Torsdag

Börjar 10.20 idag så är påväg mot skolan i allt snöslask. Halt som fan är det också så har väl slått ihjäl mig innan jag ens kommit fram. Men solen skiner och det är hur härligt som helst ute så ska väl egentligen inte klaga. Slutar iallafall 15.50 och då drar jag ner på gymmet så vi hör väl efter det. Puss!


hahahahahha gjorde min kväll


onsdag

Sitter i sängen och har precis gjort klart min svenska uppgift i panik om att jag aldrig skulle bli klar, men den är gjord och de känns förjävla bra! Var på gymmet tidigare med min syster där det blev armar och mage. Gick fina fisken trots min träningsvärk från helvetet, men bara att bita ihop och kööööra!! Har tänt ljus på rummet och satt igång lite skön musik så ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Livet är fan rätt bra ibland.

benpass och löprunda

Tog mig iväg på skolan vid 2 och fick gå hem redan en och en halv timme senare, klagar inte hehe. Mötte upp mamma och gick ner på gymmet där ben stod på schemat. Fick till ett bra pass med bra puls, och dessutom kunde jag öka vikten i nästan alla övningar så de kändes bra! När jag kom hem och hade tryckt i mig middag kände jag att jag hade energi kvar så klädde på mig och tog mig ut på en löprunda. Skrapade ihop ungefär 5-6 km, lite jobbigt med allt slask men annars gick det bara fint och jag är hur nöjd som helst :) Nu ska jag starta några desperate housewives avsnitt och bara mysa på. Puss!
 

Dag 25. Detta mår jag bra av

Träna, botar vilka problem som helst!!

tisdag

Haha va äre med mig o vakna tidigt dom dagar jag egentligen kan sova ut? Idag vaknade jag halv 8, jätte pigg och börjar inte skolan förns klockan 2.. aja lite nytta har jag ju hunnit göra iallafall, som att skicka in lite skolarbeten osv. Har intagit sängläge igen och gjort lite mysigt på rummet så ska se några avsnitt av desperate housewives :) Puss!

Dag 24. Bild från ett ställe jag varit på

Thailaaaand!!

måndag

Vädret har som de senaste dagarna bjudid på strålande solsken och plusgrader. Det droppar från taken och vårkänslan börjar sakta men säkert krypa fram. Underbart!! Skolan idag var förövigt hur skön som helst. 2 lektioner och sen nån teater på en timme ungefär. Har tagit en kaffedejt och surrat lite med min kära mormor och snart blir det middag. Klockan 6 ska jag dra ner och lyssna på den där föreläsningen med lovisa om allt knark som kommit till vilhelmina och efter det skulle jag träffa michelle tror jag :) Puss!

beställt!


Dag 23. Någon i din släkt

- Mina tre fina kusiner!!

sunny sunday

Haft världens skönaste söndag som spenderats i stugan med skoterkörning, klämmackor, strålande solsken och plusgrader. Njöt till max och har laddat på med massa D-vitamin. Välbehövligt!! Har också hunnit med nån timme på gymmet med min syster där axlar och rygg stod på schemat, dock gick det väldigt segt men det är gjort iallafall :) Har duschat och gjort klart lite skolarbete så ska snart inta soffläge och invänta johan falk. Bra helg!!

lördag

Hade en jättebra kväll igår med massa skönt folk. Klockan hann slå rätt mycket innan jag var hemma och idag vaknade jag klockan 8 igen jätte pigg, haha vafan.. Va och kollade på hockey idag, sista hemma matchen för säsongen som vilhelmina förövrigt förlorade ganska stort hehe, sen har jag inte gjort så mycket mer. Klockan står på tidiga timmar men trött som jag är efter knappt några timmars sömn har jag lagt mig i sängen och ska snart sätta igång en film och ta igen lite sömn. Godnatt på er!!

lediga fredag

Fick helg igår och hade planerat att sova ut idag men vaknar såklart klockan 8, jätte pigg.. Klev iallafall upp och åt frukost och sen åkte jag ner på gymmet där biceps och triceps stod på schemat, skönt! Har inte gjort så mycket mer idag, kom från duschen för ett tag sen och har börjat fixa mig lite smått. Drar nog ut om ett tag för att spendera kvällen med skönt folk. Är plusgrader och jätte härligt ute, fina tider!! Ha en fin fredagskväll folket, puss!

gourmet pro

Hamnade på ett roligt och spinningpass i 50 minuter med massa backar, tempoökningar, frysningar, broms osv. Svettigt blev det iallafall hehe. Ikväll har vi varit och hämtat mormor på flygplatsen som kommit och ska stanna i typ 3 veckor, så får mysa lite extra med henne hihi. Bästa mormor!
 
