läsläsläsläsläsläsläs

http://williamochcompany.blogg.se/
http://williamochcompany.blogg.se/
http://williamochcompany.blogg.se/

måndag

galet vad trött jag har varit idag, men har endå klarat av dagen bra! räcker med att jag kommer i närheten av mina fina så är allt på topp:) kvällen tänker jag iallafall ägna åt att plugga fysik och spanska. jobbigt, men det måste göras. nä nu ska jag nöta facebook ett tag, sen springa in i duschen sen sätta igång med plugg! hörs




18:45

drog till jimmie och linus tidigare idag, gjorde inte speciellt mycket idag heller, samma som igår ungefär. kom iallafall nyss hem typ, ska gå och duscha nu, sen städa undan lite på rummet. efter det blir det tv hela kvällen! adios



söndag

vaknade för en stund sen och har precis fikat. ska alldeles strax gå och tvätta mina hårförlängningar. får se om jag drar till jimmie och linus senare, eller om jag bara stannar hemma. blir bra vilket som!

01:41

kom precis hem från jimmie och linus. inte gjort så mycket mer än att se tv och bara pratat. skönt! är iaf trött och har asont i magen, så nu ska jag sova! godnatt:*

puss på moa

18:48

nu drar jag iväg till jimmie och linus, hörs ikväll när jag är hemma!

25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad


lördag

vaknade vid halv 11 idag, klev upp och fikade sen la jag mig och kolla på tv tills 2 typ. klev upp och duschade osv, och nu håller jag på att fixa mig. ikväll ska jag nog dra ut med jimmie och linus, tror jag iaf. blir nog asm. ska fixa mig nu, hörs senare

24de dagens bild: En bild som gör dig glad

haha vi bjuuu

I LEARNED FROM YOU

har varit hemma ett tag nu. kvällen har iallafall varit braa! ätit massa gott, sett film, varit helt crazy och bara haft det allmänt mys! behöver såna här kvällar med mina favorittjejer från klassen ibland oxå:) nu sitter jag iallafall och skriver med en massa skönt folk samtidigt som jag lyssnar på musik och bara tar det lugnt. är inte ett dugg trött, så lär vara uppe en stund till. nä nu ska jag lägga in några bilder från kvällen, tända några ljus på rummet och bara forsätta vara!

sitter på engelskan just nu, har lunch om ...

sitter på engelskan just nu, har lunch om en halvtimme. har bara 3 lektioner kvar efter det, eller ah, egentligen 2 för jag ska inte vara med på idrotten. efter skolan drar jag iaf hem till erika och spenderar kvällen där med massa annat skönt folk. så det blir uppdatering när jag kommer hem därifrån!


godnatt

@ weheartit

btw

igår kom några av kläderna från h&m som jag beställde förra veckan. tänker skicka tillbaka 2 saker, men behålla dehär;


23dje dagens bild: En bild från i sommras


CAN YOU LAY YOUR LIFE DOWN, SO A STRANGER CAN LIVE?

endå skön dag för att vara torsdag! satt och drack varm oboy och prata på slöjden, fick saft och kakor på livsviktigt, satt vid datorn och lyssna på musik på spanskan osv. annars så hände det inte så mycket mer speciellt. har iallafall nyss duschat typ, så ska gå upp och baka kladdkaka nu. LATER0


saknar min frida:*

26-jan-2011


robin

allt och alla subbar då får ni godis:$

22a dagens bild: En bild på en tid du saknar

thailand♥

16:51

har varit hemma ungefär en timme nu, är seriöst hur kallt som helst ute! vars fan tog 'värmen' vägen? var ju typ plusgrader bara för nån dag sen..? vilket som så har dagen varit rätt så chill, har dock 5 lektioner istället för 4 numera, bara för att killarna envist skulle flytta om så att dom har kemi på tisdagar och vi på onsdagar.. blä. aja, stannade även kvar efter skolan och gjorde bort kemiprovet, gick väl sådär. räcker nog till ett g iaf.

ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, se film och sova tidigt. skönt!
ta mig till sveriges bästa ställe nu!

gran canaria!

kom nästan nyss hem från spanskamötet, och nu är det bestämt, den 24 maj åker vi iväg till gran canaria. nåååågot taggad!!!

nä nu ska jag gå upp och hämta nånting att fika, sen sätta mig och plugga kemi och sen sova tidigt!

