måndag

Måndag igen. Dagen har rullat på bra trots regnet. Hela eftermiddagen spenderade vi på sjukstugan där vi fick prova ta EKG och sånt på varandra. Hur kul som helst men oj så svårt haha.. Fick sluta 2 timmar tidigare så då tog jag med mig olivia ner på gymmet. Blev ingen cardio idag utan körde axlar och rygg i ungefär en och en halv timme (kabaaaam) och sen fick jag med mig ett nytt proteinpulver hem. Nöjd :))))) Nu ska jag smida lite planer med kim och går allt som jag vill så sitter det en tatuering på mig om bara några dagar, woooop!!

28 april

Gick superfint att jobba i fredags och dessutom kirrade jag jobb på tisdag också. Feeeels good :):) Igår var jag och mamma ensam hemma över dan så vi gjorde hemmagjord pizza och åt det i soffan framför en film. Lite lördagslyx sådär. På kvällen fick vi besök från stockholm så vi både åt och drack gott. Idag har vi dragit några roadtrips (där förövrigt jag satt bakom ratten) sen var jag nere på gymmet för att köra slut på biceps och triceps innan en grillkväll väntade. Haft en helt OK helg med andra ord :) Nu ska jag se film, smsa och dricka lite cola. Ha en fin kväll folket!

it's friday friday

Var uppe med tuppen idag trots att jag är ledig. Fick en förfrågan om att hoppa in och jobba lite senare, tackade såklart ja och dessutom vaknade jag upp till detta ↑ plus strålande solsken. Hur skönt är inte de lixom? :))))) Ska ta mig en dusch o så innan jag börjar. Vi hörs lite senare :)

leg-day!

Dagens utmaning var att köra minst en mil intervaller som uppvärming. Körde 1,5 mil och jävlar vad skönt de kändes efteråt. Drog till med en timmes ben-pass efter det + lite magövningar. Skippade bröst eftersom jag har sån jäävla träningsvärk haha.. Är iallafall hur nöjd som helst efter dagens pass :) Nu ska jag göra upp eld i kaminen och invänta middagen. Puss!

helg

Hade sovmorgon till 10.20 idag. Kom på skolan och fick reda på att jag var ledig idag också. Hade kollat fel på mitt schema och trodde vi skulle ha akutsjukvård nu på morgonen, men nej vi hade barnhälsovård och vår lärare är borta och alla andra lektioner var inställda haha.. Så fick med andra ord helg igår eftersom jag är ledig imorgon också. Såååå skönt!! :)))))) Ska göra klart de skolarbete jag har kvar och sen dra ner på gymmet. Blir ben & bröst idag, och sen har jag gjort en liten utmaning med mig själv.. Hur det går återstår att se, men mer om det senare;)

Onsdag

Började 10.30 idag, hade en lektion och fick gå hem redan 2 timmar senare. Värt hehe. Så har ägnat lite tid till att göra bort allt skolarbete för den här veckan så att jag slipper ha de hängandes på axlarna. Har hets-ätit ett gott mellanmål och är snart påväg ner till gymmet för att ge axlarna och ryggen en rejäl omgång. Taggad till max!!


tisdag

Slutade skolan 14.40 idag och då vandrade jag ner till gymmet i spöregnet. Så typiskt mig att alltid bli så sur och grinig när de regnar ute hehe.. Idag blev det iallafall biceps och triceps, + lite magövningar i slutet. Trots mitt griniga humör var jag taggad till max och jag fick till ett riktigt bra pass. Höll igång i 2 timmar och kunde knappt lyfta armarna i slutet. KABAAAAM. Lite kycklingwook i magen och nån timme senare var jag lite spontant nere på gymmet igen för ett spinningpass i 45 minuter. Oj så jobbigt det var men oj så nöjd jag är efter dagens träning!! :) Nu ska jag sätta igång en film och sedan ta igen lite sömn. Sovmorgon både imorgon och på torsdag, sen på fredag är jag ledig. Livet är rätt bra ibland alltså!

måndag

Skolan har dragit igång igen efter 7 veckors uppehåll. Redan ett nationellt prov i engelska som väntar nästa vecka så är typ redan skolless hehe.. Fick iallafall träffa mina fina tjejer och sen gick vi goaste fikat i slutet av dagen :)))) Ny träningsvecka har också dragit igång och jag bokade in mig på ett specialpass som någon från umeå höll i och jag lovar er att det var det jobbigaste jag gjort på ett jävligt bra tag. Men trots att jag var helt slut på efter de passet tog jag mig ut på en kvällsrunda med min syster och skrapade ihop 6km. Feeeeeels good! Nu ska jag skalla kudden framför en film, godnatt på er :)

 


söndag

I fredags gjorde jag bort min sista praktikdag så vi hade kramkalas, pusskalas och sen fick jag en blomma av världens finaste arbetskamrater. Känns hur tråkigt som helst att det är över, jag som trivdes så bra!!
 
