ser hela stan sjunka, som titanic med alla ljusen tända

kom hem från zumban för en timme sen ungefär. var kul, men jävligt svårt! stegen, rörelsen och allt, haha. men det är nog ingenting jag kommer fortsätta med faktiskt. hur som helst så har jag hunnit duscha osv, och nu ligger jag i sängen med värmekudden på magen, eftersom jag undet zumban fick gaalet ont i magen. fyfan. aja, ska kolla runt lite nu, sen blir det nog en tidig kväll ikväll!

när du gått dem tomma stegen

började dagen med möte tillsammans med kuratorn och nån annan tant, pratade en och en halv timme ungefär, så missade matten men hann precis till so;n. annars så har den här dagen varit både dryg och chill haha. kan iallafall berätta att jag fick VG på min bilduppgift på bilden;););) inte ofta sånt händer, hah..

nu ska jag snart svulla i mig vofflor, sen klockan 6 blir det zumba!
haha min finfina bild jag gjorde på bilden;)

möte sen skola

drar iväg på möte nu, sen till skolan. hörs efter 4 nån gång!

I picked you up and put you back, call me Superman

for ju som sagt och tränade med olivia tidigare idag, galet skönt! blev kvar där några timmar, sen efteråt följde hon med hem till mig (därav ingen bloggning). hon hjälpte mig iallafall med en sista minuten pluggning, eftersom vi har fysikprov och jag har inte pluggat nånting alls, he-he. men kan de mesta nu iaf:)

hon drog iallafall hem för en timme sen ungefär, och jag kom nästan nyss från duschen. nu väntas iallafall solsidan följt av wallander!

BRB

ska fara och träna med olivia nu, hörs om nån timme!

sunshine

vaknade runt halv tio av att solen lyste in genom fönstret, låg kvar till halv elva ungefär sen gick jag upp och fikade. vid tolv for jag och mamma iväg och tränade, huuur skönt som helst! sen måste jag bara få säga att jag älskar vädret just nu! strålande solsken, plusgrader och allt!:D

förövrigt så sitter jag och dunkar musik, har precis städat i ordning bland mitt smink och mina smycken som i stort sätt bara var en ända röra. ska städa undan bland mina kläder nu, hörs senare!

DET HÄR ÄR BARA BÖRJAN

har varit en softpotatis hela kvällen ungefär, suttit ute i soffan och kollat på let's dance med mamma och pappa, ätit gott och bara varit. kan vara skönt sånt också! nu har jag iallafall tvättat bort sminket, borstat tänderna och bäddat ner mig i min säng och ska snart slå igång massa avsnitt av oth!
zliten chey95 =PpP

love, want, need


My hands belongs to your hands

äntligen helg. sååååå skönt! har dock ingen aning om vad jag ska göra, får ta helgen som den kommer helt enkelt. efter skolan for jag iallafall och tränade med mamma, blev dock en ganska kort träning eftersom jag hela dagen har gått runt med världens magvärk och känt mig allmänt hängig..

har precis ätit fetaste middagen - kött, kyckling och pommes frites, något mätt är jag ju nu!
aja, ska fortsätta dunka musik och chilla nu, vi hörs
ge mig sommar nununununu

baiz

förresten.linnea kommer inte i helgen:(:(:(:(:(:( åh

torsdag

har varit hur trött och seg som helst idag! gått runt och frusit och haft världens huvudvärk också dessutom. sen sjönkt mitt humör rätt snabbt på grund av vissa idioter som jag inte alls tål längre.dödödö!

aja, har precis tagit mig en dusch. ska städa undan lite på rummet, måla naglarna, sy fast ett klipps som lossnat från hårförlängningarna, tänada massa ljus sen krypa ner i sängen och se oth!

TAKE ME HOME, COUNTRY ROADS

orkade inte dra till gymmet ikväll, så blev en skön hemmakväll istället! har duschat, pratat med kevin och tobbe på skype, pratat med linnea i telefon och dunkat musik med syster. najz! tror jag ska gå och borsta tänderna osv nu, sen lägga mig och se oth. vi hörs
oh, den där grabben är äkta ögongodis♥

3 MÅNADER KVAR!

om exakt 3 månader åker jag och min underbara klass iväg till spanien, fettttt!

