Söndag

Gårkvällen spenderade vi i fjärås på halloweenfest hos patte. Va hur mycke folk där som helst och kvällen va bara kung!! Hann dra en liten efterfest hos Jocke också men vi drog hem rätt snabbt haha.

Ligger i sängen helt pigg medan issa sover. Ska hoppa lite på henne o se om hon kan vakna hehe. Idag får vi se vad det blir, Jonsson kommer iallafall ner så vi ska leka cool med honom. Pz!


Wihoo

Lovet är här och jag är påväg neröver till mitt andra hem. Har åkt tåg hela dagen ungefär och när jag mellanlandade i stockholm mötte jag upp min fina Therese. Vi har tryckt i oss goda pannkakor och livet är bara fint. Är framme i Göteborg om ungefär 20 minuter och då möts vi upp av robin, issa, bert och Pontus. Ikväll vankas det halloweenfest. Puss!


torsdags-inspiration


torsdag

Förmiddagen bjöd på prov i psykiska funktionshinder och lite blodprov o sånt i labbet. Hela eftermiddagen spenderade vi på sjukan och begravningsbyrån och fick dessutom titta in i kylrummet. Usch, kändes jätte hemskt att stå och titta på folk som ligger där med bara ett lakan över sig.. Fick iallafall gå hem ungefär en timme och 20 minuter tidigare så klagar inte!!
 
Ikväll har jag myst, gjort läxa, kollat på tv och packat. Har fått ner det mesta så det är bara lite småsaker som jag behöver innan jag kan packa ner det. Åh så jävla taggad, wihoo!! Ska lägga mig och se tv ett tag. Puss!
 

tisdags-inspiration


we can get started

Ikväll har jag packat, spenderat ungefär 2 timmar på gymmet och tagit mig 16 sköna minuter i solariumet. Hur skönt som helst!! Ska väl inte göra så mycket mer utan gosar nog ner mig i sängen framför nått på tv;n eller one tree hill. Puss på er!

tisdag

Hej på er. Dagen idag har följt sina spår. Har varit en rätt lugn dag och vi avslutade dagen med naturkunskapsprov. Hur det gick återstår dock att se.. Efter skolan mötte jag upp mamma och sen åkte vi till farmor och farfar för att låna en resväska. Så ikväll blir det plugg och packning. Kanske drar ut ett tag också om jag hinner. Blir mat nu iallafall, vi hörs lite senare!

mys

Myser med frukt och one tree hill. Sköna söndag!

söndags-inspiration


sunday

Igår spenderade jag min kväll med Kajsa och Isabell. Prat och massa gott i mängder! Idag har jag suttit med plugg i högsta hugg. Både naturkunskap och samhällskunskap så är less som aldrig förr.. Kajsa var också förbi ett tag och nu har vi haft farmor och farfar här på middag. Ikväll blir det solsidan och massa mys. Puss!

lördags-inspiration


Grattis på födelsedagen snygging. Saknar dig till tuuuusen!!♥

16:27

Blev fika och prat i nån timme med mina fina, hur mysigt som helst!! Kom precis hem och ska väl inte göra så mycket. Blir bara en skön hemmakväll ikväll, hade tänkt basta o lite sånt och sen bara gosa ner mig i soffan. Ska försöka mig på naturkunskapen ett tag, vi hörs lite senare!

lördag

Igår bjöd Isabell över mig på middag så vi gjorde i ordning kyckling med potatisklyftor. Gode gott var det! Efter det sprang vi över till mig och tjockade oss med chips, dipp och film. Dock var det den tråkigaste filmen jag sett, haha.. Vid halv tolv ville Jonas ha sällskap så vi drog ut och busade med han några timmar. Bra kväll!!
 
Nu ska jag fixa mig lite och sen dra ner på stenmans för lite fika och prat med Lovisa och Olivia. Puss!

freeeedag

Slutade skolan runt 11 idag och efter det blev det tacos på skolan med mina tjejer innan jag vandrade vidare hemåt i all snöslask. Va ju lagomt blöt om fötterna innan jag var hemma.. Annars är det bara allmänt skönt med helg, och bara en vecka kvar innan jag åker till göteborg!!
 
