fredag

Vädret ägde idag med så har varit över 30 grader hela dagen. Hade skola till halv 12 och sen jobbade jag till 15.00 efter det. Gick superbra trots att jag hellre legat ute i solen. När jag slutade cyklade jag och mamma ner på gymmet där ett benpass väntade. Körde verkligen slut på benen och det kändes hur bra som helst, baaaam!!
 
Kvällen har bjudit på grillat, nån timme i solstolen, födelsedagsfirande och altanhäng. Jobbar imorgon och går delad tur så jobbar från 07.00 - 12.00, sen från 16.00 - 21.00. Jobb hela dagen alltså men jag ska inte klaga!

skola, jobb och bra väder

Vädret höll i sig idag med och det har varit över 30 grader hela dagen. Började halv 11 och sen satt vi ute i solen alla raster. Huuuur skönt som helst ju!! Innan skolan hann jag springa förbi sportringen och fynda ett par converse för 499 kr, billigt och bra!
 
Kom hem från skolan vid 3 nån gång och sen hann jag ligga ute i solen i 40 minuter innan dom ringde från tallbacka och fråga om jag kunde hoppa in och jobba ikväll. Jobbade 16.00 - 21.00 så hade 20 minuter på mig att byta om, få i mig något att äta och ta mig ner, men jag hann! Fick prova på att jobba på en annan avdelning så ikväll hamnade jag på demensen och det gick superbra. Kul med lite nytt ibland :) Har dessutom fixat jobb dom 3 kommande helgerna så ska inte klaga alls! Nu ska jag lägga mig och se en film innan jag somnar. Godnatt på er!

gör dina egna proteinbars

Igår testade jag på att baka egna proteinbars, var hur lätta som helst att baka och blev jättegoda så tänkte dela med mig av receptet :)
 
Ingredienser:
4 dl havregryn
2 dl proteinpulver (jag använde mig av whey 80, mintchoklad)
3 msk kakao
1 dl mjölk
1/2 dl solroskärnor
1/2 dl valnötter
 

Gör såhär:

Blanda i alla torra ingredienser, hacka nötterna och ev fröna, i en bunke och rör om. Blanda sedan i mjölken och rör om ordentligt. Smeta ut i en form, valfri storlek, och lägg sedan in den i kylen. Vänta två timmar minst, gärna över natten och skär sedan ut smeten i valfria bitar. Ställ sedan in i frysen!

 

Näringsvärde:

Per bar

 

Kalorier: 200

Protein: 21 gram

Kolhydrater: 14,5 gram

Fett: 9,8 gram


29 maj

Dom senaste dagarna har varit hur härliga som helst. Asbra väder och lungt i skolan. Räknade ut att vi bara har 8 skoldagar kvar också, hur skönt?:))))) Var 30 grader idag när jag gick på skolan så vi spenderade lunchrasten ute i solen med en glass innan vi hade vår redovisning i helsopedagogik som förövrigt gick superbra. Har också hunnit ta en fikadejt med Karin och dragit ett biceps och triceps - pass på gymmet. Bra dag!! Har precis lagt mig och ska starta en film att se innan jag somnar. Godnatt!

06.02 - ute på en löprunda


26 maj

Spenderade hela gårdagen med kajsa. Såg på balen, åkte lite bil och tog igen en jäkla massa skitsnack. Kvällen slutade dock på tidiga timmar, men vad gör det? Idag är det morsdag så vi har firat världens finaste mamma och haft farmor och farfar på besök som också bjöd på pizza till middag. Annars har jag inte gjort något vettigt alls idag men det är ju det söndagar är till för. Nu ska jag gosa ner mig under täcket och se klart wallander som går på tv;n och sen försöka sova. Natti!

fredag

Startade min dag med en 6km löprunda. Var egentligen ledig idag men klockan 1 skulle vi ha nån slags brandövning så åt lunch med lovisa och linn innan det började. Tog ca 45 minuter och sen fick vi gå hem igen. Jävligt ovärt, hade lika gärna kunnat strunta i det och jobbat hela eftermiddagen. Tog mig iallafall ner på gymmet efter det och körde triceps och rygg i nån timme.
 
Ikväll har jag spenderat lite kvalitetstid med kajsa, som dessutom tagit körkortet idag (!!!!!). Så vi åke ut till malgovik och hämtade upp vanja och sen drog vi bara några raggar. OJ så skönt det är att kajsa är hemma!! Nu ska jag gå och borsta tänderna och sånt och sen se lite tv innan jag somnar. Godnatt!

torsdag

- Några bilder som beskriver mina senaste dagar.
 
