tider!

Nyss kommit ur duschen iallafall, ska torka håret o så nu.upd senare!


tisdag

Skyller på praktiken att uppdateringen är som den är, men har jobbat 2 kvällar i rad, sen är jag nästan aldrig hemma heller o ja.. Jobbade ju till 8 igår, så åkte hem ett tag sen ner till Vanja. Vi våldgästade jonas så va me han, rille, anders, tobbe och matte hela kvällen igår typ. Sov hos vanja inatt också! Slutade 8 idag också så for me vanja till krille direkt vi slutade. Så nuuuu är jag hemma och har ätit upp mina varma mackor. Ska dricka upp min oboy och se ett dh avsnitt innan jag ska sova, så nattiii


01:49

Hamnade hemma hos jonas tidigare idag med några stycken, prat och överskottsenergi i mängder. Efter några timmar följde jag vanja och storhandla sen vidare hem till henne för lite mys med chips, ostkrokar, popcorn, godis, cola och smoothie framför wallander.myzit! Precis kommit hem iallafall så ska lägga undan datorn och sova, så natti!


04:02

Hade ställt in mig på en hemmakväll ikväll, men planerna ändrades vid 8 då amanda ringde och ville att jag skulle följa till rille. Så snabb fixade mig och ungefär en halvtimme senare satt vi hemma hos rille me massa sköningar. Haft hur kul som helst ikväll faktiskt, glad att jag drog mig ut iallafall! Nu har jag precis landat i min säng och är redo för fleeera timmar sömn!godnatt

You don’t like them disses, give my ass some kisses


Kult liv jag har idag. har typ bott i soffan hela dagen. Ryckte precis upp mig och tog mig till duschen och därefter fixade jag ögonbrynen, gjorde ansiktsmask, rakade benen, smorde in mig osv. Nu ska jag äta pizza sen invänta melodifestivalen!heido

svar på taaaaal


- jag vet inte, hittade dom på weheartit!


fint


lördag

Myste med kajsa igår. Chips, dip, dricka och prat, fina tider. Hon drog hem runt 12 tiden och då somnade jag på dirren. Trött i sinne! Idag har jag bara legat i soffan sen jag vaknade. Såg precis klart 'Friends with benefits', rekomenderar den starkt!

Inga planer inför kvällen iallafall. Vill ut o göra nått kul men då är de ju -30 grader så får se hur jag gör.. Ska kolla på tv nu,pz!

freeeedag

Började klockan 7(!!!!) idag och slutade lite innan 12. Varit rätt lugnt idag, så de va skönt :) Efter jag slutade for jag hem en snabbis sen kom jonte, hampus och rickard och hämta mig så va ute och ragga med dom ett tag. Precis ätit iallafall och nu sitter jag med musik och ba tare luuuugnt. Får se vad kvällen har att erbjuda ikväll!peace

förresten, skulle bli upp mot -45 ikväll?????zkönt


23:55

Va hemma från praktiken idag, huvudvärk o lite sånt! Så intog soffläge och där låg jag hela dagen ungefär! Ikväll har jag varit ute iallafall. Blev först bubbelpool, bastu och pizza med vanja, sen drog vi vidare och va me lite folk. Så har precis kommit hem och lagt mig under mitt varma täcke, lovar att de är typ -30 ute så förfrös nog varenda kroppsdel när jag gick hem.. Aja, ska sova nu. Alarmet ställt på tidiga timmar. Godnatt!

första februari



Hade huuuur kul som helst igår, verkligen! Måste fan göras om, tack alla♥

Sov ju inte hemma inatt men tog mig iväg på praktiken vid 12 iallafall. Varit så äckligt jävla trött eftersom de knappt blev nån sömn inatt, sen som pricken över i:et jobbade jag 8 jävla timmar(!!!!). Inte lite less nu.. Aja, ska gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna o sånt sen se nått dh avsnitt innan jag ska sova.puss

RSS 2.0