Ska lägga mig och se film ett tag sen får jag se om kroppen orkar med någon träning. Har ju inte tränat på en vecka eftersom jag varit sjuk osv, så blir väl isåfall bara ett lugnt styrkepass. Ikväll blir det kanske myskväll med isabell,pz!

23:34

Ha varit ute med några sköningar ikväll. Träffat lite folk men annars bara dragit raggen som vanligt. Har precis kommit hem och har nu gosat ner mig i sängen. Ska sätta igång en film och sen försöka sova. Godnatt på er!

torsdags-inspiration


torsdag

Skolan idag var hur lugn och skön som helst. Såg film på typ alla lektioner och sista timmen blev det mys med hallon och blåbärspaj med vaniljvisp och kaffe. Fint!! Slutade vid 4 så kom hem för ett tag sen. Inväntar middag och sen blir det nog ut ikväll. Puss!
 
 

23:54

Hemma efter en skön kväll. Va rätt mycke folk ute så ha mest dragit raggen hela kvällen, och pojkarna blev som barn på nytt ungefär då de gick och sladda haha. Aja, ska stänga av datorn, smsa lite och sen sova. Godnatt på er!

onsdag

Tog mig iväg på skolan idag trots att jag inte kände mig pigg. Men hade tre lektioner och slutade klockan 2 så de gick bra. Sen har det snöat sjukt mycket, både inatt och idag har det typ varit snöstorm, dessutom höll jag på halka flera gånger då jag gick hem haha..
 
Har pratat av mig lite med pontus, adam och issa ett tag. Mina finisar!! Ska ta det lugnt ett tag och invänta middagen, sen drar jag nog ut ett tag ikväll. Puss på er!!

onsdags-inspiration


mystime

Avrundar kvällen med big brother, fruktsallad och kallt vatten. Mums. Godnatt på er!

i'm ready to play the game

Sjukt härligt att se mer och mer snö och att de faktiskt lägger sig. Ser fram emot vintern med stugan, fjället, skoter, grillning o allt sånt:D Annars har jag inte alls gjort mycket idag. Sovit och sett film typ hela dagen. Skönt men börjar bli rastlös haha. Skulle bara vilja åka ner på gymmet och köra gärnet, men ikket. Måste bli frisk först!

tisdags-inspiration


tisdag

Stannar hemma från skolan idag också då jag inte känner mig pigg nånstans. Har ätit frukost och nu ligger jag i sängen under mitt duntäcke och kollar på barnprogram hehe. Så mysigt när man är sjuk! Ska väl slå igång en annan film om ett tag och bara mysa. Förresten, det snöar ute, tjohooooo!!:D
 

måndags-inspiration


måndag

Sjukanmälde mig vid lunch idag och åkte hem med mamma och pappa. Kallsvettas, har ont i huvet och känner mig bara allmänt trött i kroppen. Hoppade i min one piece, tände lite ljus på rummet och gosade sedan ner mig under täcket. Så har sovit ett tag och kollat på film!
 
Får stå över träningen ikväll vilket skär i hjärtat haha.. Så får bara mysa resten av kvällen. Vi hörs lite senare!
 
 

söndag

Hej på er. Har varit ute på samhället med isabell ett tag. Kikade runt på loppisen och avslutade sedan med lunch och fika på stenmans. Mys!! Ska göra bort lite skolarbete och sen bara mysa resten av dagen. Det är ju trots allt söndag! Puss på er

freeedag

Redan helg, sjukt vad veckorna går. Om bara tvååå veckor sätter jag mig på tåget till mitt andra hem, wiho!! Förövrigt så slutade jag halv 12 idag. Åkte hem lite snabbt och sen ner på gymmet. Skrapade ihop 2 timmar och de kändes i kroppen efteråt haha, men jag är hur nöjd som helst!
 
