15:38

sitter här nästan färdigfixad och klar. kajsa och olivia kommer inte förän vid 5, så det är ju ett tag kvar. blir iallafall dom hela kvällen. ska laga gómat, se film, surra jäkel och bara vara. skönt!
är hur som helst grymt taggat på 2011! ska lägga all skit bakom mig och verkligen börja om på nytt! 2011 ska bli det bästa året!!

12:07

har precis kommit ur en varm härlig dusch med peeling och hårinpackning. skönt nanting!
sitter och dunkar musik för fullt nu, ska snart smörja in mig, torka håret, välja kläder, fixa mig osv. så vi hörs senare!

11te dagens bild: En person du kan berätta allt för (flera)


23:27

har varit med kajsa ikväll. bara pratat ut, ätit popcorn och sett tv! nu ligger jag iallafall i sängen och funderar på om jag ska starta en film elr sova? wäääh, stora problem! aja vilket som - godnatt!

10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll


jag älskar dig vännen♥


home sweet home!

haha orkar inte min uppdatering.. är iallafall hemma i vilhelmina nu, så nu kommer uppdateringen vara som vanligt igen!

aja, dagarna nere hos mormor har varit braa! har hunnit med mycket endå. gått på stan, varit i ullared, gjort av massor med pengar, hälsat på folk, tagit hål i naveln osv. dock gör den vääldigt ont nu, cut. har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu, lägger kanske in bilder på de jag fick med mig hem senare ikväll, får se! ska fortsätta skriva med min bebis linnea nu, later0!

nu > ullared!

nu > ullared!


hål i naveln = check

hål i naveln = check


kom fram till mormor vid 4 inatt, bilresan...

kom fram till mormor vid 4 inatt, bilresan var dryg kan jag lova, men de gick bra endå. har iaf nyss varit hos krille och nu ska vi in till stan för att handla dom sista julklapparna!


satan vad drygt det är att åka bil, får ty...

satan vad drygt det är att åka bil, får typ ont överallt haha. nu har vi iaf stannat i sundsvall för att äta pizza. gött!


jullov!

så, nu har jag jullov! känns så jäkla skönt! och en till sak som känns jäkligt skönt är att jag höjt mig till från 1 VG, till 2! trodde jag allvarligt aldrig jag skulle göra;p

nä nu ska jag kolla så att jag har packat allting, äta, vänta på mamma och sen fara till borås! slänger in nått mobilinlägg på vägen! puss

onsdag

onsdag idag, och vi får jullov!!! känns hur jävla skönt som helst! ska samlas i kyrkan vid nio, sen går vi ner och kollar på när några nior spelar volleyboll mot lärarna, sen städa klassrummet och sen betygen! är något orolig över mina betyg, kunde gjort mer ifrån mig den här terminen..

aja, efter vi slutat åker vi ner till mormor i borås. kommer inte ta med mig min dator, men ska försöka mobilblogga så mycket som möjligt, så lite uppdatering kommer det bli iaf!:) så vi hörs när vi hörs!

9de dagens bild: Någon i din släkt


8de dagens bild: En person som du saknar


dreaming people

har varit en upp-och-ner kväll ikväll, på nästan alla sätt och vis haha.
nu ska jag iallafall lägga mig med musik i örona och smsa med baby. gonatt!

har förlorat en stor del av mig själv, det gör så ont..♥

jag saknar dig morfar..

måndag

endå chill dag. hade bara 2 lektioner! först matte där jag hade prov, men fick omprov haha. sen so, fick sluta typ 20 min tidigare. sen från klockan 12 hade vi klassdag, där vi bakade och såg film. haha tror fan alla dog av filmen ett tag.. fick iallafall sluta mer än en timme tidigare, s-k-ö-n-t!

aja, var tänkt att jag skulle vara med kajsa ikväll. men har typ blivit sjuk igen?kul.. näsan rinner hela tiden, har typ ingen kraft i kroppen och känns som om jag har feber, wäääh..

19:58

orkar inte att min uppdatering suger. men har varken orkat blogga, eller haft nånting att skriva om. men ska bli ändring på de, så snart är uppdateringen som vanligt igen:)

7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp


03:33

nu > godnatt!

lördag

vaknade vid halv 11 idag, och sen dess har jag inte gjort nånting alls. endå skönt! och under kvällen så har jag bara varit. har druckit glögg, ätit pepparkakor, sett tv osv. nu ska jag iallafall gå upp och hämta julmust, sen lägga mig och se sex and the city 2!