I WAS BORN TO TELL YOU I LOVE YOU

har nog varit en av världens gladaste idag! vädret är hur nice som helst och allt rullar på så jävla bra nu! för första gången på länge så kan jag faktiskt säga att livet l-e-k-e-r!

sitter och dunkar min sköna spotifylista samtidigt som jag väntar på mat. får se om jag orkar ta mig ner till gymmet senare, eller om jag stannar hemma och latar mig! nu ska jag fortsätta njuta av livet. hör3s later0
typ jag idag hihi

20:22

kom hem från spinningen för typ 2 timmar sen. var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, eftersom det bara var ett förbränningspass och inte ett konditionspass, för ett sånt hade jag nog aldrig orkat med haha. när jag kom hem tryckte jag iallafall i mig min efterlängtade hamburgare som satt mycket fint i magen, sen hoppade jag in i duschen, schöööönt nanting! ringde till linnea efter det och har pratat med hon tills nu typ. ska gå upp och hämta nånting att dricka, sen krypa ner i sängen och slå igång oth som jag inte sett på år och dar känns det som. blir nog sista inlägget för ikväll, så jag säger godnatt redan nu!
hörde att jag och isabell var söta när vi var små.saknar dig gullis

tisdag

'
galet chill dag idag! på so;n gjorde vi typ ingenting alls, sen gick jag inte på fysiken för jag skulle till kuratorn. sen matte, och den gick faktiskt bra! sen lunch och idrott där vi hade skridskor. haha jag och skridskor går inte ihop! hade hål lite mer än en timme efter det, sen so igen och sist musik, där vi gick igenom lite inför provet osv.
sitter förövrigt och dunkar musik och väntar på att mamma ska komma hem och göra mat. sen klockan kvart över 5 ska jag iväg på spinning, hur fan ska jag överleva det med min kondition..?

U USED TO HOLD ME

blev att jag gick direkt in i duschen istället, sen fastna jag vid datorn ett tag, sen efter många om och men tog jag mig äntligen i kragen och började städa rummet! har dammtorkat hela min hylla, lagt in alla kläder i garderoben, bytt sängkläder och dammsugit golvet. älskar verkligen när det är nystädat!:D

sitter förövrigt och dunkar peppmusik och taggar helgen till tusen! min älsklingslinnea kommer hit och det kommer bli zuperbääZzZzT! ska dunka musik ett tag till, skriva med mina fina på msn, sen krypa ner i sängen och antingen ser film eller tv. blir bra vilket som! puss

WITOUT YOU I WOULDN'T SURVIVE

har varit hur trött och seg som helst idag eftersom jag inte alls sovit många timmar inatt. har dessutom haft jävligt ont i huvet, magen o allt. men klarade hela dagen fullt ut ändå! har precis fått i mig mat, och nu ska jag skruva upp volymen i högtalarna och ta mig i kragen och börja städa mitt rum som redan blivit någorlunda stökigt.. efter det hoppar jag in i duschen, så vi hörs om nån timme igen!

linnea johansson

jag har en vän, en vän som är värd mer än nått annat i världen. en vän som har det där lilla extra. och den vännen är inte vem som helst, den vännen är linnea johansson.

hon är den vän jag alltid kan ringa till, hon är den vän som alltid lyssnar, hjälper och ställer upp, oavsett vad. det finns absolut ingen som nånsin kommer kunna ersätta henne, hon är unik! en vän som henne borde alla få ha. jag är så jävla glad över att ha hittat henne. det är hon som ger mig ork, det är hon som får mig att se allt från den ljusa sidan. hade det inte varit för henne hade jag inte stått där jag står idag.
hon är den vän jag kan vara mig själv med till 110%, hon är den vän jag delar både skratt och gråt med. hon förstår mig verkligen fullt ut, och är så lik mig, på alla sätt och vis! jag har sagt det många gånger, och jag säger det igen. i mina ögon kommer du alltid vara den bästa, och du kommer alltid vara nummer ett för mig! jag älskar dig mest mest mest, soulsister ♥

