sista november

febern är kvar, och det är hostan också. nästan inte sovit nånting inatt heller, hostat konstant natten ut. gör jävligt ont när jag hostar också. happy life. kan inte ens äta? mamma ringde iallafall på sjukan, så fick hämta ut hostmedicin. dom tyckte typ att jag skulle komma ner och ta prover också, men ah.. provar med hostmedicinen först, än fast den smakar förjävla äckligt..

aja, nu ska jag läsa lite kemi, sen se andra avenyn. kramizar:*

åh

febern stiger, och det hör hostan med. har legat och hostat oavbrutet i typ en timme nu, och får ingen luft när jag ligger ner.. riktigt läskigt faktiskt..
nä nu ska jag starta en film, sen försöka sova. gonatt:*

puss

duschen nu, sen hämta nånting o fika sen tv:)

29 november

hade jävligt svårt att somna inatt, kallsvettades och hostade så mkt att ja trodde ja skulle dö,ahah..
vaknade vid halv nio också, trodde jag skulle få sova längre, men icket. gick iaf och la mig och kolla på andra avenyn, sen fick jag sova en stund. sen har jag inte gjort så mkt mer. låter kul, jag vet.
aja, sitter och kollar på cougar town nu, och snart kommer nog min mattelärare hit och hjälper mig att komma ikapp med matten, så uppdaterar senare:*

första advent

första advent och skyltsöndag idag, och jag ligger hemma i soffan med feber och en jävla hosta. känns ju...kul? nä, inte direkt. har vaknat flera gånger under natten också pga min jävla hosta. åh..
nämen har ingenting att skriva, tänkte bara uppdatera så ni vet att jag lever, nästan. hejs:*

ok

nu ska jag ställa mig i duschen flera jävla år, sen lägga mig och sova och vakna när jag är frisk igen. hojj:*

lördag

vaknade klockan 6 imorse av världens hostattack, trodde typ att jag skulle dö eller nått haha, plus att jag hade så ont i halsen att jag nästan inte ens kunde svälja. drygt! somnade iallafall om vid halv sju och vaknade igen vid halv elva. låg kvar ett tag sen gick jag upp och fika osv. och nu ligger jag här igen, och här ska jag ligga hela dagen. orkar fan inte göra ett skit känns det som.. aja, upd senare


helg(L)(L)(L)

äntligen helg, så jävla skönt! och den är efterlängtad kan jag lova!
iallafall, efter vi slutade så drog jag på stenmans och fika med kajsa, vanja och lille casper;);) sen drog jag och kajsa hem till mig, och åt osv. sen har vi inte gjort nått annat typ, har bara legat i soffan som 2 sjuka grisar. har så jävla ont i halsen, låter som en kråka när jag pratar, hostar gör jag ungefär hela tiden, och huvet och örat dunkar as hell. åh döda mig...
nä nu ska jag gå och borsta tänderna, tvätta bort sminket, ta en alvedon sen lägga mig och se film! hörs!

nu:


mikrofonkåt

seriöst längsta dagen på länge. kändes som om den aldrig skulle ta slut, och varje minut kändes som en evighet.  aja, drog till farmor och farfar och åt efter skolan, sen hem, och nu sitter jag här och håller på att frysa ihjäl. mina händer känns seriöst som istappar.. nämen nu ska jag fixa några saker, höres.

ge mig sommar..

sitter på slöjden och håller på att frysa ...

sitter på slöjden och håller på att frysa ihjäl. känner mig allt annat än frisk. har ont i halsen och huvet som fan, allt bara snurrar och jag hostar 24/7. nä nu ska jag lägga mig i soffan, hejs:*


Tears don't fall, they crash around me

nu har jag precis duschat mina hårförlängningar, så ska gå upp och hämta nått fika, sen kolla om det är nånting på tv, annars slå igång en film:)

I was thinking about you, thinking about me, thinking about us, what we gonna be?


onsdag

har varit utan internet sen igår, drygt! men nu funkar det iaf:) chill dag idag, som alltid på onsdagar. var bara 2 stycken på matten också, för dom andra skulle på luciarep, haha!
aja, har en ny design också, gjord av sandra :) riktigt gullig tjej, så kika gärna in! hon gör även gratisdesigner!:)

allt från h&m


sjuk

= jag idag

nemen har legat i sängen exakt hela dagen. har även gjort 4 sidor i matten, så nu är jag ikapp alla andra:) känns toppen! ska leta lite material som jag kan ha till min argumentation på svenskan också, så att jag kan få den klar nån gång! aja, hörs senare!