Idag klev vi upp tidigt för att sjunga för mitt lilla hjärta som fyller 12 år.Strax efter det laddade jag upp med en celcius innan jag tog mig iväg på en löprunda på 6km. När jag kom hem tog jag en frukost ute i solen innan jag duschade och gjorde mig iordning för skolan. Kom på skolan vid 10, fick besök av bemanningsenheten och sen fick vi sluta. Något skön dag. Så fick hoppa in och jobba efter det och hade ett pass mellan 11.30-16.00 och dessutom har jag fått flera jobbdagar till. Feel's good!
 
Ikväll har vi firat jennifer med massa go-fika och sen har jag umgåtts med Isabell. Åt mjukglass, spelade kubb och tog igen en jäkla massa prat. Hur bra kväll som helst. Precis gjort klart och skickat in en svenskauppgift och oj så skönt det känns att det är gjort. Nu blir det tv och mys resten av kvällen innan jag slocknar. Godnatt på er!

19 maj

Igår spenderade jag hela dagen ute i solen, plus en liten sväng ner på gymmet för ett biceps och benpass innan jag gjorde mig i iordning för bodycenter-fest på hotellet med ett gäng goa människor. Bjöds på god mat, god efterätt, dansuppvisning och massa utlottningar. Och trots att jag tränat ihop en heeel del lotter fick jag återigen gå hem utan nån vinst alls.. Jävla skit. Var tvungen att gå därifrån vid 10 eftersom jag inte fyllt 18 så när jag kom hem hade jag och mamma lite altanmys med cider, vin och cheesehearts.
 
Idag var jag uppe med tuppen och när jag klev upp var det redan 30 grader ute. Gjorde iordning lite frukost och sen la jag mig på gräsmattan i några timmar. Trodde inte att solen skulle vara så stark och därför sket jag i solkrämen (yolo xDxD) och brände mig därför lite överallt hehe.. Vid halv 4 tog jag mig en cykeltur till gymmet fram och tillbaka, (6km totalt). Väl på gymmet skrapade jag ihop en mil intervaller följt av axlar och rygg innan jag cyklade hem igen. Hur nöjd som helst efter dagens pass!!

fredaaag

Idag när jag klev upp var det runt 25 grader så startade dagen med frukost ute i solen innan jag vandrade på skolan för att göra bort mina 2 lektioner. Började jobba efter det och hade ett pass mellan 11.30 - 15.00. Hade hellre suttit ute i solen men vafan, de är ju pengar ;) Kvällen har iallafall bjudit på en ny soffa till mitt rum lite spontant, kubb och grillat ute i solen. Helt okej kväll. Nu ska jag sätta på en film och mysa i min nya soffa. Puss!

22:17

Haft en jättemysig och välbehövlig kväll. Började med go-middag och avslutade sedan i bubbelpoolen några timmar med en massa prat. Tack mina fina tjejer :))))) Kom hem för ett tag sen och ska sätta igång några one tree hill avsnitt innan jag checkar ut för ikväll. Godnatt på er!

fina torsdag

Började skolan 10.20 idag, lyssnade på 3:ornas projektarbete och sen fick vi sluta redan klockan 1. Hur skönt? :)))) Tog med mig olivia ner på gymmet då, körde axlar och rygg och sen tog vi oss en skön promenad hem i solen. Huuuur varmt och skönt som helst idag, riktigt sommarväder!
 
Ikväll ska jag umgås med mina fina tjejer. Blir middag och bubbelpool-mys på hotellet. Ska packa ner lite grejer och börja göra mig iordning. Hörs ikväll!

Onsdag


Home sweet home

Efter 13 timmars bilresa är jag åter på hemmaplan. Lagt mig i sängen och ska se lite tv innan jag slocknar. Godnatt på er :)


Home sweet home

Efter 13 timmars bilresa är jag åter på hemmaplan. Lagt mig i sängen och ska se lite tv innan jag slocknar. Godnatt på er :)


Påväg hemåt

Firade ju som sagt William i fredags och kvällen var hur bra som helst. Bra väder och bra folk :)) fick också avsluta kvällen bredvid en bra person! Igår var det också kanonväder så vi va typ ute hela dagen. Hade lite kvällsmys på issas baksida med lite folk och så :) är iallafall påväg hem till norrland ni igen. Känns lite tråkigt men åker ju om bara några veckor ner igen för att bosätta mig där resten av sommaren!


Göteborg

Igår efter 120 mil och en trasig bil kom vi fram. Fick ha kramkalas och spendera lite kvalitetstid med mina favoriter. Hade en jättebra kväll med andra ord!! Klev upp vid nio idag och sen tog jag mig ut på en 6km löprunda. Slog mitt rekord med tiden också, känns bra!

