tillbaka!

Har verkligen inte haft tid för datorn eller bloggen den senaste veckan, har haft så mycket annat i vägen. Har den här veckan haft sju prov/redovisningar i skolan så nog har jag fått plugga häcken av mig hehe. Annars har jag umgåtts med mina fina och tränat. La ju träningen lite åt sidan ett tag, vilket jag ångrar, men jag är tillbaka på banan igen och det är sjukt skönt!
 
Är iallafall ledig från skolan idag, på en fredag hehe. Klagar inte det minsta!! Fått 12 timmars sömn inatt och nu har jag precis tryckt i mig en god frukost. Har gosat ner mig i sängen igen och ska se lite desperate housewives innan jag börjar packa, ikväll åker jag mot Sollefteå och blir där hela helgen :) Men vi hörs lite senare, puss!

söndag

Hade en toppenkväll igår också, hela helgen har bara varit sjukt bra!! Är dock rätt seg hehe, men jag klagar inte det minsta! Har haft Kajsa på besök idag och nu har jag precis ryckt upp mig. Ska göra mig iordning lite sen ikväll blir det söndagsmys med en fin person :) Men vi hörs senare, har lite saker att fixa. Puss på er!

lördag

Igår hade jag en toppenkväll, taaaack alla inblandade!! Har precis duschat och fräschat upp mig lite, börjar känna mig som en människa igen haha. Nemen ska fixa mig o så snart, sen lite senare möter jag upp en fin person, och kvällen kommer som igår spenderas med fint folk :) Hörs senare folket!

freeeedag och utgång

Idag tog jag helg redan 10.45, hur skönt som helst!! Gjorde bort engelskaprovet också, kändes som att det gick rätt skapligt, men det återstår att se! Har städat lite på övervåningen, sett one tree hill, ätit och börjat fixa mig inför ikväll då det blir utgång med fint folk. Blir nog skoj:D Men ska fixa klart allt nu, sen börja dra mig ut. Ni får ha en fin kväll, puss!

mys

Ikväll har jag myst på. Gjort ansiktsmask, noppat ögonbrynen, fyllt upp rummet med tända ljus och pluggat engelska. Känns som att jag har koll på det mesta, så nu kan jag lägga det åt sidan och gosa ner mig i sängen framför one tree hill resten av kvällen. Puss!

torsdag

Dagen har bjudit på plusgrader, regn, halka, rullstolsrace, chokladbollsbak och massa uppgifter. Har faktiskt varit en skön dag! Har ätit middag och nu sitter jag med engelskan i högsta hugg. Ikväll har jag planerat in en myskväll med plugg, film, tända ljus, ansiktsmask, myskläder och allt sånt. Var ett tag sen jag bara va hemma och tog de lugnt, så de ska bli skönt :) Nu ska jag plugga engelska, vi hörs lite senare!
 

onsdag

Har typ haft världens skönaste dag idag. Skolan rullade på som vanligt och vi fick dessutom sluta redan halv 2. Drog med mig mina tjejer ner på gymmet och skrapade ihop 2 timmar ungefär, nöjd!! Åkte hem efter det, åt middag och tog mig en skön dusch innan jag drog ut. Satt och prata av mig lite hos mini innan de blev hockey med krille, fanny och mona. Vilhelmina förlorade med 5-4 mot åsele men trots de har jag haft en jävligt kul kväll. Träffat folk jag inte träffat på ett tag och dessutom hann vi fyra halka påvägen till krilles bil, eller mona halkade men drog med oss andra. Haha gjorde typ min kväll.
 
Jaja, blev bara en massa önödigt svammel. Ska se one tree hill och invänta sömnen. Godnatt på er!

tisdag

Fick spontan sovkompis inatt haha, men slapp sova själv iallafall! Trots att det resulterade till allt för lite sömn klarade jag av dagen utan problem. Kan faktiskt säga att den varit rätt skön trots att det är tisdag och vi slutade klockan 4. Men jag har mina fina runt mig, och på sista lektionen myste vid med peppakakor och julmust!
 
Kom hem för ett tag sen och har precis tryckt i mig pannkakor. Ska lägga mig och se lite one tree hill ett tag innan jag ställer mig iordning för att spendera kvällen med mina fina. Puss på er!!
 

måndag

Hello monday. Skolan idag rullade bara på som vanligt. Hade ingen samhällskunskap så fick gå hem redan halv 2, klagar inte!! Gick hem och tog en powernap på nån timme innan middagen och sen ikväll har jag bara varit ute. Träffat lite folk och raggat lite, inte så mycket mer. Kom iallafall hem för ett tag sen och nu tror jag att jag ska göra varma mackor med oboy, sen bara mysa med en film. Godnatt på er :)
 

söndag

 
 

godnatt

Haft Isabell här hela kvällen ungefär. Vi ha myst med chips, popcorn, dricka, film, skitsnack och massa skratt. Tack för en bra kväll fina du!! Hon drog precis hem och jag ska slå på lite one tree hill. Godnatt på er!
 

nyduschad och redo för myskväll

Idag har jag varit ute och fikat med mamma och pappa, sen övningskört lite efter det. Provade på halk och massa annat skoj :) Sen har jag inte gjort så mycket mer. Kollade igenom de avsnitt som kommit ut av 'portkod 1321', jävligt bra faktiskt, fastnade direkt!
 