6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge


17-dec-2010


Dag 09 – Min tro

har ingen speciell tro, är inte kristen eller nått.

5e dagens bild: En gammal bild på dig själv

hahaha dör..

fredag

helg nu. känns förjävla skönt! iallafall så har dagen också varit skön. satt i datasalen på svenskan och engelskan och skrev nån berättelse. blev klar med den, så fick sluta typ 10 min tidigare. sen lunch och so, fick veta betygen osv. endå nice att jag fick G! sen idrott, var inte med. så då ringde linnea o jesper som var sociala med mig i typ en timme, haha. sen spanska, pratade bara om resan, men det spårade efter ett tag så vi gav upp och fick sluta typ en kvart tidigare (y) aja, hörs senare!

4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv


Never alone, always alone

har varit med kajsa hela kvällen, har bakat kladdkaka, sett paradise hotel, sett 2 filmer som vi såg typ en kvart var på, skrattat och bara haft det allmänt trevligt:) hon drog hem för en stund sen, funderar på att sova snart. är trött, men endå inte?haha problem. aja, hur som helst, godnatt!:)

Dag 08 – Ett ögonblick

finns typ hur många ögonblick att skriva om men kommer typ inte på nått. men ett jag kan skriva om, som jag alltid kommer komma ihåg, är när jag åkte till thailand i en månad, tillsammans med en kompis och hennes föräldrar. det var första gången jag var utomlands på flera år, och jag var så jäkla spänd över det. kommer så väl ihåg första blicken när vi klev ur planet. seriöst världens bästa känsla! ♥

torsdag

kom hem för en stund sen, har precis ätit osv. dagen idag har varit dryg men endå chill, haha. gjorde en skev tomte på sjölden också, som blev lite missbildad hah.. aja, snart kommer min vän kajsa hit, så vi hörs senare ikväll!

I would catch a grenade for you

inte gjort ett skit ikväll, men lika skönt är det.
nu > morden i midsomer!

Dag 07 – Min(a) bästa vän(ner)

kajsa malmbo. har känt henne i stort sätt hela mitt liv, och jag är så jävla glad över att ha henne som vän. hon är den som står mig närmast, den jag har dom allra galnaste stunderna med, den jag kan prata med om allt, den jag verkligen kan vara mig själv med, den som får mig att le no matter what. hon är en sån fin person, på alla sätt och vis, och hon är en vän alla borde få ha! bästavän, livet ut.
melinda karlsson. det är som om vi känt varandra hela livet, fast egentligen bara ett år? känns helt galet. kommer ihåg allt så väl, första gången vi träffades. vi klickade direkt, och sen dess har hon varit en av dom som stått mig närmast. hon är den jag kan ringa till så fort nånting har hänt, och hon lyssnar och hjälper mig fullt ut. vet inte hur jag nånsin ska kunna tacka henne för allt hon hjälpt mig med. bästavän, syster, allt. jag älskar dig!
frida jakobsson. ångrar absolut inte att jag lärde känna dig. du har gjort en enorm skillnad i mitt liv. allt känns så jäkla mycket enklare med dig vid min sida. du är så fin, på både in och utsidan. jjj&fff genom allt. jag älskar dig och saknar dig, måste träffas snart!! bästavän!
jennelie munther. under flera års tid så har du alltid funntis vid min sida, alltid brytt dig så fort nånting har hänt. du är en sån fin vän, och jag är så glad över att jag lärt känna dig. du är världens underbaraste och jag saknar & älskar dig!

onsdag

ändå chill dag. hade först engelska, läste bara våra böcker. sen inställd spanska = fetaste rasten i 3 timmar(!!!!) sen julbord till lunch. satan så gott det var! och på stugan låg vi som vanligt bara i soffan och sov, heh.. sen klockan 2 skulle jag till kuratorn, va där typ 45 minuter så hade bara 10 minuters matte! haha, såna här dagar borde komma oftare.

fick iallafall nå ryck när jag kom hem o började möbelera i mitt rum! men det blev jävligt bra! lägger kanske in en bild senare. aja, nu ska jag vänta på mat, k-y-c-k-l-i-n-g ♥

3dje dagens bild: En bild på någon i din familj



vad vill ni se mer av i bloggen?