Annars har jag haft en jättebra helg med bra folk. Har sovit borta hela helgen och därför ska det bli extra skönt att sova i min egna säng inatt. Kommer dock bli jävligt ensamt då jag haft nån bredvid mig hela helgen haha. Aja ska inte klaga iallafall! :) Nu ska jag sätta igång en film och smsa lite innan jag stänger igen ögonen. Godnatt!

SM-guld, skellefteååååå <3

Spenderat kvällen nere hos martina där det blev hokeykväll med hon, mona, jessica och matley. Vi tryckte i oss chips, dipp och cola och bäst av allt var ju att skellefteå tog hem guuuuldet. OJ så mycket bättre kvällen blev (trots att den redan var jävligt bra)!! Det firades med några raggar runt samhället innan jag åkte hem. Har precis landat i sängen och ska sätta igång en film och smsa lite innan jag stänger igen ögonen. Godnatt på er :)

Onsdagskväll

Haft en fin kväll med massa fint folk. Har precis landat i sängen och ska snart stänga igen ögonen. Imorgon ska jag vara med på en öppning på praktiken vilket innebär att alarmet ringer på alldeles för tidiga timmar.. Godnatt!


Startar dagen på bästa sätt

2 timmar på gymmet avklarat. Värmde upp med 6 km intervaller och sen körde jag biceps och axlar följt av lite magövningar i slutet. Känns hur skönt som helst!! Tryckt i mig ett äpple och en proteinshake och ska snart börja vandra mot praktiken. Hörs efter 6 nån gång, puss!


07:12 - laddar upp inför gymmet!


tisdag

Idag efter praktiken svängde jag förbi black rinse för att införskaffa mig ett nytt par av mina favvo-jeans (skönast i världen) innan jag åkte ner på gymmet för att köra slut på mina ben. Sagt och gjort, benen bara skakade efteråt och oj så skönt det kändes. Efter det åkte jag hem - duschade - gjorde mig iordning - hetsåt lite (mycket) mat innan jag drog ut. Träffade folk och såg lite hockey men åkte hem innan tredje perioden började. Ooooooch skellefteå dominerade igen och tog hem den tredje finalmatchen. Vinner dom på torsdag avgör dom och  tar hem guldet!! Dock skulle jag hellre se dom ta hem guldet på hemmaplan på lördag hehe.
 
Börjar förövrigt 10.30 imorgon och slutar 18.00 så har planerat in ett pass på gymmet innan praktiken. Ingen vila här inte. KABAAAAAM!!

Lunch

Är hemma på lunch nu och det är strålande solsken och huuur varmt som helst så passade på att sätta mig ute i solen ett tag innan jag åker tillbaka till praktiken. Går förövrigt superbra och vi lär väl spendera resten av dagen ute skulle jag tro. Klagar inte det minsta!! Slutar 4 och då väntas ett hårt ben-pass och sen en kväll med mina fina. Puss!


söndag

Vaknade 07:40 imorse av att solen lyste upp hela rummet. Skönt sätt att vakna till men va inte pigg nog för att kliva upp så somnade om och vaknade vid halv elva igen. Sen dess har jag hunnit vara på ica för att handla lite celsius, övningskört och dragit ett skönt biceps och triceps pass på gymmet innan jag parkerade mig i soffan framför hockeyn. Kan med ett stort leende på läpparna säga att skellefteå vann igen och tog hem den andra finalmatchen. Oj så fint :))))))

lördagsmys

Va nere på samhället tidigare idag och tog en mys-fika med min lillasyster innan vi drog hem och fixade lite. Mamma och min andra lillasyster har varit på språkresa i spanien hela veckan så vi städade, jennifer gjorde en fin täckning som hon satte upp och sen fixade vi iordning lite middag innan dom kom hem. Hockey har det också varit och skellefteå räddade min kväll och tog hem den första finalmatchen. Nu laddar vi om inför den andra matchen imorgon :)))) 
 
Haft en helt OK kväll och nu blir det sänghäng med irene huss på tv:n, snapshat och lite sms. Puss på er!

lördags-inspiration


lördag

Halkat efter lite med bloggen de senaste dagarna men har haft så mycket annat att göra och inte haft så mycket tid för datorn. Men min iphone, som varit på lagning, är tillbaka så blir lättare nu när jag kan uppdatera från mobilen också :) Annars gör jag inte så överdrivet mycket. Vaknade för ett litet tag sen och nu ligger jag i soffan framför pretty little liars. Ska ut och fika på samhället lite senare med min syster och sen ikväll laddar vi upp för första finalmatchen mellan skellefteå och luleå!! Körde förresten ben på gymmet igår och idag känner jag mig såhär ↓
 

members.com

Är ni sugna på lite billiga och snygga skor, kläder, väskor osv nu till våren/sommaren finns det en perfekt sida där ni kan klicka hem det mesta för en superbillig peng, och det är upp till 80% rea. Känner du dig sugen? Allt du behöver göra är kommentera din mail så skickar jag en invite, då får du även 50:- i startbonus för att handla för, hur bra som helst ju!! :)

måndag

Lovet har dragit förbi och praktiken har börjat igen. Har haft kramkalas med barnen och spenderat den största delen av dagen ute i solen. Ingenting att klaga på!! Efter praktiken sprang jag ner på gymmet för att pumpa axlar och biceps. Fick till ett bra pass och jag var hur nöjd som helst efteråt. Åkte hem och tryckte i mig middag och sen körde jag lite kvälls-cardio. Varierade mellan powerwalk och löp och skrapade ihop runt 6 km :) Nu avrundar jag kvällen framför tv;n innan jag stänger igen ögonen. Godnatt på er!