23:43

olivia kom hit vid sju, så åkte vi ner med hennes mamma till ica och köpte godis och dricka, sen hem till mig igen. såg 2 filmer, wallander och morden i midsomer, sen blev det bara en massa prat eftersom vi inte har varit med varandra på hur länge som helst!

hon drog iallafall hem för ungefär 20 minuter sen, ska lägga in några låtar på telefon nu, sen sova. så godnatt alla!

smart syster

josefine: hon bor i malta
alexandra: va, pratar hon maltiska???
josefine: öh,det är spanska?
alexandra: ja, visste jag väl.....
josefine: hon bor i malta
alexandra: va, pratar hon maltiska???
josefine: öh,det är spanska?
alexandra: ja, visste jag väl.....
'
älskar dig snuttis

söndag

vaknade vid halv 12 idag, skönt att få sova ut lite! klev iallafall upp och fika, sen la jag mig i soffan och kollade på en wallanderfilm med mamma som vi sett klart för en stund sen.

sitter och dunkar nrj nu, har precis blåst och plattat håret. ska börja fixa mig nu, sen vara med olivia!
galet fint väder ute idag, fet hissen på de!

tusen gånger starkare

kajsa kom hit vid sju och drog precis hem. har ätit chips, druckit cola, spanat in snyggeric saade på melodifestivalen och pratat! nu tänker jag iallafall avsluta kvällen med filmen 'tusen gånger starkare'!

Cause The Spaces Between My Fingers, Are Right Where Yours Fit Perfectly.

så, nu är jag klar, och jag känner mig nästan som en ny människa! det är så skönt att kunna unna sig såhär ibland! :) nu sitter jag iallafall och väntar på mat, som är klar om några minuter, sen kommer kajsa hit och spenderar kvällen här!
haha fin bild från typ 2 år tillbaka?

17:05

kom hem från gymmet för en stund sen, drog dit med mamma. var inte alls mycket folk där idag, så det var skönt! nu tänker jag iallafall gå och sätta mig i bastun, göra inpackning, ansiktsmask, peeling, raka benen osv. såååå skönt! hörs om ett tag!

lördag

vaknade runt kvart över 10 av att mina söta lilla syster skulle stå och spela blockflöjt inför halva vilhelmina, något irriterad blev jag. klev iallafall upp och gjorde i ordning fika, sen la jag mig och kollade på 'älska mig' igen, haha! tröttnar fan aldrig på den filmen, och grät mins lika mycket som igår. idag ska jag iallafall hinna med att träna nån timme, sen får jag se vad resten av dagen har att erbjuda!

ÄLSKA MIG

såg nyss världens finaste film - 'älska mig'. seriöst, grät så tårarna sprutade, och det är inte ofta jag gråter åt filmer kan jag lova. den får en att tänka om, ni måste se den! finns att se hela på youtube för er som inte vill ladda ner. se första delen HÄR

THE TIMES THEY ARE A CHANGIN'

middagen satt fint i magen, fondue var det som stog på menyn, så nu sitter jag här mätt och belåten med huvudvärk och gör ingenting alls. ska nog gå och tvätta bort sminket osv, sen hoppa ner i mina mjukiskläder och sätta igång film efter film efter film. härliga fredag!
bild från google

WHEN YOU'RE TOO IN LOVE TO LET IT GO

fick tillbaka vårt första nationella idag, och jag fick G-? trodde faktiskt att jag skulle få högre betyg, eftersom det själv kändes som det gick bra.. aja, efter skolan drog jag direkt ner till gymmet med mamma, blev dock en ganska kort träning idag, men det räckte!

nu ska jag gå och byta om, sen städa utanför min garderob, eftersom alla kläder ligger i en hög utanför, sen städa undan lite på rummet osv, för ikväll kommer mamma och pappas kompisar hit och äter. hörs ikväll!