21a dagens bild: En persons om alltid ställer upp för dig


DOWN TO EARTH

hej alla söta, kom hem från skolan för en stund sedan, har precis ätit osv. dagen idag har varit ovanligt chill för att vara en tisdag hah, träffade psykologen klockan 11, sen skolsköterskan direkt efter det, och fick veta att min lunginflammation kan vara påväg tillbaka....döö. så fick inte vara med på idrotten, så då drog jag hem till farmor och farfar som bjöd på mat och fika. gött

om ungefär en timme ska jag iväg på spanskamöte för att bestämma det sista inför resan.inte länge kvar nu tills det bär av, s-a-t-a-n vad jag taggar!!!

tisdag

kunde somna efter några timmar inatt iaf, klev upp vid halv 8, har precis fikat och fixat mig. ska borsta tänderna osv, sen drar jag iväg till skolan. slutar halv 4, så hörs nån gång efter det!

panik

helvete vilken panik jag fick, vaknade för en stund sen av att jag inte fick nån luft alls. satte mig upp och börja hosta tills jag nästan spydde. känns som om alla mina luftvägar är täppt igen, får fan ingen luft.. ska försöka sova om en stund igen, när jag lugnat ner mig. just nu snurrar allting och jag vill bara springa in på toan och spy..

20de dagens bild: En bild på dina närmaste


+ familjen osvosv

JAG VILL INTE TÄNKA FRAMÅT, JAG ÄR LIVRÄDD ATT FASTNA HÄR

skolan idag flöt på som vanligt, var dock vääldigt trött, haha.. efter skolan följde olivia med mig hem, gjorde ingenting speciellt. sen ringde kajsa och fråga om vi ville följa ner till ica och hämta ut ett paket, så vi gick ner dit världens storm. f-y-f-a-n vad kallt det var!

aja, nu ska jag gå upp och hämta nånting att fika, städa undan lite på rummet, tända massa ljus och sen krypa ner i sängen och se film!:)

DU SOM RESER MIG

har gjort bort det mesta skolarbetet nu, känns hur skönt som helst! resten av dagen har jag bara tagit det lugnt framför tv;n. ligger just nu och inväntar one three hill som börjar om 1 minut. peace

19de dagens bild: En person som är snygg


plugg

har precis suttit och skrivit klart 2 biologiuppsatser! duktigt för att vara jag haha! borde egentligen plugga kemi också, men tar tag i det om en stund istället!

söndag

kajsa kom hit igårkväll, så satte vi oss i bastun med massa snack, godis, dricka, hårinpackning, peeling, rakade benen osv. hur skönt som helst! efter vi duschat och allt sånt gick vi upp och la oss i soffan framför kenny begins med godis och ostbågar, götttt. hon drog hem vid halv elva, och då blev det sängen direkt! kvällen var iallafall asm!

vaknade för en stund sen, ska snart kliva upp och fika osv. sen resten av dagen ska jag försöka göra bort så mycket skolarbete som möjligt!

svar på tal


svar; blir nog att stanna i vilhelmina, tyvärr.

svar på tal


svar; jag har inte riktigt bestämt mig än, men det lutar mot antingen omvårdnard eller resturang och livsmedel. men troligtvis omvårdnad:)

18de dagens bild: En bild på din fritid

haha har typ ingen bild på min fritid;p

lördag

orkade inte se nån film igår, somnade nästan direkt, hur skönt som helst! vaknade iaf vid 11 idag, klev upp och fika osv, sen la jag mig i sängen och såg en film som jag sett klart för en stund sen. ska börja klä mig snart, sen får jag se vad som händer. är galet fint väder, så får se om jag går en promenad senare. nä nu ska jag klä mig, peace.

17de dagens bild: En ovanlig bild


fredag

fredag idag, och helg. så jävla skönt! iaf, skolan idag var segare än vanligt, varje minut kändes typ som en evighet hah.. hade vattengympa på idrotten också, endå kul! efter skolan drog jag och kajsa hem till henne, och där har jag spenderat kvällen. har bara tagit det lugnt, ätit osv, som vanligt haha. är iaf jävligt trött nu, så tror att jag ska sätta igång en film, sen sova. så godnatt!♥

16de dagens bild: En bild på dig själv


torsdag

inte gjort nått speciellt ikväll, tränat med syster osv. och jävlar vad min kondition sjunkit, orkar nästan ingenting alls längre, hahah! aja, får se till att träningen håller i sig, så att min kondition kan bli som förr. ska iallafall läsa igenom spanskan nu, sen lägga mig och se film! adioooos.