Fick också hem ett proteinpulver idag till min träning, gourmet pro heter det. Nån som testat det? Tog en shake ikväll och det var sjukt gott, så får se vad det ger för resultat :) Nu ska jag starta en film innan jag ska sova. Godnatt på er!

15:12

Skrapade ihop 2 timmar på gymmet med olivia. Värmde upp med löpbandet och sen blev det axlar och mage. Sjukt skönt är det att börja dagen med träning :) Åkte hem, åt, duschade och fixade mig innan jag åkte ner på folkan där vi lyssnade på nån föreläsning och sen fick vi gå hem igen, värt hehe. Så har packat ner mina träninskläder och ska snart ta mig en promenad i det fina vädret ner på gymmet igen för dagens andra pass som kommer bestå av spinning i 50 minuter. Taggaaaad!!
 

mot gymmet innan skolan!

Hej på er. Är uppe med tuppen idag trots att jag inte börjar förns klockan 1 och hade kunnat sova några timmar till. Har smällt i mig frukost och druckit kaffe så nu är jag fit for fight typ. Har dragit på mig träningskläderna och är snart påväg ner på gymmet där jag ska spendera nån timme med olivia. Skön start på dagen :D Vi hörs när jag är hemma igen. Puss!

tisdags-inspiration


Dag 22. En bild på någon som är snygg

Jonas Bane ligger rätt högt upp på min lista, sjuuukt snygg och en stor anledning till varför jag kan typ vartenda andra avenyn avsnitt utantill ;)

vila i frid pontus!

Trots att det varit en tung dag med många tankar och funderingar i huvet så har mina fina tjejer fått mig på bra humör och gett mig några goa skratt. Sånt som behövs dagar som dessa, underbara ni!! Efter skolan gick jag ner på gymmet för att rensa tankarna lite och idag stod ben på schemat. Gick superduper och hann klämma in lite magövningar i slutet, måste ju hålla igång med mina 1000 situps och mina 30-40 minuter plankan som ska göras varje vecka;)
 
Har duschat, ätit och gjort bort lite skolarbeten och har hela kvällen på mig till annat nu, skönt! Har tänt ett ljus för Pontus också och det känns bara overkligt att han är borta..♥ 

-

Blir en tung dag idag.. Vila i frid Pontus ♥

00:17

Tog med mig Olivia och min syster ner på gymmet tidigare ikväll så hann köra lite rygg och biceps. Lite träningsverk från tidigare men annars gick de bara fint. Resten av kvällen har jag spenderat med Jimmy så vi va ute och sladda och drog fram våra fina sångröster hehe. Precis kommit hem iallafall och gosat ner mig i sängen. Godnatt på er!


Dag 21. Du och någon klasskompis

Haha får bli en förjävla sexig bild på mig och olivia från typ 3 år tillbaka eftersom jag knappt har nån nyare bild på mig och nån i min klass :) grr

måndags-inspiration


måndag

Haft en bra helg och måndagen är här igen. Tog med mig mina fina tjejer ner på stenmans där vi käkade lunch och snackade skit och sen behövde vi inte ha någon samhällskunskap så fick sluta skolan redan halv 2.  Har suttit och gjort bort lite uppgifter sen jag kom hem så nu slipper jag tänka på dom mer. Känns bra!
 
Ska snart byta om till träningskläder och sen äta middag innan jag åker ner på gymmet med Olivia. Rygg och biceps står på schemat och jag är taggad till tusen!! Puss

Dag 20. Staden jag bor i

Bor i vilhelmina, som ligger i fina norrland. Ett litet skitsamhälle där alla vet allt om alla ungefär. Är väl inte så mycket speciellt om det inte är helger som dansgalan, WWW, hembygdsdagarna, mikaeli osvosv. Har bott här hela mitt liv, men direkt jag gått ut skolan flyttar jag nog härifrån och bosätter mig nere i göteborg. Mitt andra heeem :)


fredagskväll

Fick till ett riktigt skönt pass idag. Värmde upp med ungefär en halvtimmes löpning och sen gav jag benen och rumpan en omgång. Körde rätt hårt och gick därifrån med skakiga ben. Lär få undvika trappor ett tag hehe. När jag kom hem gjorde jag några hundra situps följt av några minuter plankan. Riktigt skönt!!
 
