torsdag

Igår gjorde jag inget speciellt. Va i skolan och sen på kvällen drog jag ut. Lyssnade på då min systrar sjöng osv. Klev upp för ett tag sen och har precis gjort mig i ordning. Om 20 minuter ungefär åker jag ner på saiwa och paddlar kanot med klassen. Haha och jag kommer säkert inte komma därifrån utan att ha ramlat i. Klumpig hehe

they got nothing on you baby

Dagen idag har bestått av film följt av massage i 2 timmar ungefär, skönt hehe. Slutade vid halv 4 så gick hem och bytte om till träningskläder och åkte ner på gymmet där det blev runt en timmes kondition. Nu ska jag bara äta sen blir det nog en powerwalk med linn och vanja om inte min huvudvärk tar över helt!


tisdag







Några biler från mina senaste dagar. Orkar inte ha nån jävla emo blogg, och orkar inte heller bara stänga av allting och strunta i allt så därför är jag tillbaka på banan igen. Dessutom så börjar allt lösa sig!

Tisdag idag vilket innebär att jag börjar klockan 1. Har precis gjort mig i ordning så ska snart börja röra mig. Slutar runt 4 idag och efter det drar jag och tränar, så vi hörs senare ikväll! puss på er

-

Det var ett tag sen jag kände mig såhär tom, såhär svag, såhär hjälplös och såhär ordlös. jag orkar inte.

bloggpaus

Lägger bloggen åt sidan ett tag. Måste hitta tillbaka till mig själv och ta tag i allt för nu har jag ingen koll på nånting. Så vi hörs då vi hörs.


Everybody knows, everybody knows where we going.


Fixad och klar. Om ungefär 20 minuter blir jag hämtad och sen åker vi iväg. Så vi hörs inatt eller nått då jag kommer hem! Puss på er


whistle baby

Leeeeedig idag och det är fredag,wiho!!! Vaknade redan vid nio ungefär av att en viss person ringde, låg kvar ett tag innan jag klev upp och unnade mig med varma mackor. Fint. Regn och mulet ute, men under eftermiddan skulle tydligen solen och värmen titta fram. Behöver de ikväll då det blir grillning, kubb och sånt med trevligt sällskap :)

sommartider

Åh, underbara dag. Spenderade alla raster ute i solen, gjorde kullerbyttor i gräset, åt glass och bara chillade jävel på livet!! Efter skolan gick jag på ett step-up pass och efter det åkte jag ner på gymmet där jag fick ihop lite kondition och styrka. Nej har inte tid att sitta inne mer, måste ut och ta vara på soooolen!!!!pz


fina tider

Solen skiner och termometern står på 30 grader i solen, underbart!! Fick ett samtal av min fina issa påväg hem från skolan och där ligger dom redan på stranden och i havet.. Men snart så, om bara några veckor ligger jag också där.wihi:D

Haft 2 lektioner idag, eller vet inte ens om jag kan kalla det för lektioner. På engelskan hade vi ingen lärare och slutade ungefär 50 minuter tidigare och på svenskan satt vi bara och "läste" hehe. Har precis tagit årets första middag ute på altan och nu ska jag sätta mig ute i solen ett tag innan folk kommer för att fira systeryster som fyller 11 år idag. Grattis hjärtat, iloveu♥


tisdag

Haft matte nationella hela dagen idag och återigen kan jag säga att det inte var det enklaste jag gjort i mitt liv direkt hehe.. Nemen de va svårt som fan med andra ord!

Slutade iallafall halv 1, gick hem och bytte om och sen blev det en powerwalk med Linn på 13 km, sååå skönt!! Nu blir det mat och sen åker jag ner på gymmet för ett spinningpass. Hurtig tjej hehe :P:P


åååååååh

HUR FAAAAAAAAAN KUNDE CAMILLA ÅKA UT????????? helvetes jääääävla skit...........

förlåt för uppdateringen förresten,men orkar inte blogga. ska se film nu sen sova, godnatt!

02:03

Likadant som förra året så lämnar jag hotellet utan någon vinst alls.. Men kan iallafall glädja mig med att dom bjöd på god mat, trevligt folk och en trevlig kväll! Blev less vid halv 10 ungefär så gick och mötte upp kajsa och isabell som jag har hängt med resten av kvällen. Sunes jul, popcorn och en jävla massa skratt. Klagar inte!! Har precis kommit hem och gjort mig redo för natten. Godnatt på er!


lördag

Hade en trevlig kväll igår. Skräckfilm, bert, big brother, massa götta och massa prat. Underbara ni!!