söndag

Igår hann jag dra ett ben-pass med Lovisa och sen på kvällen fick jag spendera lite kvalitetstid med Kajsa som landat på hemmaplan. Vi bastade och drack lite cider och sen blev det soffhäng framför tv;n och en massa prat. Välbehövligt!!
 
Vädret idag bjöd på strålande solsken och några plusgrader så vi svängde förbi stugan och fastnade ute i solen några timmar. Drog till med morotsolja i ansiktet och kunde åka därifrån med ett litet resultat hehe. Åkte ner på gymmet direkt jag kom hem och körde ett konditionspass på en timme ungefär. Har precis duschat och sånt så nu ska jag gå upp och parkera mig i soffan och spendera resten av kvällen där. Puss!

kettelbells och hockeykväll

Kettelbells-passet var hur roligt och jobbigt som helst och jag ångrar inte en sekund att jag provade på det. Ska absolut boka in mig på fler såna pass! :) Ikväll blev det hockeykväll med Isabell och skellefteå krossade linköping och har tagit sig vidare till final. Sååååå jäkla underbart!!!! Det firade vi med yatzy, cider och lite annat gott hehe. Nu skallar jag kudden framför en film. Puss!

nytt i garderoben

Supernöjd över mitt nya träningslinne som förövrigt satt som en smäck. BAAAAAM!

hello friday

Efter en god frukost och lite fix här hemma smorde jag in mig med morotsolja och satte mig ute i solen ett tag. Var inte lika varmt som termometern visade så gick in nästan lika snabbt haha.. Ska iallafall snart göra iordning lite lunch och sen ladda upp för ett kettelbells-pass. Lite nervös eftersom det är första gången men jag har fått hem mitt nya träningslinne så kommer rocka iallafall hehe. Vi hörs lite senare!

23:58

Hängt med Isabell ikväll igen. Morötter och dipp, storvinst i yatzy, massa prat och en massa skratt. Precis vad jag behövde :)))) Hon drog precis hem och jag har lagt mig förjävla skönt i sängen och hade tänkt slå igång en film innan jag slocknar. De var nog allt för ikväll, piz!

torsdag

Började dagen med ett aaaaasjobbigt men roligt spinningpass. Var helt slut på efteråt men fan så skönt det kändes! :) Har spenderat några timmar ute på samhället med mamma och syster. Kollade runt lite och sen stannade vi och tog en fika. Mysigt! Nu ska jag byta om till träningskläder igen och åka ner på gymmet för andra gången idag för att kötta rygg och triceps. Hörs senare!

fina onsdag

Idag har jag hunnit varit förbi i latikberg 2 gånger, handlat, pumpat biceps och mage på gymmet och nu på kvällskvisten hängt med David och Isabell. Blev hockeykväll hos Isabell och skellefteå tog hem vinsten igen, underbaaaart. Det firade vi med att dra några raggar och ha lite fin allsång i bilen. Precis kommit hem iallafall och ska spela lite candy crush och lyssna på musik ett tag innan jag sätter igång en film. Puss!

hurtbulle

 
Har hunnit vara på gymmet 2 gånger idag. Först ett ben-pass som gick hur bra som helst, sen efter middagen blev det ett spinningpass i 45 min med bra puls och bra tempo, perfa ju :)))) Hann bara komma innanför dörren typ innan Isabell skrev och frågade om jag ville följa med på en powerwalk. Inga ursäkter alls utan jag drog på mig skorna och vi skrapade ihop ungefär 6 km med en massa prat och en träff med David. Nu skallar jag kudden med ett léende på läpparna, en bra film och lite sms. Godnatt på er!

påsken

Prioterat bort bloggen och datorn några dagar, men här ovan ser ni lite hur mitt lov sett ut iallafall. Har hängt i stugan med en hel drös folk, glassat i solen med morotsolja i ansiktet och faktiskt skaffat mig lite färg, ätit sjukt god påskbuffé, ätit godis och annat gott, blivit bortbjuden på middag, hängt med emil och linus, sett hockey med isabell, gått in i april månad(helt sjukt vad tiden går!!) och tränat bort all mat jag tryckt i mig hehe.
 
Vägde och mätte mig imorse och jag blev sjukt nöjd över resultatet. Trodde jag hade lagt på mig hur mycket som helst i helgen, men icket. Det är sånt här som får mig att aldrig vilja ge upp, och det tänker jag fira med 2 pass på gymmet idag. Ett ben-pass om någon timme och sen ett spinningpass ikväll. Hur taggad som helst!:D

RSS 2.0