hold my hand

mötet idag gick faktiskt bra, var lite jobbigt men sånt får man ta. efter det fick jag skjuts upp på skolan, så hann ha slöjd innan lunchen, sen resten av dagen flöt bara på! efter skolan for jag och tränade med mamma och isabell, s-k-ö-n-t vare! nu har jag iaf precis tagit mig en lång skön dusch, skrubbat rent hela kroppen osv. även smort in mig med mina body butter som luktar gaaaalet gott! ska måla naglarna och sånt nu, sen ska jag nog krypa ner i sängen och antingen se film eller fortsätta kika runt på datorn. vi hörs

torsdag

har precis fixat klart mig typ, så sitter och gör ingenting just nu. om ungefär en kvart kommer min kurator och hämtar mig, så åker vi ner på ett möte med nån annan tant. känns ganska jobbigt, men vad gör man.. efter skolan åker jag iaf direkt ner till gymmet, så vi hörs runt 5 - 6 tiden!

o-n-t

känner mig galet duktig nu ska ni veta. efter middagen for jag och mamma ner och tränade, sen direkt efter det for vi på vattengympa!;) de ni! dock kan jag tänka mig vilken enorm träningsvärk jag kommer få, heh.. sen hände en asläskig sak nyss, helt plötsligt fick jag huuuuur jävla ont bak i njurarna som helst. har seriöst aldrig haft sån smärta förut! kunde typ inte röra mig, satt bara och skakade. så skrev till min syster och frågade vad det kunde vara, eftersom hon är sjuksköterska och har haft njursten, så hon trodde att jag också var påväg att få det? har iaf tagit en alvedon som smärtstillande, går det inte över under kvällen så måste vi åka ner på sjukan. älska livet, not.
ska gå och borsta tänderna nu, sen lägga mig i sängen. godnatt.

svar på tal;


svar: det fick bli omvårdnad:)

tisdag

har sökt gymnasium nu, känns faktiskt väldigt bra, och jag är nöjd med mitt val! nu återstår det bara att se om jag kommer in.. efter skolan åkte jag iallafall direkt ner till body center för genomgång på alla maskiner osv, har även fått en program som jag ska gå efter :) nä nu ska jag äta, vi hörs!

måndag

Kom precis hem från gymmet, och jag är nog sveriges mest otränade person, haha..
Aja, ska duscha nu, sen krypa ner i sängen. Orkar inte skriva så mycket mer, så vi hörs!
Glad alla ♥ dag förresten:)

söndag

har legat i soffan och kollat på 2 wallander filmer med syster sen jag vaknade, har nyss fått i mig tacos i magen och nu väntar duschen! blir en skön hemmakväll ikväll fylld med massor av film! hörs

23:42

har haft kajsa på besök ikväll, kollat på melodifestivalen, ätit så mycket att våra magar nästan spruckit och bara varit. kan vara skönt sånt också! iallafall så kom jag precis från duschen, och ska snart sätta igång ett avsnitt av oth innan jag ska sova!

TACK MAMMA OCH PAPPA ♥

nu jävlar ska det tränas!!!!!

www

har haft världens huvudvärk sen jag vaknade, drygt! iallafall så har jag nyss sett film, och funderar på vad jag ska göra nu. får se om jag orkar dra mig ut, det är ju trots allt www!

21:57

utväxten är borta, huur skönt som helst! annars så har jag spenderat kvällen i soffan framför let's dance med massa gott till! får se om jag ska sätta igång en film nu, eller om jag ska fortsätta sociala mig på msn, det återstår att se! vi hörs


SKA FÄRGA UTVÄXTEN!


powernap

börjar känna mig sjuk, wiho.. ska ta en powernap nu, hörs om nån timme!

bloggtips!

måste bara få tipsa om världens finaste fridas blogg!
hon skriver om olika saker som sin vardag, lägger in bilder osv. lovar att det är värt att titta in där!
jag älskar dig bästavän♥

snöskulpturer

¨
hahahaha orkar inte våran skulptur....