2a dagens bild. En bild på dig själv



Dag 06 – Min dag

började med att jag klev upp och duscha, sen la jag mig och kolla på julkalendern. låg kvar en stund efter det, sen klev jag upp och fixa mig osv. åt frukost, borsta tänderna och sen for jag till skolan. när jag kom fram kom jag på att jag glömt nyckeln hemma, så fick ringa till pappa och be han skjutsa hem mig så ja fick hämta den. hade iallafall so första lektionen, fick bara lyssna på massa redovisningar, sen fysik, jobbade med nå blad, sen matte som bara flöt på som vanligt. efter det vare lunch = tacos = glad jossan! efter vi ätiti klart gick vi o chillade i rasthallen. hade gympa efter det, men istället gick jag, julia o kajsa och la oss i sofforna o sov i typ en och en halv timme, så jäävla skönt! vaknade typ en kvart innan kemin börja, så efter den hade vi so igen, och sen musik. slutade halv 4, då skjutsade mamma hem mig, gjorde i ordning maten, sen for vi nästan direkt till åsele för att gratta min pappas moster. åt bara massa gott! nu är jag iallafall hemma, ska gå och tvätta bort sminket, ta på mig andra kläder och sen bara mysa mig igenom kvällen! så later0:)

gonatt!

har nyss sett film, druckit varm oboy, ätit pepparkakor och lussebullar. m-y-s! nu ska jag iallafall sova, är galet trött! så godnatt!

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med


kör dehär oxå, haha

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med
2a dagens bild. En bild på dig själv
3dje dagens bild: En bild på någon i din familj
4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
8de dagens bild: En person som du saknar
9de dagens bild: Någon i din släkt
10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11te dagens bild: En person du kan berätta allt för
12te dagens bild: En bild på din vardag
13de dagens bild: Du och någon klasskompis
14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15de dagens bild: En person som du vill vara med
16de dagens bild: En bild på dig själv
17de dagens bild: En ovanlig bild
18de dagens bild: En bild på din fritid
19de dagens bild: En person som är snygg
20de dagens bild: En bild på dina närmaste
21a dagens bild: En persons om alltid ställer upp för dig
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23dje dagens bild: En bild från i sommras
24de dagens bild: En bild som gör dig glad
25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28de dagens bild: En tokig bild
29de dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek kan vara så mycket och ha så olika betydelse från person till person. Vad är det första man tänker på när man hör ordet kärlek? De flesta tänker på en partner. Att älska och bli älskad tillbaka är det viktigast, men är det verkligen så viktigt att uppleva kärlek med ens partner? Räcker inte kärleken från ens familj och vänner? För att kunna svara på den frågan måste man ha varit kär, endast då kan man förstå. Jag tror att kärleken är stor, men inte fullt så stor som vi  vill att den ska vara. Vi behöver tro på kärleken, tro på att det finns något som är värt att kämpa och leva för. Men kärlek är också något som man får ont av. Svek, förståelse och förlåtelse, smärta och tårar. Men, att älska och att älskas är ändå den skönaste och vackraste känsla du kan vara med om.
Man kan säga att kärlek har många ansikten, frågan är bara hur man vet när man valt rätt.

dagen!


är förvånad över att våran klass tog oss ända till final, trodde jag aldrig vi skulle göra haha. vann alla matcher, förlora dock finalen, så det blev bara en andraplats. men vi var ändå grymma!
aja, drog på stenmans o fika med kajsa efter vi slutat, och nu är jag hemma. funderar på att städa undan lite på rummet, men vet inte om jag orkar än, hah.. aja, hörs!

lucia

har luciacuppen hela dagen idag, vilket betyder att vi inte har några lektioner alls! ska först samlas i matan, kolla på luciatåget osv, sen byter vi om till utklädnaden och sen bandy hela dagen! dock får jag inte vara med, men ska endå klä ut mig och fara o kolla:) har med mig kameran, så dyker nog upp massa bilder under kvällen!