21:08

har spelat julmusik och julpyntat hela kvällen, plus städat mitt rum. var ett tag sen jag hade såhär städat, haha.
nu har jag iallafall nyss duschat typ, ska måla mina naglar, göra lite matte och sen se mitt favoritprogram - andra avenyn:) puss
'
bild från google.

18:59

var och handlade med mamma för en stund sen, och fick med mig denna fina lampa hem:)
och nu ska ja va lite random och börja julpynta mitt rum;) tjao

min nya drog


bildbomb från helgen!



































har haft en världsbäst helg med min favoritbebis frida, + massa andra! har haft galet kul, och den måste lätt göras om, oki? orkar inte skriva vad vi har gjort, så bilderna får tala för sig själva:)
nu har jag iallafall duschat osv, ska snart gå och borsta tänderna, sen städa undan lite på mitt rum. går knappt att ta sig nånstans, ligger kläder överallt he-he. aja, hörs!

freeedag

har typ fixat klart mig nu, ska bara borsta tänderna sen dra till skolan. dagen idag är ganska så chill, så direkt när jag kommer hem ska jag packa klart allting, sen åker jag till lycksele:D:D aja, hörs!

20:38

har nästan packat klart allting nu, bara några småsaker kvar som jag packar ner innan jag far. åh, fyfan vad jag taggar, helgen kommer bli så jävla awesome!!:D:D
aja, ska gå och tvätta bort sminket osv, sen lägga mig och se film:) så godnatt i förväg!

tagggga!


helgen kommer bli b-ä-s-t♥

torsdag

kom hem för lite mer än en timme sen. har varit på studiebesök på gymnasium idag, så en jävligt chill dag har det varit! skulle till tandläkaren halv 2 också, så drog direkt hem efter det:) men ska fixa med maten nu, uppdaterar senare!

22:24

blev massa damp med min nya design, så fick byta tillbaka till den gamla.. aja, orkar inte skriva så mycket mer, så ska sova nu. godnatt!

dagens

Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: puder, rouge, kajal, mascara
Dagens parfym: avril lavigne - black star
Dagens klädsel: leggings, linne, tröja
Dagens händelse: skolan
Dagens planer: chilla
Dagens vill ha: sommar
Dagens saknad: frida
Dagens drog: musik
Dagens finaste: många
Dagens måste: inget
Dagens dricka: cola
Dagens köp: kycklingmacka, cola
Dagens skönaste: sängen
Dagens mat: kycklingmacka till lunch, köttfärs och ris till middag
Dagens kärlek: -
Dagens mående: (y)

i go wherever you will go

såå slapp dag! gjorde typ ingenting alls på engelskan och spanskan, och sen på lunchen så drog jag, erika, linn och lovisa och åt på stenmans. gott som fan kan jag lova att det var! satt kvar där ett tag, sen drog vi på ica, kollade/provade skor osv. sen stuga, satt bara och läste + fick sluta tidigare, och matten flöt på bra:)

har iallafall nyss ätit, och har ingen som helst aning om vad som händer ikväll. blir antagligen bara hemma osv.
men vi hörs sen!


onsdag

hej. klev upp för typ 40 minuter sen, håller på att fixa mig nu osv. onsdag idag, det gillas. har bara 4 lektioner, och typ 2 timmars lunch. så då ska några tjejer i klassen gå och äta på stenmans:) gotttt!
aja, vi hörs när jag kommer hem, puss!

hej emo

åh, vilken jävla kväll.. allt känns bara bajs just nu..
ska iallafall gå och tvätta bort sminket osv, sen lägga mig och se tv + film hela kvällen!