har stått och byggt snöskulpturer från klockan 9 i typ -30 grader. har nog förfrusit varenda kroppsdel känns det som.. sen hade jag ingen skjuts hem, och jag vägrade gå hem med mina förfrusna fötter, så jocke kom som en räddande ängel i nöden och skjutsade hem mig med sin pärla till epa, haha;) aja, nu ska jag försöka fixa iordning nån mat, sen duscha, basta eller något. vi hörs!

fredag

insåg just att jag hade kunnat sova minst en halvtimme till, har varit klar sen 10 över ungefär, och tog ca 10 minuter att göra mig klar.. hur som helst, idag ska vi bygga snöskulpturer hela dagen, i typ -26 grader, skönt?nja.. aja, blir nog bra ändå. ska sätta igång musik nu och chilla nån halvtimme till innan jag drar iväg. hörs när jag är hemma!

CAUSE BABY YOU'RE A FIREWORK

har smort in mig med brun utan sol och min body butter som luktar sjukt gott, och ska snart börja bege mig mot sängen. får se om jag slår igång ett oth avsnitt innan jag ska sova, eller om jag ska försöka sova på en gång. hur som helst så säger jag godnatt nu!

tetris, cola och musik♥

kladdkakan är färdig, och nu sitter jag här igen med fetaste colan och spelar tetris samtidigt som jag lyssnar på världens skönaste spotifylista!

bild från google

torsdag

nationella idag gick åt skogen, helt seriöst. skulle skriva en krönika, och så vet jag inte ens vad en krönika är? (och ja, jag är efterbliven...) nämen ah, några rader fick jag ihop iallafall! annars så har jag bara haft 4 lektioner idag, vilket har varit väldigt skönt med tanke på att vi inte gjort nånting alls på nån av dom lektionerna. och svenskan spårade nog liiite. haha wops.

har hur som helst nästan precis ätit, ska snart ta mig i kragen och baka kladdkaka, sen bara chilla mig igenom kvällen!
im lost in some place i shouldnt be

nationella prov

om ca 40 minuter sitter jag återigen vid skolbänken för att göra det andra nationella provet i svenska, och denna gång ska man skriva en uppsats. har ingen som helst aning om vad jag ska skriva om? panik. kan iaf glädja mig med att jag får skriva på datorn + längre tid;)
ska fixa det sista nu, sen åker jag iväg till skolan. hörs efter 4 nångång!

klgfnm4epwogtöfm

less less less less less........... går och lägger mig nu, godnatt!

duktig tjej

känner mig ganska duktig, har precis städat hela min garderob, vikt in alla kläder osv, plus att jag städat inne på min toa, vilket känns väldigt skönt nu när det är klart!

var tänkt att jag skulle följa mamma på vattengympa idag igen, men eftersom jag var borta från skolan idag så stannade jag hemma, skulle endå inte orkat. nä nu ska jag ringa mormor, har inte pratat med henne på evigheter! LATER0

:D

var precis ute för att hämta in posten, och då hade äntligen mina nya hårförlängningar kommit:D

ge mig nunununu



09:25

har precis fått i mig en varm macka och ett glas oboy, och sitter just nu och kollar på madicken i brist på annat. som ni kanske förstår så är jag hemma från skolan idag, vaknade med en väldans magont, och ett huvud som kändes som en tickande bomb, plus att jag var helt tom och kraftlös i kroppen. nä, ska läsa alla mina bloglovininlägg nu, sen fortsätta se på madicken! vi hörs

-


I BELIEVE

städningen är klar nu, hur skönt som helst! älskar verkligen när det är nystädat! har iallafall nyss duschat, och sitter och väntar på att mamma ska komma hem med min mjölk och mitt smör så jag kan fixa iordning oboy, sen lägga mig i min renbäddade säng och se på oth!


tisdag

nationella gick faktiskt bra, känns väldigt skönt! sen har jag bara haft 2 lektioner idag, nicee!
dock har den här dagen mestadels bestått av en massa skitsnack, vilket gjorde att mitt humör sjönk ganska snabbt. åh, blir så less less less.... ska sätta igång musik, skruva upp volymen, städa rummet och försöka komma på andra tankar! vi hörs