22:06

blir inte så att olivia sover här inatt, har ingen aning om varför, men ah.. ligger iallfall och väntar på att beck ska börja igen. så ska se klart det, sen sova. så godnatt i förväg:*

det är titeln jag vill åt

sitter och äter godis samtidigt som jag väntar på olivia. hon sover här inatt, så vet inte hur uppdateringen blir. men vi hörs när vi hörs helt enkelt!

Dag 04 – Det här åt jag i dag

till frukost åt jag yoghurt och flingor, till middag åt jag kött och potatis och sen har jag ätit godis och chips!

söndag

for och mötte upp olivia igår, så sparka vi ner på ica och konsum och köpte chips osv. så drog vi hem till mig och såg film. hon drog hem vid halv ett. då ringde linnea, låg och prata med hon nån timme. så somna vid halv 2 typ och vaknade av mig själv kvart i 8? trodde jag skulle få sova länge, men icket. har iallafall nyss duschat, och hjälpt min syster att städa hennes garderob, så snäll som jag är. ska börja fixa mig nu, hörs sen!


oliv

har precis fixat mig lite smått, är assliten idag. inga hårförlängningar, och nästan inge smink. skönt endå:) hur som helst så ska jag iallafall snart och möta upp olivia, sen far vi ner på ica och handlar godis osv. så vi hörs senare!

11/12

känns helt galet, idag är det exakt ett år sen jag och melinda träffades för första gången! känns som om jag känt henne hela mitt liv ungefär. kan lova er att jag är så grymt tacksam och glad över att få ha den personen i mitt liv! hon är en av dom som förstår mig bäst, och som alltid finns där vad det än gäller. jag älskar dig, bästavän!
här kommer både nya och gamla bilder!












livet ut, världens bästa♥

lördag

fick sova lite mer än 12 timmar inatt, så galet skönt! sen har jag och mamma suttit och beställt lite smink, har seriöst hittat världens billigaste sida! nu ska jag iallafall gå och klä mig, sen får jag se vad dagen har att erbjuda! cyaa:*

22:54

somnade nån timme förut, galet skönt var det! resten av kvällen har spenderats ute i soffan med mamma, pappa och alexandra framför idol. tycker minnah hade dom bästa framträdanden, plus gjorde vinnarlåten bäst. men jay har varit en självklar vinnare hur länge som helst.

nu ska jag se paradise hotel, sen sova. så vi hörs!

Dag 03 – Mina föräldrar

gör om mitt inlägg om 'mina föräldrar'. kan säga såhär, både jag, mamma och pappa har haft våra stunder, precis som nästan vilken familj som helst, inget konstigt med det. men det betyder inte att jag hatar dom för det?än fast jag kan slänga ur mig vilka ord som helst när vi bråkar, så kommer jag alltid att älska dom!

iallafall, min mamma heter ingela, är 43 år och jobbar i en caféteria på en skola. hon är jätte kort och har oftast ett léende på läpparna. enda skillnaden mellan oss är väl att vi tänker och tycker precis olika, haha.. men skit samma, älskar hon ändå!

min pappa heter lars, är 44 år och jobbar med lastbilar osv. han är en sån här kille som kan skämta om nästan allting med nästan alla. har också oftast ett léende på läpparna. och om man bortser från våra bråk-stunder, så är han dunderbra, och jag älskar honom!

telefon med mellsan!


ok

är trött som ett jävla as, så ska lägga mig och lyssna på musik och försöka sova en stund!

helg!!

fick sluta typ 2 timmar tidigare idag, hade inställd spanska också får jag inte vara med på gympan. dock stannade jag kvar och surrade med julia och kajsa under tiden som gympan var. iallafall så kom jag precis hem, ska börja städa mitt rum nu, ser allvarligt ut som ett bombnedslag. så latero!

fredag(L)(L)(L)

tog en liten paus från bloggen igår. hade varken tid eller lust med den! iallafall så fyllde mamma år, grattis! så det var typ fullt hus hela kvällen. kajsa kom också hit, blev massor med fika, prat och film! sen innan jag skulle sova så ringde pontus, så pratade med han några timmar, tills vi båda somna, haha sött!

aja, fredag idag = snabb dag + helg = h-a-p-p-y-f-a-c-e! haha nemen, ska bli så jävla skönt. ska fan sova mig igenom helgen, ok. håller iallafall på fixa mig lite smått nu, men ska upp och äta frukost, sen fixa det sista. hörs ikväll!