Har spenderat min kväll i telefonen med kajsa och soffhäng framför gladiatorerna. Blev en skön hemmakväll då jag var på tok för trött för att orka göra något. Klockan står på tidiga timmar och jag har gjort mig redo för lite film-mys. Kommer förövrigt sova som en bejbi i min renbäddade säng hihi. Godnatt på er!
 

mot gymmet!


fredag och helg

Fredagen är här likaså helgen, wihoo. Slutade skolan halv 12 idag så åt lunch med mina fina innan jag åkte hem. Har kollat runt lite på datorn och skruvat upp volymen i högtalarna. Hade tänkt ta tag i mitt rum nu och fräscha upp det lite innan jag åker ner på gymmet. Taggad på dagens pass som kommer bestå av ben och rumpa, men först några kilometer på löpbandet som uppvärmning :)
 

alla hjärtans dag

Fick sluta 2 timmar tidigare idag eftersom jag varit så effektiv och gjort klart mitt arbete på barnhälsovården. Satt fint!! Tog med mig olivia ner på gymmet där vi skrapade ihop 2 timmar ungefär. Armar och rygg stod på schemat och sen han jag klämma in lite magövningar i slutet av allt. 200 sit-ups med 10 kilos vikt på magen + 5 minuters planka. Har gjort ett litet avtal med mig själv också, som ett litet "uppdrag" vid sidan av. Ska göra minst 1000 sit-ups i veckan, spelar ingen roll om jag sprider ut dom eller om jag gör alla sista kvällen, och sen stå plankan totalt 30 - 40 minuter i veckan, samma där att jag väljer hur jag lägger upp det. Får se hur detta går :)
 
Annars så är det alla hjärtans dag idag, som säkert ingen missat. Det ska jag fira med mina trognaste pojkar ben&jerry framför en film och lite sms :) godnatt i förväg!
 

Dag 18. 5 saker jag gör varje dag

1. Äter, som en jävla häst hehe
 
2. Pumpar muskler och bränner kalorier på gymmet!
 
3. Smsar, kollar instagram, facebook osv. Använder telefonen helt enkelt.
 
4.  Lyssnar på musik
5. Sover

onsdag

-Några bilder från de senaste dagarna. Datorn och bloggen har inte varit min största prioritering på några dagar men har haft så mycket annat för mig. Har umgåtts med bra folk, pluggat, tränat i massor och ja, lite sånt. Ska försöka ta mig tillbaka på banan igen iallafall :)
 
Onsdagen är avklarad och den har bjudit på EKG-tagning på sjukan, en lektion och någon föreläsning. Hur skönt som helst! Ligger i soffan och halvkollar på Grey´s anatomi och har fått mig ett samtal av min kära mormor. Ska snart avrunda och krypa ner i sängen med nån film. Godnatt på er!

Dag 17. Bild på mig från ett år tillbaka


Dag 16. Någonstans jag vill åka


lördag

Uppe med tuppen idag trots bara några få timmars sömn. Fått i mig frukost och en kopp kaffe så pigg är jag iallafall :) Ligger i sängen och kollar på desperate housewives och inväntar kajsa som snart kommer över. Vi hörs lite senare!

02:01

Drog ut ikväll iallafall och har haft en riktigt bra kväll med bra folk. Va först och såg hockey och sen drog vi ut. Raggat runt typ hela kvällen, gått lös med musik i bilen, träffat massvis med folk, träffat på polisen och lite sånt. Va en hel del ute också så de va kuuuul. Precis kommit hem iallafall, tvättat av mig sminket och hoppat ner i sängen. Ska väl kolla lite på tv och smsa ett tag innan jag somnar. Godnatt på er!

mot gymmet!


fredags-inspiration


så snygga!