Har precis duschat och dragit på mig myskläder. Inväntar middag och sen Isabell som kommer över för lite lördagsmys. Puss!

hej lördag


bajsliv

Tog tummen ur röven och städade i min garderob, inne på min toa och sen inne på mitt rum. Jag vek in alla kläder, skurade, damsög, dammtorkade och hade mig. Duktig!! Efter det åkte jag ner på body center där jag värmde upp med att springa några kilometer och avslutade med armar, ben och mage.
 
Har precis tryckt i mig tacos och dragit på mig myskläder. Har sån här kväll där livet går emot mig och jag bara vill vara ensam och inte prata med nån ungefär. Så ska gosa ner mig i min säng, dricka cola, tröstäta (funkar alltid) och kolla på film. HeråååÅÅåÅ
 

fredag

Fredag likaså helg, wiho!! Gjorde bort dom 2 lektionerna jag hade idag sen åt jag med mina tjejer innan jag åkte hem med mamma och pappa. Har gosat ner mig förjävla skönt i sängen och ska nog se nått avsnitt av one tree hill innan jag tar tag i min nedervåning. Ligger kläder och skit överallt ungefär hehe.
 
Ikväll har jag ingenting planerat så får ta kvällen som den kommer. Ska iallafall försöka ta mig till gymmet. Nu ska jag se one tree hill, puss på er!

-

Jag är medveten om att det kommit upp en del deppinlägg den senaste veckan. Men detta är min blogg där jag skriver vad jag vill. Sen tänker inte jag gå runt och låtsas vara glad när jag egentligen inte är det. Står i en fas i livet där allt vänds upp och ner ungefär. Några av er fattar säkert vad jag menar. Det är så mycket blandade känslor om allt, känslor som jag inte kan kontrollera, både av besvikelse och ilska.
 
Jag är dock inte värd att må såhär. Det är ingen. Jag har därför varlt bort så otoligt många i min närhet som jag inte alls tänker lägga energi på mer, eller överhuvudtaget bry mig om. För mig har ni bara blivit till luft. Folk som visat en sida av sig själv, men sen bara vänt blad ungefär. Helt sjukt vad många falska idioter jag haft i min omkrets och som jag faktiskt haft ett förtroende för. Är nästan lite arg på mig själv för att jag inte märkt detta tidigare. Helst av allt skulle jag bara vilja flytta härifrån. Flytta till ett nytt ställe, börja ny klass och börja om mitt liv från ruta ett ungefär. Men sen har jag ju också folk i min närhet som är dom finaste som finns. Dom som är guld värd och så jävla bra. Ni vet vilka ni är ♥
 
Det var allt jag ville få sagt. Nu ska jag, efter en skön kväll med mina goingar, dricka cola och se one tree hill!

-

Kommer lägga bloggen lite åt sidan ett tag. Livet och allting går bara nerför och jag har så mycket annat jag måste ta i tu med först.

tisdags-inspiration


tisdag och sjuk

Efter knappt några timmars sömn vaknade jag upp och kände mig inte frisk nånstans ungefär. Har sovit med tröja, mjukisbyxor, filt och duntäcke och trots det har jag frusit. Ont i huvudet, halsen, öronen och ja, u name it. Har precis ätit lite frukost och gosat ner mig i sängen igen. Ska se lite oth och ta de lugnt. Hörs lite senare!

21:00

Har varit ute med mona ett litet tag ikväll. Drog först o va me simon och några, åt glass och såg söt ut medans grabbarna spelade. Efter det svängde vi förbi per innan vi blev less och drog hem. Har laddat upp med popcorn, oboy och one tree hill som jag ska mysa med. Skönt att vara hemma tidigt hehe.

måndag

Måndag igen. Dagen har varit seg, men vi fick sluta en halvtimme tidigare så ska inte klaga. Efter skolan sprang jag ner på tallbacka för att lämna in mitt schema. Bokade också in jobb under hela påsken vilket känns jättebra. Fick förfrågan om att jobba jul också men jag är ju borta hela jullovet så fick tacka nej.
 
Blir snart middag iallafall och sen ikväll drar jag ut ett tag. Puss!

.

