lördag

Gjorde inget speciellt igår. Chillade med film @issas place med hon, therese och joanna. Runt 11 tog febern över och jag cyklade hem och somnade på bara några röda.
 
Idag skiner solen och jag har precis ätit frukost och gjort mig iordning. Väntar bara på therese och sen drar vi upp till issa :) puss!
 

29 juni

Gått och skaffat mig öroninflammation, ont i halsen och blåsor i käften. Älskar mitt liv hehe... Skulle egentligen tälta igår med några stycken men kroppen sa ifrån och jag fick sova hemma. Jaja det kommer fler gånger!
 
Är förövrigt hemkommen från sjukan, nyduschad och nyss fått mat i magen. Ska bara klä mig och göra mig iordning lite snabbt och sen dra ut. Pallar fan inte ligga hemma på mitt sommarlov trots att jag är sjuk haha. Nejmen vi hörs, puss på er!

27 juni

Kvällen igår rockade och jag hade så jäävla kul, tack alla:D Vaknade för en liten stund sen och har precis ätit frukost och rättat till mig lite. Therese och Joanna kommer snart hit också så får vi se vad vi hittar på. Måste iallafall förbi Jens och hämta min cykel :) aja ska borsta tänderna och göra mig klar nu, vi hörs!

17:19

Skööön dag. Bara chillat på klipporna i värmen med issa, therese, william, pontus, adam och simon. Ätit några billys hemma hos therese har vi också gjort hehe. Alexander är iallafall påväg ner nu så är bara hemma för att äta och fixa till mig lite innan jag drar ut igen. Men har lite bråttom så vi hörs,peace!

 
 

11:37

Efter 2 dagar i spöregn skiner nu solen igen och termometern visar 30 grader, underbart. Har duschat och slitit på mig shorts och linne och är snart påväg upp till issa för att steka lite med några sköna pepps, men först måste jag möta Pontus som kommer med kvart i tolv bussen. Men ni får hare bra så hörs vi senare ikväll eller nått,pz

25 juni

Sorry guys, men spenderar varken tid hemma eller vid datorn så därför får uppdateringen lida lite. Midsommar rockade iallafall och jag hade så jäävla kul trots att regnet öste ner. Men tack som fan alla inblandade!!
 
Förövrigt så rullar livet på. Umgås med mina bästa och chillar på livet. Vaknade för ett litet tag sen och snart blir det frukost och fix innan jag möter upp mina h0misar,herråååÅÅååÅ

midsommar

Glad midsommar på er!! Har precis tryckt i mig på tok för mycket fiskbullar, haha standard.. Regnet öser ner men det skiter jag i. Har fixat mig inför kvällen och nu ska jag snart springa över till therese för att fixa det sista innan vi möter upp allt folk. Men har lite bråttom så vi hörs då vi hörs!

torsdag

Har bosatt mig i mitt paradis och mitt andra hem, underbart. Kramat om mina fina tusen gånger om, obeskrivliga är dom!! Idag är det strålande solsken och huuur varmt som helst så har bara chillat på livet med massa folk. Termometern står på 44 grader i solen och klockan är halv 5, haha galet.. aja, ska äta och fixa lite nu innan jag drar ut igen. Ni få ha en fin kväll för det kommer jag ha, puss på er!!
 

nu: packa!!


17:33

Haha ibland är det faktiskt ganska skönt att göra ingenting. Har städat övervåningen och sett one three hill där jag dessutom råkade somna mitt i allt och vaknade nu haha.. Ska se klart avsnittet jag somnade i och invänta grillat till middag, sen ikväll blir det Kajsa!!

fredag

Hej på er. Isabell tjatar om att jag ska göra ett inlägg så får väl slänga in ett. Har inte gjort nått speciellt och inte haft nått att skriva, därav uppdateringen! Vaknade för en timma sen ungefär och har nyss fått i mig frukost. Sol och varmt ute idag så ska nog gå ut och lägga mig om det tag. Måste ju jämna ut brännan lite;)

förresten, vafan har dom gjort med blogg.se??? fattar inte ett skit:(

sommartider

Åh, underbara dag. Legat ute i solen heela dagen, spelat kubb och bara mått. Färg har jag fått också, dock lite mer åt de röda hållet haha, men de lägger ju sig snart och blir brunt;) Ätit grillat ute i solen och börjat packa lite smått, iiih! Nu ska jag smälta ner maten och sen ut och springa. Peace!

19:40

Hej på er. Seg update men what to do. Tog mig en frukost ute idag (under tiden som solen faktiskt var framme), den gick dock i moln ganska snabbt så gick in och intog soffläge och där har jag legat hela dagen ungefär. Efter middagen tog jag tummen ur röven och tog mig ut på en springrunda, och nu har jag precis duschat. Nu gör jag mig iordning och inväntar sverige - ukraina, hejjs!

söndagsmys för hela slanten

Tog mig ut på en springrunda. Skrapade ihop några kilometer så nu är jag nöjd! Har ätit god middag och tagit mig en skön dusch med hårinpackning, ansiktsmask, skrubb och rakning och nu blir det söndagsmys i soffan framför en film!

söndag

Hej på er. Vaknade för nån timme sen och har precis sett klart en irene huss film och druckit en smoothie. Grått och regnigt ute idag med så stannar inne och bara myser. Ska dock ta mig ut och springa en sväng men de tar jag lite senare!