Fick sova ut till halv 1 idag, så klev upp och gjorde iordning en smoothie och sen la jag mig i soffan framför one tree hill. Ungefär samma visa som dom 2 andra dagar jag varit ledig hehe. Har nyss duschat iallafall och nu håller jag på att fixa mig. Vid halv 6 ungefär väntas festligheter på hotellet med body center. Buffé, lottdragningar, hundratals människor osv. Satsar förresten på att komma hem igen med storvinsten;)

fredag

Klev upp klockan 11 idag och sen for jag på ett svettigt men jävligt roligt spinningpass. Åkte hem och tryckte i mig mat innan jag åkte ner på samhället för att fixa lite saker. Slet mig precis från one three hill och tog mig till duschen och nu ska jag bara snabbfixa mig och sen vara med olivia och kajsa.hejs!


mystorsdag

Klev upp klockan halv 9 idag och en kvart senare ungefär var jag nere på gymmet. Så skönt att börja dagen med träning, dessutom bjöd body center på frukost efteråt, klagar inte hehe. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, bara myst i soffan framför one tree hill.

Har precis ätit grillat och nu ska jag inte göra nånting alls. Blev sugen på att dra ut men ångrade mig med tanke på vädret. Regn och grått så stannar inne ikväll! Talk to u later duuudes


just take it and shake it

Började dagen med engelska nationella läsdelen och de va väl kanske inte de lättaste jag gjort, hehe.. Hade rast 3 timmar efter de så vi åt och sen gick jag ner på tallbacka för att fixa jobb. Hälsade på min gamla handledare och några boende också, lite kul att dom kände igen mig efter typ 2 månader haha.

Nu är det iallafall heeeelg för hela slanten. Dubbelhelg för den delen!! Åkte ner på body center med olivia efter maten där de blev lite styrka och kondition, och nu har jag precis tagit mig en skön dusch där jag rakat + skrubbat kroppen, smort in mig osv, underbart. Ska se tv nu och mysa hela kvällen, pz!

No matter what I do, all I want is you.

Kom på skolan klockan 1, satt och gjorde ingenting till klockan 3 då vi hade prov i stroke som tog en kvart ungefär och sen fick vi gå hem, värt hehe. Efter skolan gick jag hem, satte mig på altan och solade ett tag och sen åkte jag ner på body center där kondition stod på schemat.

Ikväll har jag varit ute med olivia en stund, sen skickat in lite skolarbeten som legat kvar sen i höstas haha.. Ångrar som fan att jag skolkade så mycket som jag gjorde i början av ettan, för nu sitter jag här, 3 veckor kvar av ettan med uppgifter på uppgifter. Dock är jag typ klar med allt nu men nog fan har jag fått jobba arslet av mig! Aja, ska se big brother nu, puss

tisdag



Hej på er. Vaknade halv 10 idag då jag egentligen kunde sova ut till halv 12.. Men what to do, vaknade iallafall upp till strålande solsken och 18 grader varmt så ska inte klaga!! Satte mig ute på altan ett tag och åt kebab och sallad och nu har jag precis gjort mig klar. Börjar klockan 1 så ska snart börja röra mig. Hörs efter skolan!

måndag

Helgen har rockat. Haft huur kul som helst! Nattpromenader, shopping, donken, flera kilo godis, chips och mat, massa skratt osv. Sen var det skönt som fan att få komma bort från vilhelmina ett tag också! Har iallafall gjort mig av med typ alla mina pengar i helgen men blivit några saker rikare, kan visa bild på de jag fick med mig hem lite senare!

Idag började vi klockan 12, lyssnade på treornas projektarbeten till 13.50 ungefär och sen fick vi gå hem, underbart. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv ett tag innan jag åker ner på body center för lite träning. puss!

östersund över helgen!

Har gjort bort 2 prov idag, matte och engelska nationella muntligt som förövrigt gick superduper. Prickde in 14 minuter vilket gav antingen ett C eller D, nöjd!! Spenderade svenskan ute i solen med ebba, vanja och linn också, underbart.

Kom hem för en timme sen ungefär och nu håller jag på att packa. Åker till Östersund 16.30 för att spendera helgen med kajsa, blir kung! aaja, ska äta, packa och gå lös med lite musik i mitt rum innan bussen går hihi, vi hörs på söndag då jag kommer hem!