22:21

jag och mamma har nyss suttit och beställt massor med kläder, smycken osv. tack! ♥
nu ska jag iallafall stänga av datorn, smsa med älskling en stund, sen sova. så godnatt!

hahah orkar inte min humor...


18:06

kom nästan nyss hem från farmor och farfar, fick palt. jävligt gott säger jag bara! har ingen aning om vad som händer resten av kvällen, ska nog bara ta det lugnt, plugga fysik osv. men uppdaterar senare istället!

h&m


onsdag

hade as ont i magen när jag vaknade, och ville inte riskera nånting eftersom jennifer fick magsjuka igår, så jag stannade hemma. har fått sova ett par timmar, gjort bort matten, pluggat fysik osv. skönt att ha det bortgjort. nu tänker jag slå igång en film, sen vid halv 5 blir det middag hos farmor och farfar!

15de dagens bild: En person som du vill vara med



FOR THE FIRST TIME


gjort bort lite plugg ikväll, skönt! ska fortsätta kvällen med film, sen sova tidigt. så godnatt alla♥

tisdag

hade inställd musik sista lektionen, så gick bara till 14.45 istället för 15.35, skönt eller? oja.
annars så har den här dagen också flutit på bra, ha faktiskt börjat ta tag i skolan nu!:D duktig chey. ska iallafall snart börja fixa med maten, sen ikväll ska jag försöka både träna och plugga, skulle vara ganska välbehövligt båda två.. aja, upd senare!

måndag

skolan idag flöt på bra! fick ovanligt mycket gjort på lektionerna, haha! efter skolan drog iallafall kajsa med mig hem, och så snäll som hon är så hjälpte hon mig att möbelera rummet så som jag hade tidigare, känns som en mycket enklare möbelering. hon drog iallafall precis hem, och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem igen så hon kan hjälpa mig med några saker. ska iallafall försöka sova efter det, skulle vara galet sköönt! så ska gå och tvätta bort sminket osv nu, så vi hörs!

söndag

vaknade vid halv 12 idag, gick upp och fika sen degade vi bara oss igenom dagen. skönt det med. efter middagen drog vi iallafall till michelle en snabbis, sen ner till busstationen och lämna melinda.
mötte upp kajsa efter det som följde med mig hem, har fört över massa filmer, fikat och bara varit. hon drog precis hem, och nu funderar jag på att sova. är hur trött som helst, så får nog bli så. godnatt!

LOVE IS THE ANSWER, THAT´S WHAT THEY SAY


lördag

vaknade vid halv 10 idag, och har inte gjort nånting alls sen dess. skulle egentligen ut vid 8 ikväll, men vände lika snabbt vi kom ut, haha! var kallt som fan kan ja lova! har iaf nyss suttit uppe och fikat, pratat massor osv. endå mys! får se vad resten av kvällen har att erbjuda. blir antagligen bara film eller nått. men vi hörs, hojj:*

k kul

50 frågor.



U t s e é n d e;

 

Vilken ögonfärg har du?

brun


Hur lång är du?
153 typ.........


Vilken hårfärg har du?
blondt


Långt eller kort hår?
långt med hårförlängningar, mellan utan

Piercingar:
öron, navel, näsa

 

Vilken ögon färg skulle du vilja ha?
isblåa! 

Hur lång skulle du vilja vara?
längre iaf!

Vilken hårfärg skulle du vilja ha?
trivs i blondt

 

Vill du ha kort eller långt hår?
långt 

Skulle du vilja ha piercingar, isf vart?
tungan!


S e n a s t e  d u:

Åt : chips

Drack: vatten
Du fick sms av och vad de stod: övik:]<3 från robin
Du skrev sms till och vad du skrev: härligt:]<3 till robin

Sa: okej
kramade: melinda
Kysste: jesper

Du spydde: några veckor sen
Du skrattade: nyss typ


k ä r l e k

Är du singel:
nej


Är du oskuld:
nej

 

Gillar du någon just nu:
älskar


Hur många seriösa förhållanden har du haft:
3 typ

Vill du vara singel:
nej

Vill du gifta dig:
ja!

Vad heter din nuvarande Pojk/Flickvänn:
jesper häggström♥

v ä n s k a p


Den som vet mest om dig:
kajsa och melinda typ

Den vän som du har kännt längst:
isabell, kajsa och olivia

Din bästa vän:
kajsa, melinda, linnea, frida och jennelie!