du gör mig hel ♥

16:46

hej! kan börja med o berätta att fysikprovet faktiskt gick bra! svarade på typ alla fråger utom 2 eller nått, skönt! sen gick utvecklingsamtalet också bra. har börjat ta tag i skolan nu och det har faktiskt gett framsteg:)
aja, annars så har det väl inte hänt så mycket mer idag.
men ska äta nu, hörs senare!

tisdag

vaknade typ kvart över tolv inatt och trodde att klockan var typ kvart i nio, så fick världens panik och sprang upp, och undrade vafan ingen var vaken för, så jag kollade på klockan och såg att den ba va kvart över tolv, haha.. gick och la mig igen och somna direkt, och har sovit som en gud hela natten! var helt utvilad imorse när alarmet ringde, vilket var jävligt skönt med tanke på att jag alltid brukar somna om;p
sitter iallafall och lyssnar på musik nu, har precis ätit frukost och nästan fixat klart mig. ska läsa igenom fysiken också eftersom jag har prov idag. har utvecklingsamtal också, kewl.. fast ne.

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

har pluggat klart fysiken nu, börjar faktiskt sätta sig. skönt! så nu ska jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna osv, sen hoppa i säng och antingen se film eller sova! så godnatt



keep you much longer

kom precis hem efter att ha lekt och busat med mina favoritbarn! så extremt söta är dom, gah!
aja, nu ska jag plugga fysik, så vi hörs senare!

18:15

dagen var inte så dryg som jag trodde att den skulle va, flöt på som vanligt:) drog till tandläkaren efter jag slutat också, hade inga hål! dock vare nått dom skulle fixa till, så ska dit på torsdag igen.
aja, är förövrigt på h-a-p-p-y humör, vilket känns riktigt skönt! och nu ska jag, mamma och jennifer iväg till agneta och världens sötaste barn, så ska fan krama sönder dom! men ska fara nu, så vi hörs när jag kommer hem!

måndag

och så var den helgen över, och en ny skolvecka börjas. är så grymt less på skolan just nu så jag skulle seriöst göra allt för att få lov. men bara några veckor kvar att bita ihop! aja, dagen idag är dryg, men inte den drygaste, så ska nog klara av den. ska till tandläkaren klockan 4 också, så vi hörs nån gång runt 5! puss

gina tricot


17:28

har nästan nyss kommit hem från "farsdag-middag" hos farmor och farfar. kusinerna var också där, så de va kul. fick godaste maten också, mums! nu ska jag iallafall sätta igång och plugga fysik, så vi hörs sen!


seriös bild ;pPppPp

söndag

ska till farmor och farfar och äta nu, hörs när jag är hemma!

00:37

blev kajsa ikväll igen, och som vanligt sparka vi ner på samhället och köpte nånting att äta = vårat liv. så ikväll har vi bara ätit, skrattat, halvsovit, sett film osv. ska iallafall snart sova, är trött som ett avel. så vi hörs! godnatt

true


hahahahahahahahaha shit


lördag

vaknade typ kvart över 10 i morse, gick upp och åt frukost och sen städade jag hela huset! haha, fråga mig inte varför.. men nu äre städat och fint iaf;) har hunnit plugga fysik också, börjar sätta sig nu hoppas jag.
aja, resten av dagen vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med, blir nog ba att chilla:)

Jag försöker att strida mot känslan

jag och kajsa sparkade ner på ica tidigare ikväll och handla godis och cola, drog senare hem till mig och kolla på idol. är något sur över att elin åkte ut! men olle är ju kvar, he-he. annars har kvällen mest bara bestått av en massa flum. galen brud kan jag lova att hon är! hon drog hem nyss iallafall, har precis tvättat bort sminket, borstat tänderna osv. så ska lägga bort datorn och sova, är tröttare än något annat just nu känner jag. så godnatt:)

Watch me go, where she stops? Nobody knows

hej, kom hem för en stund sen, dagen idag har gått snabbt som fan! har typ inte hängt med haha. hade bad på gympan också, och galet vad kul det var:D hoho. aja, ska gå upp och hämta en till macka nu, för som dom flesta vet så blir man jävligt hungrig efter man har badat;) så latero!