Detta kan vara dom snyggaste träningstights jag sett. Så sjuukt snygga. Finns på gymgrossisten för 799 kr!

fredag och WWW

Hej på er. Precis tryckt i mig en god frukost och gosat ner mig i sängen igen hehe, sånt man får göra när man är ledig! Det är ju WWW i helgen och precis som alla andra år så visar termometern runt -20. Så får se om jag trotsar kylan och drar ut ikväll iallafall. Vilket som så ska jag ta mig ner på gymmet lite senare och ge benen och magen en omgång. Typ det enda jag är taggad på hehe. Jävla kyla.

Dag 14. Min spotifylista

Klicka på bilden för att komma till min lista!

härliga ledighet

Det bästa med att vara ledig OCH ensam hemma är att man kan springa omkring med okammat hår och osminkad i en stor skön t-shirt. Sett alldeles för många avsnitt av desperate housewives och dragit några sköna moves under tiden som jag städade mitt rum. Ja det är väl ungefär det jag gjort idag. Blir middag om ett tag och sen ska jag ta mig ner på gymmet. Taggad på att springa benen av mig och sen pumpa axlar och rygg!!

börjar dagen med desperate housewives


Dag 13. Min familj

 
 

heeeeelg!!

Hur skönt är det inte att man fått helg på en onsdag? aaaaas skönt, hehe. Firade in helgen med ett spinningpass på 50 minuter direkt efter skolan. Åkte hem efter det, duschade och åt innan jag drog ut för att spendera kvällen med skönt folk. Skrattat och varit galna typ. Kom hem för ett tag sen och var lagomt mörkrädd när jag gick hem så kajsa fick ge mig sällskap i telefonen. Tvättat bort sminket och allt sånt så nu ska jag leta efter nått att äta och sen lägga mig och se desperate housewives. Godnatt på er!
 

bra för öronen


Dag 12. Mitt favoritställe

Mitt andra hem,som ligger nere i västkusten typ sju mil norr om göteborg. Bästa stället på hela jorden, mår så jävla bra där nere!

tisdag

Varit lite inaktiv på senaste men har tappat motivationen helt till att blogga, men gör ett försök nu iallafall. Dagen har egentligen bara bjudit på bra saker. Fått bra besked som gjort mig hur glad som helst och varit på rätt plats i rätt tid ungefär :)))))  Ritat fina täckningar på sexualkunskapen och fått ledigt från skolan både torsdag och fredag så livet är rätt fint hehe.
 
Ikväll har jag vilokväll från träningen och den kommer att spenderas med Olivia. Blir väl film och massa prat skulle jag tro. Puss!
 

söndags-inspiration


för det är löööördag


Dag 10. Någon jag kan berätta allt för

Det finns ingen jag kan berätta allt för utan jag är ganska försiktig med vad jag säger till folk. Men jag har en person som står mig så otroligt nära och som jag delar så mycket med. Det är denna fina person!

lördag

Spenderat den största delen av min dag i judohallen för att kolla på min minsta syster som tävlade. Hjärtat mitt tog pallplats och gick därifrån med en silvermedalj. Stolt storasyster!! Efter det har jag övningskört och hunnit med en och en halv timme på gymmet med olivia. Värmde upp med 3,5 km löpning och sen blev det armar och lite mage. Hur skönt som helst!
 
Precis tagit mig en dusch, rakat mig, smort in mig och allt sånt så nu laddar jag upp inför melodifestivalen och massa mys :) Ha en fin lördag folket, puss på er!

Dag 9. Någon jag saknar

Min älskade morfar, min bästavän och den som förstod mig så jäkla bra. Det är jobbiga dagar som denna jag saknar dig sådär extra mycket, då jag bara vill ringa till dig och höra dig säga att allt kommer bli bra. Min fina ängel..♥

fredag och första februari

Hej fredag och hej februari. Redan inne på andra månaden av detta år och det är bara sjukt vad tiden går. Men jag klagar inte för snart är det sommaaaaar! Slutade som vanligt halv 12 idag så åt på skolan innan jag åkte hem för att hämta mina träningskläder och sen ner på body center där jag mötte upp lovisa och olivia. Blev bara ett kort träningspass med lite mage innan vi tog nån timme i jacuzzin. Börjar bli standard på fredagar hehe.
 
Kom precis hem och ska byta om till lite skönare kläder och lägga mig och kolla på desperate housewives ett tag, sen får jag se vad kvällen har att erbjuda ikväll. Vi hörs lite senare!

RSS 2.0