Ligger och ser lite big brother nu och snart blir det maaat. Ikväll ryktas det om utgång, woop woop:D  Ha en fin fredag folket!

fick hem lite godingar till min telefon


onsdag

Tog skolfoto på skolan idag och jag ångrar som fan att jag var med överhuvudtaget. Övervägde typ i sista sekunden att jag skulle vara med vilket jag inte borde ha gjort, åh.... Annars flöt dagen bara på som vanligt. Fick fixera ben på akutsjukvården o lite sånt. Kul var det iallafall!
 

Slutade klockan 2 och nu ligger jag nerbäddad i sängen framför bigbrother. Om ett tag blir det väl middag, sen ikväll drar jag ut med några sköningar. Hörs lite senare!

 

 


måndag

Dagen idag har varit hur lugn och skön som helst. Film, en halv engelska lektion och inställd samhällskunskap så fick gå hem redan 13.40. Sprang ner på sjukan efter skolan för att ta andra gardasil-sprutan, sen hem och bums ner i min säng framför bigbrother.
 
Ikväll har jag varit på ett hårt spinningpass i 50 minuter, pluggat och annars bara legat i soffan. Skönt! Nu blir det film innan sömnen kommer på besök. Godnatt på er!

söndag

Övningskört, sett alldeles för många avsnitt av förra årets bigbrother, pluggat och sett solsidan (weho) är vad jag sysselsatt mig med idag. Lugn och skön söndag. Ska mysa ner mig i sängen och se lite mer bigbrother. Puss på er!

i think i let it go

Precis som alla andra år är marknan ingenting o ha. Bara massa onödiga grejer och dessutom spöregn haha. Blev iallafall en fika och sen har jag lagt undan ett par skor som jag ska fundera på ett tag till. Är lite sugen på att köpa dom men ska kolla runt på skopunkten o sånt först :)
 
Ikväll vet jag inte heller hur det blir. Utgång eller inte? Det spöregnar ju så egentligen blir man ju inte taggad på nånting.. aja får se hur jag gör!

lördag

Fått frukost i magen och nu ska jag börja göra mig iordning sen åka ner på marknan och kika lite. Vi hörs senare!
 
 

lovely

Var ett ganska enkelt bestut att fatta hehe. Hoppade i min one piece, satte upp håret och intog soffläge framför x-factor. Underbart!! Har nu gosat ner mig i sängen och laddat upp med massa filmer att mysa till resten av kvällen. Puss på er!
 

17.43

Blev ett skönt pass på gymmet med både kondition, mage, ben och armar. Sjukt skönt!! Kom hem för ett tag sen och ska snart hoppa in i duschen, sen får jag se vars kvällen tar mig. Är lite sugen på att dra ut men vädret är lite halvtaskigt så skulle sitta ganska fint med en mysig hemmakväll med min one piece, film, nått gott och tända ljus haha.. aja, jag får se. Vi hörs lite senare!
 

fredag och mikaeli

Såg film och hade engelskaprov på skolan idag. Fick dessutom sluta runt 11 så klagar inte det minsta! Efter skolan tog jag med mig mina tjejer på stenmans för lite lunch och prat. Nu är det heeeeelg iallafall, och mikaeli!! Får se hur jag gör i helgen, om det blir utgång eller inte... Ska funta lite till hehe. Blir iallafall gymmet om nån timme. Puss!
 

baaack

Hej på er. Lagt bloggen lite åt sidan ett tag men jag är tillbaka på banan igen! Förövrigt så flyter det mesta på. Jag tränar, pluggar, umgås med mina fina och har dessutom fått hem min jacka plus blivit iphone-ägare. Klagar inte det minsta hehe.
 
Ikväll har jag avverkat på två pass på gymmet. Först ett spinningpass i 40 min följt av ett indoorwalkning pass i 45 min, och jag lovar er att de känns i kroppen haha. Men de va sjukt skönt iallafall :) Ska plugga lite engelska innan jag intar soffläge. Puss!
Fick en kompis på skolan♥

RSS 2.0