Någon du saknar att umgås med:
många..

En av dina bästa killkompisar:
robin!


Någon kompis som bor långt ifrån dig:
massa

Den du har mest minnen med:
isabell typ?

Nära vänner du inte träffar ofta:
melinda, jennelie, frida och linnea..


Har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu:
haha ja!


ö v r i g t

Musiksmak:
Olika

Galen eller lugn:
hel-galen!

 

Har du någon gång hört att du sjunger bra:
haha faktiskt:]

Har du hört att du borde bli modell:
hah ja!

Något speciellt du alltid har på dig varje dag:
kläder?


Vad tänker du på just nu: 
allt å inget!


nu:

+ skräckfilm = (y)!

crazy

hahah orkar inte att jag och melinda fick nå ryck tidigare och drog på oss täckbyxor o allt och gick ut och hoppa i snön! galet men kul;) nä nu ska vi se film, hojj!:*

melliz

skolan idag flöt på som vanligt, skönt! drog direkt hem efter, städa osv, sen ner på busstationen o hämta melinda!:D har ingen aning om vad vi hittar på ikv, får se!:) men skriver senare, puss!

fredag

fredag idag, huur skönt som helst! är en ganska slapp dag också! sen ikväll kommer melinda!:D:D haha, har fan inte träffat hon på flera månader! nä nu måste jag fixa mig, hörs när jag är hemma!

kajsa


grattis på 16-årsdagen vännen!♥

I HEAR YOU CALL MY NAME, AND IT'S FEELS LIKE HOME

bara tagit det lugnt idag, legat i soffan och kollat på film med syster osv. har även kollat runt på olika bikinis som jag kan beställa och ha i spanien. dock hittade jag typ inga, haha..
nu ska jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna osv, sen lägga mig i sängen och kolla på nån film på tv;n som börjar klockan 9. så godnatt i förväg alla! ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jay Smith – Like A Prayer
Jay Smith – Like A Prayer
Jay Smith – Like A Prayer
Jay Smith – Like A Prayer
Jay Smith – Like A Prayer
Jay Smith – Like A Prayer
Jay Smith – Like A Prayer
Jay Smith – Like A Prayer
Jay Smith – Like A Prayer
Jay Smith – Like A Prayer

fått tillbaka min älskling!♥♥♥


14:38

somnade vid elva och har sovit tills nu! så jävla skönt! nu ska jag gå upp och göra varma mackor, sen krypa ner i soffan framför en film med syster!

onsdag

var så extremt jävla trött när klockan ringde, knappt att jag tog mig upp ur sängen. tvingade mig iaf till duschen, fixade mig och drog till skolan. gick på första lektionen, men drog hem igen efter den. har så jävla ont i magen, huvudet osv.. hann även ge michelle hennes försenade julklapp, fick en asfin näspiercing av hon. tack vännen! aja, ska försöka sova en stund nu, hörs senare!

OH BOY, I REALLY WANNA BE WITH YOU

har bara tagit det lugnt ikväll, skönt nanting med tanke på hur trött jag är! nu ska jag iaf lägga mig och se en film, sen sova. så godnatt ♥

tisdag

varken jag eller kajsa kunde sova inatt, satte igång en film vid 2, och somna nångång vid 4 - halv 5. klev upp typ 3 timmar senare för att dra till skolan, lagomt trött var man. dagen flöt iaf på bra, hade tid hos psykologen också, ganska välbehövligt faktiskt.. sen när jag kom hem fick man stå ute och vänta i typ en halvtimme, eftersom mina söta små syskon hade låst dörren när dom gick till skolan och jag hade ingen nyckel.... damp.

nä nu ska jag försöka få upp lite värme i kroppen, håller allvarligt på att frysa ihjäl. hörs senare!

kajsa gjorde min kväll genom att göra kyck...

kajsa gjorde min kväll genom att göra kyckling till middag och kladdkaka med glass till efterrätt;) vi är iaf ensam hemma, i kajsas gigantiska hus!! för er som inte vet, så är det jäävligt stort! läskigt.. nä nu ska vi se film sen sova. godnatt!


måndag

blev väckt av syster vid halv elva, klev upp och fika sen la vi oss och kolla på 2 filmer som vi precis sett klart. ska snart gå och duscha osv, sen vänta på att mamma kommer hem, sen drar jag till kajsa och sover där inatt! så jag vet inte hur uppdateringen blir, lär ju märka. nä nu ska jag duscha, vi hörs!