memories will be back


galet vad jag s-a-k-n-a-r thailand!♥

förövrigt så har jag inte gjort ett piss idag. har bara legat i sängen och kollat på andra avenyn. beroendeframkallande kallas det. har inte ont i magen längre heller, blev dock jätte yr för en stund sen. så fort jag ställde mig upp så snurra allt och kändes som om jag bara skulle ramla ihop. läskigt. men aja, ska se tv nu. hörs

grym!


hemma

vaknade imorse med typ kramp i magen, och kändes som om jag skulle spy vilken minut som helst. så blev hemma idag. har dock varit vaken sen typ halv 8? har iaf kollat på andra avenyn osv. ska snart göra matte, sen plugga fysik. så vi hörs sen!

onsdag

har varit snöstorm exakt hela dagen?kul. och kallt som fan har det varit också, usch! dagen idag har iaf flytit på bra. hade bara 4 lektioner. och på lunchen så drog jag hem till farmor och farfar och åt gomat + bullar;);) for även dit och åt middag senare, + ännu mer fika, hahah! aja, har pluggat fysik ikväll också. har prov på tisdag och kan inte ett skit.. så blir typ hårdplugg nu, för ska fan få mer än G, oki? nemen nu ska jag lägga mig och se andra avenyn och dricka min kära varma oboy♥ puss

rösta!

jag är med och tävlar i månadens blogg hos http://nadjajasim.blogg.se/2010/november/utkast-nov-8-2010.html#comment
rösta på mig, är nummer 4:) vore jätte snällt!

(y)

har precis målat mina naglar, ska alldeles strax krypa ner under täcket med varm oboy och se tv:) så godnatt i förväg!


jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig.




Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

They call me freedom, just like a wavin' flag

har städat klart nu, skönt! iaf, dagen idag har varit chill. hade tid hos psykologen klockan 9, så slapp so;n vilket jag inte klagar på. pratade ganska länge den här gången, så fick gå direkt till fysiken efter det, den lektionen flöt iaf på. sen matten rullade också på som vanligt. sen lunch och gympa. och galet vad kul gympan kan vara ibland, haha! sen hade jag kemi typ 10 min, för jag skulle till kuratorn, och den här gången pratade vi aslänge, så missade hela andra so lekitonen också, haha! aja, sen musik, fick spela massa instrument hela lektionen, chill!:) sen när jag kom hem hade mina nya hårförlängningar som jag beställt kommit:D

aja, ska göra några fysiktester på datorn nu, sen får jag se vad som händer:)
så vi hörs, puss

-

ska städa nu, skriver senare!

nu ska jag se andra avenyn, sen sova! godnatt

måndag

har varit nära o somna på typ varenda lektion idag, segt har det varit också, gah. men duktigt nog så har jag klarat mig igenom hela dagen;) har iallafall nyss ätit, sitter framför kaminen just nu. galet skönt kan jag lova att det är!
aja, ska göra bort lite matte nu, sen får jag se vad som händer. puss

godmorgon..

låg och kollade på andra avenyn till typ ett, var uppe och hämta macka osv. skulle göra ett nytt försök med att sova, gick åt helvete. låg och kollade upp i taket som en idiot, kunde ändå inte sova. seriöst, fick damp! somna nån timme efter det iaf, men vaknade igen klockan 6? orkade inte ens försöka sova då, så gick upp och duschade osv. och nu har jag precis fikat, ska snart klä mig, fixa mig osv. så hur jag ska klara den här dagen har jag ingen aning om, är tröttare än någonting annat just nu, åh.
aja, ska klä mig nu, hörs

åh

kul att jag inte kan somna:):):) skoja, får damp.....
var iallafall nyss uppe och hämta mjölk, så nu ska jag lägga mig jävligt skönt och se på andra avenyn, och sen försöka sova!

godnatt

såg just att jag haft över 150 besökare dom 3 senaste dagarna, kul!:)
nu ska jag i alla fall lägga mig och försöka sova. så godnatt alla ♥

We're smiling but we're close to tears

var precis inne hos helene och gjorde bort mitt matteprov, klarade det:):):)
annars då? har inte gjort nånting alls idag, har spenderat typ hela min dag i min säng, kan va skönt sånt också! så nu ska jag flytta mig från sängen till soffan och vänta på att ensam mamma söker ska börja.

vinnaren av dagens blogg!