-vi va ganska söta för sisådär 2 år sen;);)

im walking on sunshine, wooooho



Ja, sommaren kryper sakta men säkert fram här i norrland också. Sjukt härligt väder idag, strålande solsken och varmt som fan!! Så sitter ute på altanen och försöker bygga lite på brännan;);) Annars har dagen idag bara varit skön. Inga hål i mina tänder, invigning av den nya sporthallen som förövrigt blev supersnygg, och nästan inga lektioner, woop. Ska steka ett tag till innan jag åker ner mot gymmet. puss på er!!

torsdag

For ut ett tag efter big brother igår. Åkte bil o lite sånt, kult liv! Håller på att fixa mig nu, ska snart gå och borsta tänderna osv. Ska till tandläkaren 10 i 10, så va lite busig och sket i första lektionen hehe, nemen var endå ingen mening att gå dit! ajaaa, slutar vid halv 3 idag så vi hörs väl då eller nått. puss på er!

onsdag

Har varit ganska soft skoldag idag. Slutade 14.20 istället för 15.40 men trots de satt jag kvar och gjorde klart min historiauppgift till klockan 4, lite stolt över mig själv faktiskt hehe. Efter det åkte jag hem snabbt, bytte om och åkte sedan ner på body center. Crosstrainer, löpning och styrka blev det idag.

Har också varit förbi hos Agnetha med lite skolarbeten hon ska hjälpa mig med så att jag kan få klart allt jag ligger efter i innan skolavslutningen. 18 skoldagar kvar så lite panik har jag nog. Aja, har förövrigt precis kommit hem från en powerwalk på 1 timme med vanja och nu blir det bb.puss!

tisdag

Började klockan idag 9 med ett prov i diabetes som tog 5 minuter då jag egenligen kunde börjat klockan 1. Lite surt men what to do, klarade endå alla rätt så;) Annars har resten av dagen bara rullat på.

Hamnade på ett spinningpass på ca 45 min ikväll, jävligt jobbigt men jävligt kul! Så har precis duschat och pluggat lite historia. Ska göra iordning en smoothie och plugga lite mer innan big brother!

hurtbulle

Började 10.40 idag så fick sova ut lite, annars har resten av dagen bara följt sina spår! Efter skolan for jag hem en snabbis, bytte om till träningskläder och åkte sen ner på gymmet för lite hårdträning. For hem igen, åt och sen drog jag och vanja ut på en powerwalk på ungefär 7 km. Sjukt härligt väder! Körde lite intervaller tillbaka också så nu är jag nöjd!!

Precis duschat så ska gå upp och göra en smoothie nu och sen kasta mig i soffan!

22:33

Psykfallet ute ur big brother, yeeees!! Ska se film nu sen sova, godnatt på er!


this is the part of me that you never ever gonna take away from me

Blev gymmet iallafall. Och är det nånting som är skönt, så är det fan att träna då man är arg, ledsen osv. Blev iallafall 30 min kondition och resten styrka!

Har precis duschat o lite sånt så nu ska jag gosa ner mig i soffan med ett kallt glas vatten med is i. puss!

söndag

Hej på er. Hade tänkt dra och träna för ett litet tag sen men kom lite saker emellan, så får se om jag åker dit efter maten eller nått. Blev sugen på att sola efteråt också isåfall, hade varit hur skönt som helst med tanke på vädret haha..

Annars har jag bara legat i soffan hela dagen, har skickat in lite skolarbeten också så nu är jag nästan klar med allt jag ligger efter i, skönt!

23:28


Blev ett gött gympass med olivia tidigare idag. Efter det for jag hem, duschade och sen gosade jag ner mig framför en film med mamma eftersom de bara varit vi hemma idag. Så ikväll har vi ätit gott och bara mått, fina tider!

Sitter och dricker cola, äter chips och lyssnar på musik nu helt forever alone. Har överskottsenergi som fan och väntar på att issa, portin och adam ska logga in på skype eftersom vi tydligen skulle dygna haha..

lördag

5 maj och vi har snö som om de vore december, fucku norrland. Vaknade för en halvtimme sen ungefär och har precis tryckt i mig en god smoothie. Och eftersom jag typ är frisk nu så ska jag alldeles strax byta om till träningskläderna och röra mig ner mot gymmet för lite hårdträning!! Vi hörs senare folket

sjuk

Sjuuuuk. Vaknade vid halv 8 och insåg att jag inte alls kunde gå på skolan idag. Sjukanmälde mig och lär bli sängliggandes hela dagen. Ska gå upp och ta en alvedon och försöka få i mig nån frukost sen gosa ner mig i soffan framför en film. Talk 2 u later guys!

torsdag

Har nu lämnat sommaren där nere och återvänt till norrland igen. Valborg rockade iallafall. Va huuur mycke folk som helst på klipporna. Fyrverkerier, alkohol, världens underbaraste människor och besök av snuten! Gjorde ont som fan att säga hejdå till alla där nere trots att det bara är några veckor kvar till jag åker ner igen och stannar heela sommaren som vanligt. Och jag lovar er, den här sommarn kommer rocka jävel,woop woop!!!

Kom precis hem från skolan och har tryckt i mig en smoothie. Ska ta de lugnt ett tag innan jag drar ner till gymmet för hårdträning! pejjjjz


Hann inte ta några bilder själv så snodde några av Elisabet!

RSS 2.0