-

taggad på nationella idag?nja

SO TONIGHT, IM GONNA FIND A WAY TO MAKE IT

ass0 jag orkar inte att min uppdatering s-u-g-e-r. wäääh, måste börja uppdatera mer.
kvällen har iallafall spenderats med kajsa. vi har ätit gott, druckit gott, och sett på oth! nice. ska nog fortsätta se oth nu innan jag ska sova. PEACE



ok

nya hårförlängingar beställda, känns mycket bra!

hemma från en bäst helg!

har haft en suuuuuperbra helg, seriöst! skrattat så tårarna sprutat, haft världens finaste pratstunder och bara umgåtts med mina finaste. måste lätt göras om, tack tusen gånger om!! ♥
nu är jag iallafall hemma, ska snart lägga in världens bildbomb från helgen, sen se tv resten av kvällen! har inte så mycket mer att skriva för stunden, så vi hörs när vi hörs!

"den va inte så liten, nu kör vi" citat ig...

"den va inte så liten, nu kör vi" citat igen,hahahah!


citat av den andra ungen "du får försöka s...

citat av den andra ungen "du får försöka stoppa in den i min mun och du får hålla i den själv" hahah dör


"men dom smakar lika smaskens!!" citat av ...

"men dom smakar lika smaskens!!" citat av en liten unge om sitter bakom oss i bussen,rarw


har typ nyss varit på kalas hos linneas sy...

har typ nyss varit på kalas hos linneas syster som fyllde år igår, fick massor med tårta och kakor he-he. så nu har vi nyss varit på ica och köpt massa godis och cola till ikväll, gött! ska iaf snart hem till linnea igen, sen ikväll blir det nog till att vara med massa, kung. livet leker,hojj!


fredag

redan fredag, den här veckan har gått huur snabbt som helst! men det klagar vi inte på! har iallafall precis fikat, ska snart fixa klart mig, packa ner gympakläderna osv, sen dra till skolan. slutar 10 över 3, så ska jag skynda mig hem o packa det sista, sen åker jag iväg till linnea:D:D kommer bli b-ä-s-t!

love

FÖRRESTEN, har fått ett nytt simkort nu, med samma nummer o allt!!!! så nu kan alla få tag på mig igen;););) glad_chey!

torsdag

skolan idag gick vääldigt snabbt, kändes det som haha. hade dock spanskaprov, men räcker nog till G iaf! har hur som helst precis kommit hem från agneta och världens sötaste barn! wäääh, så söta dom är!

nä nu måste jag börja packa, sen funderar jag på att antingen slå igång en film sen sova, eller sociala mig med massa folk på datorn, sen sova? hm, det återstår att se! nu > packa!

onsdag

har varit på vattetngympa ikväll med mamma, julia, cissi, vanja osvosv. jävligt kul, men jobbigt haha! har även suttit uppe och pluggat spanska ett tag, kan det nu! fetttt nice.

förövrigt så taggar jag helgen med mina finaste! kommer bli a-w-e-s-o-m-e! nä nu ska jag sova. godnatt!

ge mig, någon?


frozen

Har suttit och pluggat spanska med mamma ett tag nu, börjar faktiskt sätta sig. skönt! Nu tänker jag gå och borsta tänderna sen avsluta kvällen med filmen Frozen!

26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med



k-l-a-n-t

det har redan gått en månad av det nya året, helt sjukt vad fort det har gått! iaf, började dagen hos psykologen, var inte där nå länge så hann gå på so;n en stund iaf. hade bara 2 lektioner efter det - fysik och matte. sen efter lunchen hade vi halv friluftsdag. jag, kajsa och julia gjorde repris från förra året ute på sjön, dock utan fisk den här gången.... men en annan sak som hände, jag tappade ner min mobil i fiskehålet!! fråga inte hur, för det vet jag inte själv.. så nu är jag utan mobil tills jag fått ett nytt simkort. hoppet alltså!

nä nu ska jag duscha sen se film! adios

RSS 2.0