klicka på bilden för att komma till vinnarens blogg!:)

håll utkik efter nästa dagens blogg! :)

dagens blogg!


btw

jag är med och tävlar i veckans blogg hos http://yleona.blogg.se/2010/november/nu-ar-10-st-uppe.html#comment
rösta på mig, jag är nr 2. vore jätte snällt! :)

söndag

mitt internet var borta hela dagen igår, därför ingen uppdatering. iallafall så var jag i dorotea, på 40 års fest för min farbror. var hur trevligt och kul som helst, och många av dom som var där har jag inte träffat på 482942 år känns de som, haha. dagen/kvällen bjöd iaf på gomat+gofika, lekar, tävlingar, prat osv:)

aja, snart ska jag iaf gå in till helene och göra bort mitt matteprov, sen får jag se vad som händer. LATERO

idol

såg just idol, och bäst ikväll var ju lätt olle och elin! gah, gåshud!
nu ska jag i alla fall gå och se film med syster, sen se vem som åker ut idol. blir nog inget mer inlägg ikväll, så vi hörs!


hahah, gammal bild..

vinnaren av dagens blogg!


klicka på bilden för att komma till vinnarens blogg!:)

håll utkik efter nästa dagens blogg! :)

dagens blogg!


kärlek på avstånd


back

är tillbaka nu, behövde bara göra diagnosen, som faktiskt gick bra! ska få göra provet på söndag, då har jag lite mer tid att plugga till det också;) aja, hörs senare

brb

ska in till helene och göra en mattediagnos och ett matteprov...........kul

torsdag

har inte kunnat uppdatera så mycket idag, har varit med isabell, också har syster fyllt år osv. iaf, klev upp och gratta syster, sen efter ett tag så duscha jag, sminka mig osv, sen for jag till isabell och gjorde seriöst goaste maten! blev kvar hos henne ett tag, sen for vi hem till mig och åt tårta och massor. efter det såg vi film med syster - the ring. fyfan, trodde jag och isabell skulle dö eller nått, haha.. aja, sen ha vi inte gjort så mkt mer. hon drog iaf hem för en stund sen, och nu ligger jag i sängen och funderar på att slå igång en film:)
förresten, har beställt nytt löshår också, grymt! mitt andra börjar bli gaanska slå slitet, så det kanske var på tiden;) nemen ska se film nu, vi hörs.


grattis syster













alexandra, jag vet att vi bråkar ofta, men du ska veta att jag verkligen mår skit när vi gör det. men syskonkärlek finns ju alltid. jag kanske säger det för sällan, men jag älskar dig verkligen hur mycket som helst, och jag är otroligt stolt över att få vara din storasyster! du är en helt underbar person, som förtjänar det allra bästa.
ha en bäst dag, för det är du värd! ♥


film

har börjat få tillbaka min äckliga huvudvärk, så ska lägga mig och se film nu, sen sova. godnatt

20:28

har inte gjort nått speciellt idag, for ner på stenmans en sväng med mamma, mormor, alexandra och jennifer, fick äntligen äta min kycklingmacka!! sen har jag typ bara chillat vid datorn, fixat min systers prestent osv.
aja, ska kolla på tv eller nått nu, hörs sen.

anna winblad - embrace me


onsdag

ligger i sängen nu och vill aldrig kliva upp känns de som. grått och tråkigt ute. så blir nog att ligga och glo filmer hela dagen, skönt ändå!

when i look at you

hej,ligger i sängen nu och funderar seriöst på att sova,haha! nemen var ju med isabell idag. hon kom hit vid 2, så for vi direkt ner på stenmans o fika. blev as sur för att dom inte hade nån kycklingmacka:@ mitt liv rasa typ i bitar. nemen skämt åsido. aja, blev kvar där ett tag, sen for vi hem igen o gjorde ingenting alls typ.
har inte hänt nått speciellt sen hon drog hem heller. har mest bara degat framför datorn. kan va skönt sånt också.

aja, nu ska jag antingen se film eller sova! får se vilket det blir.
sen måste jag bara få säga att jag har världens finaste vän, tack för allt melinda!


morfar

för 72 år sedan föddes världens finaste ängel.