Dag 02 – Min första kärlek

har faktiskt bara varit riktigt kär 2 gånger i hela mitt liv. (och nu räknar jag inte med alla oseriösa förhållanden man hade när man var mindre). men min första riktiga kärlek var nog alexander. vi var tillsammans förra sommaren, i ungefär en månad blev det. vi var med varandra konstant varje dag, och jag var verkligen kär. men efter ett tag så började vårat förhållande gå upp-och-ner. vi började bråka mycket, och han träffade andra osv. och även fast vi "löste" det, så var allting annorlunda ändå. vi tappade typ förtroendet på varandra, och det tog slut. men vi fortsatte som kompisar, men det tog ungefär ett år innan jag kom över honom helt. men nu är vi kompisar iallafall!

onsdag

kom hem för en stund sen, ska snart plocka undan lite på rummet osv. har hur som helst varit en jävligt slapp dag. blev typ bara snack på engelskan, och spanskan gick asfort. sen rast i 2 timmar, chillade runt med alla möjliga människor. sen stuga, låg i soffan och "läste", och sen matte med julmusik! gick på läxsstödet efter jag slutat och gjorde bort mitt kemiprov, tycker faktiskt att det gick bra. så förhoppningsvis så blire G iaf. aja, ska börja plocka undan nu. LATER0



puss

onsdag idag = bara 4 lektioner och fetaste rasterna ♥

07-dec-2010


Dag 01 – Om mig

finns en hel del att säga här, haha! iallafall, heter josefine appelqvist, är 15 år och bor i vilhelmina tillsammans med mamma, pappa och mina 2 systrar. vilhelmina är ett ganska litet samhälle, vilket betyder att alla vet allt om alla ungefär.. har även en storasyster, dock har vi bara samma pappa, men ändå. vi har inte haft sån stor kontakt under min uppväxt, med tanke på att hon bott nästan hela tiden hos sin mamma, och hos oss nån helg ibland. nu bor hon i umeå tillsammans med sin pojkvän, vilket gör att vi inte träffas ofta alls, eller har sån stor kontakt. tycker det är väldigt tråkigt, eftersom hon ändå är min syster. men jag älskar henne no matter what.

går i 9D på hembergsskolan med världens bästa klass! kom ihåg i 7an, då va alla astatja med varandra och allt. men sen i 8an så vände precis allt. alla började trycka ner alla, och stämningen sjönk totalt. usch, ville inget hellre än att byta klass då! men under sommarlovet till 9an så mognade nog alla. nu är vi tajta igen, och vi har alltid roligt på lektionerna! kan inget annat än att älska den klassen.

på fritiden då? har blivit så jäkla trött nu på senaste tiden, eftersom det är mycket med skolan och allt, så nu har det blivit så att jag mest sitter hemma på kvällarna. men brukar även vara med mina underbara kompisar. har nog världens bästa, alla finns där för en, och stöttar en verkligen fullt ut! men den jag oftast brukar vara med är nog kajsa. hon är en sån person som man aldrig har tråkigt med. hon är glädjespridaren nummer 1, och nästan varje gång vi är med varandra så brukar det oftast bli så att vi ligger ner och nästan skrattar tills vi gråter. haha nemen, hon är så lik mig, på alla sätt och vis, och jag är jävligt tacksam över att ha hon som vän!

vad mer då? jag har ett jävla temperament. helt seriöst, kan hetta till på minsta lilla, spelar ingen roll vad det är eller vad det gäller. så när jag blir arg är jag ingenting att leka med, haha!

det var det mesta jag hade att säga om mig. är det nånting ni undrar över så är det bara att slänga in en kommenter:) pöss

telefon med mellsan

har precis pratat med melinda i en och en halv timme! vi har alltid nånting att prata om, och det är så skönt att få prata ut med henne! tack för allt!
iallafall så gick den här skoldagen betydligt fortare än jag trodde att den skulle göra. kändes som om den bara flög förbi. jävligt skönt kan jag lova! sen slapp jag sista lektionen också, för jag skulle till kuratorn. nä nu ska jag fixa några saker, upd senare!