21:47

har inte hänt speciellt mycket idag, kollat på 2 filmer till med mamma och bara tagit det lugnt. sitter just nu och halvkollar på morden i midsomer med mamma och syster haha. ska snart gå och duscha tror jag, sen lägga mig och se film eller nått. ha en bra kväll!

ge mig sommar!

14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider



söndag

vaknade vid 12 idag, klev upp vid halv 2 o fika osv. sen la jag mig i soffan och kolla på film med mamma och syster som vi nästan nyss sett klart. har ingen aning om vad som händer idag, ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. känns skönt!

00:46

kajsa kom hit vid 8, så ladda vi upp med chips, dipp, dricka och film! måste dock erkänna att en av filmerna var lite för läskig.. och inte nog med det, precis efter vi sett klart den filmen så skulle kajsa hem, och när hon gått ut genom dörren och jag in på mitt rum igen så gick strömmen! blev hur jävla mörkt som helst! f-y-f-a-n, säger jag bara!
nä nu ska jag kolla runt lite, sen försöka sova. måste ju som sagt börja vända tillbaka dygnet..

kajsa

snart kommer kajsa hit, så vi hörs senare ikväll!

13de dagens bild: Du och någon klasskompis


jobbigt läge..

sitter här som världens softpotatis. har inte ens orkat klätt på mig än haha. tog mig iallafall ork till att städa rummet, nu återstår bara att samla ork till att lägga in alla kläder i garderoben..

lördag

vaknade först vid halv 10, skulle försöka tvinga mig upp då, men näe. somnade om och vaknade vid elva igen, låg kvar till typ kvart i tolv, så gick jag upp och fika osv. och nu ligger jag här igen, har inga planer på vad som händer idag. får ta dagen som den kommer. blir nog kajsa ikväll iallafall.

02:07

ska försöka sova nu, godnatt!

01:23

blev ju som sagt kajsa ikväll. har bara sett tv, ätit, pratat och skrattat! hon drog hem för en stund sen, och jag har precis tagit en lång skön dusch! sitter iallafall och skriver med massa på msn samtidigt som jag lyssnar på musik. lär fortsätta med det ett tag till, är inte ett dugg trött! wäääh, måste börja vända tillbaka dygnet.. nä nu ska jag fortsätta dryga, hörs kanske senare!

fredag

vaknade vid halv ett idag, gick upp och fika osv. sen kom syster och jakop förbi för att lämna julklappar osv, fick ett par asfina örhängen av hon. tack! sen vid 2 drog jag och kajsa ner på stenmans och åt, sen hem till mig igen. hon drog hem för att äta nyss typ, men kommer tillbaka om en stund. så det blir hon hela kvällen!

01:22

blev en skön kväll endå. eller ah, om man bortser från det där.. ska iaf lägga bort datorn nu och se tv en stund, sen sova. så gonatt!

hemma

kom hem från umeå vid kvart över sju. känns endå skönt att vara hemma, än fast jag har haft askul där nere. saknar alla! har iaf inga bilder att bjuda på från dagarna, eftersom min kamera är på lagning och mobilkameran suger hah.. aja, ikväll ska jag bara ta det lugnt. är hur trött som helst! så ska gå och tvätta bort sminket osv nu, upd senare.

umeåååå nu

orkade inte med bloggen igår, därför inga inlägg. gjorde endå ingenting alls.
håller iallafall på att fixa mig nu, ska bara borsta tänderna osv, sen far jag ner till busstationen och åker till linnea:D:D kommer bli sjukt kul! stannar till torsdag, och tar inte med min nån dator, men ska endå försöka mobilblogga så mycket som möljligt:) men nu måste jag fixa det sista, vi hörs!

12te dagens bild: En bild på din vardag

hahah bild från 8:an..

you are my sweetest downfall

vaknade vid halv 12 idag, och har inte gjort nått speciellt alls sen dess. bara legat i sägen, bastat, duschat och tagit det lugnt! nu tänker jag bara fortsätta kvällen med film. ha en bra kväll!

hjärta

2010 fick ett perfekt slut, och 2011 fick en grymt bra start. länge sen jag hade såhär kul, så tack tusen gånger om mina fina!♥

:D:D:D:D:D


RSS 2.0