jag minns allt så väl, har låtit drömmarna påminna mig, spelat upp det för mig själv i huvudet tusentals gånger.
vi hade ca 90 mils avstånd emellan oss, vilket gjorde att vi inte träffades så ofta. men jag var lika lycklig varje gång jag visste att jag skulle få träffa dig. jag kommer ihåg att jag alltid sprang det fortaste jag kunde för att få krama dig när vi sågs, och du kom alltid med en stor påse med godis till oss. och jag ringde till dig så ofta jag kunde, bara för att få höra din röst.

jag kommer så väl ihåg den sista sommaren med dig. precis som alla andra somrar så var vi nere i åsa, på campingen, då du började bli sjuk på riktigt. du kunde inte gå långt alls, utan fick stanna och ta långa pauser efter bara några meter, du kunde inte ligga ner och sova på nätterna, för du fick ingen luft. vi sa hela tiden åt dig att besöka en läkare, men du var envis.
dagen innan våran familj skulle åka tillbaka till lilla vilhelmina, hade vi kräftskiva med våra grannar. jag kommer ihåg att du kom förbi för att säga hej, och du berättade att du mådde mycket bättre. jag blev så glad, för det såg verkligen ut som så.

så kom den dagen då vi skulle åka hem. jag kommer ihåg att jag vaknade av att någon knackade på dörren, och mamma skyndade sig att klä på sig, och sprang sedan ut genom dörren. jag somnade om, och vaknade nån timme senare av att telefonen ringde, mamma svarade och gick ut och stängde dörren. jag gick upp och öppnade dörren lite, och såg att mamma satt på stolen och grät. jag reagerade inte särskilt mycket, utan gick och la mig igen. kunde dock inte somna om, utan låg bara och tänkte. efter några timmar väckte mamma oss, och sa att hon hade något att berätta. då förstod jag att nånting hade hänt. jag frågade utan att tänka; vem är det som har dött? mamma började gråta, och sa sedan; morfar, har dött..
efter det slutade jag lyssna, jag ville inte tro på det mamma sa.
vi åkte direkt till sjukhuset, för att ta ett sista farväl. jag kommer så väl ihåg när dörren sakta öppnades, och det första jag såg var du liggandes på ett bord, med en vit klänning och ett ljus bredvid dig.
tårarna rann i floder när jag stod där, och bara tittade på dig. jag ville inte tro att det var sant, att du hade lämnat oss.
du var som en bästavän för mig, du var bland det bästa jag hade.

men med åren har jag ju lärt mig att hantera min sorg på bättre sätt än så,
för jag vet ju att du har det bättre nu. ibland känner jag att du är med mig, i dom stunderna vet jag exakt skillnad på rätt och fel, och allting blir enkelt och rätt. tårar rinner än och jag saknar dig lika mycket nu som då, men jag har lärt mig att minnas allt bra.

och idag skulle du alltså fyllt 72 år.
grattis på födelsedagen, guds finaste ängel!
jag älskar dig, hoppas du vilar i frid ♥








tisdag

hej. har precis gjort mig i ordning lite snabbt, haha är fan as sliten idag.. inge löshår, bara lite smink osv. sött:]
hur som helst så ska jag iaf vara med isabell idag, ska snart fara ner på stenmans o äta, sen ska hon hjälpa mig o räkna matte?haha nemen ligger aslångt efter, så måste typ jobba ikapp hemma.........kul:):):)
aja, vi hörs när vi hörs. puss

film

har precis kollat på ensam mamma söker, eftersom jag missade det igår. ska slå igång en film nu, så ciao.

klar med städningen!

så, nu är jag äntligen klar med städningen:D haha fan vad lång tid det tog, men nu äre städat och fint;)
aja, nu ska jag ta ett långt varmt bad, så vi hörs sen!


städar!

har städat sen typ halv 11 imorse, och är inte klar än?haha.. har iaf dammtorkat hela min hylla, + rensat bort en massa saker från den, rensat bort en massa kläder från garderoben, städat min sminkhylla osv. ska bara dammsuga och plocka upp allting från golvet + skura, byta sängkläder, och sen är jag klar:) så vi hörs sen!



RSS 2.0