Snart blir det dusch och fix innan jag möter upp emma för att inhandla allt för ikväll. Vi har planerat att grilla på klipporna och sen fira William som fyller 18 idag (grattis hårding!!). Vi hörs senare :)


Packat och klart.

Fick till ett riktigt bra pass på gymmet idag. Värmde upp med 1 mil intervaller och sen gav jag axlarna och ryggen en omgång. Bra tempo under hela passet och sen avslutade jag med några magövningar innan jag cyklade hem igen. Har fått i mig både mat och en proteinshake, duschat, packat klart nästan allt och gjort iordning en kycklingsallad som vi kan äta innan vi åker. Åh så skönt att få komma iväg :))))


Ledig idag och göteborg ikväll!

Vi fick helg redan igår och trots att jag är ledig idag är jag uppe med tuppen. Har hur mycket som helst att fixa idag så har lite panik över hur jag ska få ihop allt haha.. Håller på att äta frukost nu iallafall, ska bara byta om och sen ta en cykeltur ner till gymmet. Men innan de måste jag förbi min gamla praktikplats och lämna lite papper till min handledare och kramas lite med barnen :) efter gymmet blir det duscha, packa klart, göra mat, packa ut allt och städa. Bäst jag sätter igång, hörs senare!


lördag

Har spenderat några timmar ute i stugan idag där vi hjälpte farmor & farfar med lite grejer och sen tog vi några sköna sol-pauser under tiden som solen var framme. Sen vi kom hem har vi fixat och donat lite i husvagnen samt börjat lägga fram lite saker inför onsdag då det bär iväg mot göteborg och mitt andra hem. OJ så skönt att få komma iväg :))))) När allt var färdigt åkte jag ner på gymmet där det blev 1 mil intervaller + biceps och triceps. Fullt upp hela dagen med andra ord.
 
Blev så trött ikväll så tog en skön hemmakväll. Grillat till middag och lite hockeytittande på det. De va la fint! Nu tackar jag för mig och sätter igång lite one tree hill. Puss!

fredag

Hade 2 lektioner idag och sen jobbade jag 11.30-15.00. Fått mer extrajobb och det känns hur bra som helst :) Cash is king!! Åkte ner på gymmet efter jag slutade med världens huvudvärk och trodde knappt att det skulle gå att träna överhuvudtaget. Meeeen väl där fick jag ihop 3km på crosstrainern följt av ett ben-pass. Allt går bara man vill heheeee.
 
Trotsade min huvudvärk ikväll också och ställde iordning mig för hockeykväll.. Dock var sverige så pinsamma så det var knappt nått att se. Nu blir det sänghäng och film resten av kvällen. Puss!

torsdag

Hade nationella i engelska idag, skrivdelen. Läste igenom pappret och fick uppgiften och fattade ungefär noll av vad det stod och vad man skull göra haha. Efter typ en halvtimme drog jag fram en gissning och skrev några rader. Fick dock bara ihop 92 ord och man skulle ha minst 300, men vafan yolo:P:P
 
Hade bara en lektion efter lunch och sen fick vi sluta. Gick ner på gymmet då och där spenderade jag 3 timmar. Cardio, axlar och rygg i ungefär 2,5 timme och sen spontangick jag på ett grit strenght - pass med lovisa och erika. Sjuuuukt jobbigt men också sjukt kul. Tråkigt att de va sista gången dom hade detta pass! Annars har jag inte gjort så mycket mer ikväll, varit ute ett tag och sen bara tagit det lugnt. Nu blir det film och sedan ska jag ta igen lite sömn. Godnatt på er!

21:39

Har varit strålande solsken och runt 20 grader i solen idag. Satte mig ute på altan ett tag med Kajsa i telefonen och fick lätta mitt hjärta lite. Världsbäst är hon. Annars så har jag spenderat ungefär en och en halv timme på gymmet med min syster ikväll. Blev biceps och triceps, samt lite mage och passet blev hur bra som helst. OJ så skönt. Nu ska jag skalla kudden framför en film och lite sms. Godnatt på er!

Lunch


1 maj

Igår slutade jag skolan 09.50, hets-sprang ner på sjukan för att kolla upp mina domningar som jag haft i mina händer ett bra tag och fick en remiss skickad till umeå för vidare koll. Började jobba 11.30 och det gick bara fint. Var hur lugnt som helst så fanns inte så mycket att göra haha. Slutade 16.00 och då åkte jag ner på gymmet för att avverka ett benpass. Valborg var förövrigt lugn och det enda jag tryckte i mig var en cider. Glad för det så ska snart ner på gymmet och rocka fetttt. Puss!

RSS 2.0