tisdag

ska till skolan idag, för första gången på 11 dagar, haha! kan erkänna att det faktiskt känns lite konstigt;p får inte vara med på gympan, får inte ens till skolan. så behöver inte stressa eftersom jag får skjuts. slutar iallafall halv 4, så vi hörs nån gång efter det! puss


börjar ikväll

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Stay with me, don't fall asleep too soon

har pluggat jäkel på kemin, så nu kan jag det nästan utantill, grymt! ska bara hitta nånting att argumentera om, sen är jag nog ikapp med det mesta! s-k-ö-n-t!
nu ska jag iallafall gå upp och ta min medicin, sen äta fruktsallad! adios


15:08

farmor kom hit tidigare med saffransbullar och svartvinbärssaft. satt fint kan jag lova.
förövrigt så ligger jag i soffan och halvkollar på nån film som går på tv1000, samtidigt som jag försöker hitta ett ämne att argumentera om till svenskan. men hittar seriöst ingenting?hjälp mig!

plugg

vaknade för nån timme sen och har precis ätit frukost. ska börja ta tag i allt plugg nu, så jag kommer ikapp allt jag har missat, kan tänka mig att det är en hel del.. upd senare!

5-dec-2010


andra advent

förlåt för min kassa uppdatering, men har bara legat i soffan hela dagen, så har som ingenting att blogga om.. men ska försöka ändra på det.
nu ska jag iallafall gå upp och göra varm oboy, sen se beck. så vi hörs!

(y)

börjar min dag med att spy, wiho..

beställd



lördag

har pluggat kemi nån timme idag, börjar faktiskt sätta sig nu, griiiimt!
förövrigt så känner jag mig friskare idag, än fast jag har ont i båda lungorna nu, men borde gå över snart med tanke på allt jag äter mot det haha. sitter iallafall med blekningsmedel i håret nu, eller ah.. i utväxten. nu äntligen försvinner den!:D är väldigt välbehövligt kan jag lova. dock känns det som om min hårbotten kommer brinna upp när som helst, wops..

fredag

såg nästan nyss klart idol, tycker det var sjukt bra att minnah gick vidare. dock tycker jag hellre att det skulle vara olle i final istället för jay. visst, jay har en jävligt bra röst, men både olle och minnah är bättre.

förövrigt så har jag sett klart alla mina andra avenyn avsnitt nu, igen haha.. är typ det enda som hänt idag. händer inte så mycket nu på dagarna när man är sjuk. har dessutom börjat fått ont i min andra lunga nu, kewl. nä nu ska jag sova tror jag, natti:*

andra december

har tagit tag i kemin ikväll, svarat på några frågor osv. har faktiskt bestämt mig för att ta tag i skolan nu, ligger efter i alldeles för många ämnen, och med tanke på att betygen snart ska sättas så kanske det är på tiden. har även varit duktig och städat rummet. dammsugit, plockat undan från golvet, renbäddat sängen osv. iallafall så kom jag nästan nyss från duschen. har skrubbat mig, rakat benen osv. plus smort in mig med min body butter som luktar jäkligt gott!

har tagit alla mina mediciner och tabletter också, så ska bara ta febern en sista gång för idag, sen ta en alvedon och bädda ner mig i sängen och se tv. så vi hörs!

lunginflammation

var nyss på sjukan o fick veta att jag har lunginflammation. så fick en massa tabletter och mediciner som jag ska äta ett tag framöver nu, roligt. fast ne. ska gå upp och hämta nånting att äta, sen lägga mig i soffan o se andra avenyn. hojj:*

onsdag

pratade nyss med mormor och moster, känner mig nästan som en ny person. moster förstår mig verkligen fullt ut, och mormor gör mig så jäkla glad!

förövrigt så har jag bara legat och sett en massa andra avenyn avsnitt hela dagen, vilket inte verkar vara speciellt ovanligt nu förtiden he-he. febern stiger också, hostar som ett as, blir bara svart för ögonen när jag ställer mig upp och har nästan ingen kraft alls i kroppen. så mamma ska ringa på sjukan, så vi kan kolla upp det. nä nu ska jag lägga mig i soffan och se tv. haré bra:*

RSS 2.0