Less less less.. skulle helst av allt bara behöva åka ner till mitt andra hem. Det enda ställe som får mig må bra..

bästa


söndagsmys

Blev bjuden på fika och god mat hos farmor och farfar. Fick också försenad födelsedagspresent av mina kusiner haha. 300 kr iallafall, så tack :) Har pratat lite med bästa ullis och nu myser jag i min one piece och inväntar ett samtal från therese. Ikväll blir det mys med solsidan och beck. Puss

söndag

Igår kom Isabell och Kajsa över och spenderade kvällen här. Blev prat och skratt i mängder! Vid halv 1 gick dom hem och jag myste med ostbågar framför tv;n hehe.
 
Farsdag idag, grattis pappa i love u! Håller på att färga håret och lite senare blir det mat och fika hos farmor och farfar. Puss!
 
 

15:06

Hemkommen efter fikamys hos farmor och farfar. Fryser och känner mig jätteseg så ska gosa ner mig under täcket framför one tree hill. Är jag piggare ikväll drar jag kanske ut ett tag annars stannar jag hemma och myser. Puss!

lördag

Hade en mysig kväll med syster igår, trots att det kom lite saker emellan.. Men vi tryckte i oss pizza, chips, dipp och kollade på skräckfilm. Tack för en bra kväll fina du!
 
Idag var jag nere på gymmet redan halv 10. Började med att springa några kilometer och avslutade med armar och mage. Body center bjöd på frukost så åt lite innan jag åkte hem. Har snabbfixat mig lite och är snart påväg för att fira farfar som fyller

-

I'm trying to show myself strong, and do not show the pain I have inside me. But it hurts, so much..

fredags-inspiration


det är fredag och jag är ledig

Är ju ledig idag också vaknar jag halv nio???? Låg iallafall kvar och drog mig ett tag innan jag gick upp och gjorde iordning en god frukost. Idag blir det mys med mormor, gymmet och sen ikväll har jag och syster planerat in en myskväll med pizza och skräckfilm :) Ska gosa ner mig under täcket om det visas nått på tv, annars blir det one tree hill. Hörs lite senare!

torsdags-inspiration


torsdag och jag har fått helg

Några bilder från min dag. Har varit en skön dag idag. Vädret har varit på topp och skolan har följt sina spår. Hade psykologiprov och under provet kändes det som att det kunde gå åt vilket håll som helst ungefär, men efteråt kom min lärare, klappade mig på axeln och berättade hur bra det hade gått. Vilken lättnad haha! Efter skolan tog jag mig iväg till gymmet för att svettas lite, sen efter maten tog jag mig ett varmt, skönt bad med lugn musik. Så skönt!! Har gosat ner mig i sängen och ska alldeles strax slå igång några avsnitt av one tree hill och njuta av att jag faktiskt har helg!! Puss på er

onsdags-inspiration


onsdag

Haha jävlar vad det har snöat idag! Har kommit en halvmeter bara IDAG. Så det är kaos på samhället, går knappt att ta sig nånstans haha. Förövrigt har dagen bara rullat på. På akutsjukvården höll vi på med HLR och hjärtstartare, sen avslutade vi dagen med fikamys. Efter skolan tog jag med mig Linn ner på gymmet. Tog oss 40 minuter att komma fram, brukar i vanliga fall bara ta 10-15 minuter haha.. Hann dessutom halka också, såklart!
 
Har tryckt i mig middag och nu hoppar jag i min one piece och intar soffläge resten av kvällen. Hörs lite senare!

tisdags-inspiration


tisdag

Dagen började med att jag först spillde ut flingor över heela golvet, när jag skulle sätta mig och äta frukost spillde jag ut hela kaffekoppen över mig själv. Var lagomt less och tappade hoppet om allt ungefär hehe. Men kom på skolan och möttes av mina fina och dagen har bara rullat på. Fick också veta hur jag ligger till i specialpedagogiken och jag är faktiskt nöjd över mig själv!
 
Kom precis hem från skolan och snart vankas det middag. Ikväll har jag bokat in mig på ett step up - pass med min fina linn så vi drar dit och visar vad vi går för ;) Nu ska jag byta om, ciao!

hemma efter ett kanonbra lov!!

Igår gled jag in i norrland igen efter en kanonvecka i göteborg. Har verkligen haft ett superbra lov med världens underbaraste personer. Tack alla mina fina, vi ses på jullovet igen!! Hur som helst har skolan har dragit igång och jag är redan less.. Kan dock glädja mig åt att vi fick sluta redan halv 2 idag och att jag är leeeeedig på fredag!!!!!
 
Ikväll tog jag med mig min syster på gymmet. Första passet på ett tag men de gick fint iallafall och jag är nöjd. Ska gosa ner mig under täcket och kolla på tv ett tag och invänta sömnen. Godnatt på er! Förresten, min mobil pajjade i fredags så kan inte lägga in några bilder från lovet.. Så får bli på min biffiga syster hehe.
 

RSS 2.0