Förresten, måste bara få säga att från och med nu så raderar jag dig ur mitt liv. Så less på dig och ditt betéende och jag behöver inte såna som dig. Just sayin :) Nu ska jag äta jordgubbar, herrååÅÅå

i've got you to keep me warm

Legat i sängen hela dagen med one tree hill påslaget på datorn. Spöregn ute så skippade rundan och gosade ner mig under täcket istället hehe. Precis ryckt upp mig och hoppat i mina mjukiskläder. Inväntar grillat till middag och ikväll umgås jag med Kajsa. Fint!

Första dagen på sommarlovet

Hade en toppenkväll igår. Drog ut och mötte upp lite folk, raggade, träffade lite fyllestudenter osv. Runt 10 blev vi less på vilhelmina så vi tog en spontantrip till lycksele där vi också drog raggen, träffade folk och slutade kvällen med pizza innan vi drog oss hem!

Har nyss vaknat och ska snart gå upp och göra frukost. Får se vad det blir ikväll, ska iallafall ut och springa lite senare och sen får jag helt enkelt se. Nej frukost var det, vi hörs senare!

sommarlooooov,wiho

SOMMARLOOOOOOOOV och 10 veckors frihet, åh så underbart!!!! Kan också stolt säga att jag, sebastian, emelie, sofie, vanja och mona rockade totalt idag på 10 kampen och kammade hem hela skiten;) Har nyss varit och kollat på 3:ornas student. 2 år kvar sen står vi också där och då jävlar blir det röjjjj hehe. Nu blir det fix och sen åker jag ner på studentmiddag hos ronja och sen blir det förmodligen utgång!! Ha en fin kväll folket



i don't want to hear the sound , of losing what i never found.

Parkerar mig i sängen och slår igång några avsnitt av oth. Godnatt på er!

wanted - gina tricot


I knew there was something that we never had

Har nu avklarat min sista dag av hela ettan. Helt sjukt! Började 10.40 och har bara pratat betyg, ätit blåbärspaj med glass, sett film och sagt hejdå till Lotta som lämnar våran klass för ett tag.. Lite sorgligt men what 2 do. Kan iallafall säga att jag är så sjuuukt jävla glad att jag om bara några dagar åker härifrån och inte kommer tillbaka först då skolan börjar igen!! Så jävla tagg på den här sommarn, woooop!

Nu ska jag äta köttbullar och sen rör jag mig förmodligen ner på gymmet.peace out

nationaldagen

Sprang över till Kajsa ett tag efter jag vaknade och har hängt där hela dagen. Skönt att va ledig idag! Har firat nationaldagen med film, smoothie och varma mackor, fint! Kom precis hem och nu ska jag bara smälta ner all mat och sen åka ner på gymmet där det blir hårdträning!! Talk to u later dudeeees



01:46

Har varit med Vanja ikväll. Skulle egentligen ut med Hampus men de vart inge så fick roa mig lite med Vanja istället! Kom hem för en stund sen och nu ska jag springa iväg och tvätta bort sminket och borsta tänderna. Hade tänkt följa med några ut nu men sängen och en film lockade lite mer! Så godnatt på er

tisdag

Inne på den sista veckan av ettan, och nog märks det haha. Städar ur skåpen, fikar och har betygssnack är ungefär det enda vi gör nu på skolan. Helt sjukt egentligen vad tiden gått. Om 3 dagar får jag sommarlov och om 12 dagar förflyttar jag mig ner mot göteborgstrakterna och blir som vanligt där hela sommarn. Underbaaaaaaaart är allt jag kan säga!!!!!

Har nyss ätit och nu blir det lite fix och sen drar jag ut!

gjorde chokladbollar på skolan idag hiih.

söndag

Gårkvällen bjöd på bastu, film och mat. Mycket mat. Slutade med att vi låg i soffan och knappt kunde röra oss. Haha tror fan aldrig jag varit så mätt nångång.. Runt 1 gick hon hem och jag slocknade på bara några röda!

Vaknade för ett tag sen och ska snart springa upp och äta frukost, sen ladda ner några filmer och bara mysa hela dagen. Kanske tar mig en tripp förbi gymmet också, får se!

@kajsa

Hej på er. Sitter hos kajsa nu och vi ska snart börja röra oss mot mig. Har ätit lunch ute och ikväll blir det bastu, film och godis. Fint hihi. Ajaa, ska hjälpa hon att packa upp alla sina grejer nu. Vi hörs!

-


i'll take care of you

Igår satt jag hela kvällen med plugg i högsta hugg. Har bara en uppfigft kvar att göra klart och sen är jag heeeelt fri från alla jävla skoluppgifter. Bara 3 dagar kvar av skolan också:D

Idag har varit en skön dag. Började med ett slutprov i matte följt av bokredovisning på svenskan. På engelskan gick vi igenom nationella och sen fick vi gå hem. For och tränade efter skolan och nu har jag kastat på mig mjukiskläder och satt upp håret i en boll på huvudet. Inväntar grillat och satsar på en skön hemmakväll ikväll!

- bild från igår

RSS 2.0